În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Analfabetismul nu pleacă din Iași. După pofta inimii lui Chirică

Mihai Chirică, personalitate de renume a PNL Iași, racolat de la PSD, candidat la primărie: „Să le facem un sistem educativ de prim rang, iar ANALFABETISMUL să NU plece niciodată din orașul nostru”… Costel Alexe, cealaltă „personalitate” PNL de Iași, care candidează la președinția Consiliului Județean, pare că face orice pentru a îndeplini visul partenerului său: „Materialul electoral referitor la propunerile în domeniul culturii este intitulat: «Programul cultural A (sic!) lui Costel Alexe la președinția Consiliului JudeNțean (sic!)»”, notează Ziarul de Iași.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii