Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Andrei Marga – un posibil candidat la preşedinţie

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Andrei Marga – un posibil candidat la preşedinţie”

  • a fost gasit vinovatul: comisia europeana :)))) :))))))))))

  • Bun găsit,
    domnule Ion Cristoiu ! Domnul Andrei Marga ar putea fi ales președinte, dacă ar candida ca independent și nu ca reprezentant al unui partid ! Pe de altă parte, domnul și doamna Zelensyi nu ratează
    niciun moment pentru a ieși în evidență cu orice preț și a atrage privirile asistenței la fel cum o fac domnul și doamna Johannis ! Un jurnal video de excepție ! Vă mulțumim !

  • Țara arde și baba se chiaptănă, adică „se modește”!
    Doar lingușitorii,că să nu spun altfel,scriu articole despre cum s-a îmbrăcat „răvășitoarea” pentru a fi accesorizată „dulapului”.
    Articole fix egale cu zero,nule, pentru populație.

  • Eu am sa fiu unul din cei care am sa-i dau votul
    Nu cred însă ca piatra legată in 2014 de CNSAS de piciorul domniei sale are sa îl lase sa acceadă
    Dacă in cazul TB repercursiunile au apărut după ce nu a mai contat aici este greu de crezut ca au sa fie trecute cu vederea faptele deja incriminate

  • Domnule Cristoiu, sunteti foarte simpatic, dar habar nu aveti de femei. Poate nu e cazul la Gagesti, desi nu cred, insa acum s-au schimbat obiceiurile. Chiar si eu la inmormantarea mamei mele am incercat 10 rochii sa vad in care intru, cum imi stau, sa nu apar dezmatata pe acolo. M-a amuzat comentariul dva, dar din pacate, nu pui orice zdreanta pe tine, indiferent unde esti, chiar si la Gagesti.

  • Domnule Cristoiu vad ca noi comentam rochiile doamnei Iohanis, dar nu comentam scandalul cu urmari care a avut loc la Londra.

    Scandalurile însoțesc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Unul dintre scandalurile de politică externă de mare amploare în acest sens este legat de situația care a apărut în jurul invitației curții regale la ceremonia prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman.

    Prințul moștenitor saudit a ajuns la Londra pe baza unei invitații trimise la Riad. Cu toate acestea, de îndată ce a avut loc această sosire, au început apeluri în Marea Britanie pentru a bloca capacitatea lui bin Salman de a participa direct la înmormântarea reginei. Drept urmare, s-a ajuns la punctul în care aceeași curte regală care l-a invitat a impus interzicerea participării lui Mohammed bin Salman la ceremonia de adio. Poziția este prezentată cam așa: „Pe baza reacției negative a activiștilor pentru drepturile omului în legătură cu uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în 2018”.
    Însuși prințul moștenitor al Arabiei Saudite, care a considerat că în acest fel el și întreaga familie regală a regatului au fost insultați, a decis să părăsească imediat Londra

    Cam cat petrol va mai da Arabia Saudita Londrei?

  • Bună dimineața!
    Mme X habar n-are că la înmormântare nu se râde sau zâmbește și că din când în când o femeie mai folosește și un pieptăn.
    Dl prof Marga, dacă va fi chiar candidat independent la președinție va câștiga. Ne-am săturat să fim reprezentați de neica nimeni care nu susțin interesele naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *