După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Andrei Marga – un posibil candidat la preşedinţie


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Andrei Marga – un posibil candidat la preşedinţie”

 • a fost gasit vinovatul: comisia europeana :)))) :))))))))))

  • ‘imbogatirea prin saracire’, proces care tinde sa inunde lumea mare, ar fi fost imposibila fara ca Marele Balaur sa se manifeste.

 • Bun găsit,
  domnule Ion Cristoiu ! Domnul Andrei Marga ar putea fi ales președinte, dacă ar candida ca independent și nu ca reprezentant al unui partid ! Pe de altă parte, domnul și doamna Zelensyi nu ratează
  niciun moment pentru a ieși în evidență cu orice preț și a atrage privirile asistenței la fel cum o fac domnul și doamna Johannis ! Un jurnal video de excepție ! Vă mulțumim !

 • Țara arde și baba se chiaptănă, adică „se modește”!
  Doar lingușitorii,că să nu spun altfel,scriu articole despre cum s-a îmbrăcat „răvășitoarea” pentru a fi accesorizată „dulapului”.
  Articole fix egale cu zero,nule, pentru populație.

 • Eu am sa fiu unul din cei care am sa-i dau votul
  Nu cred însă ca piatra legată in 2014 de CNSAS de piciorul domniei sale are sa îl lase sa acceadă
  Dacă in cazul TB repercursiunile au apărut după ce nu a mai contat aici este greu de crezut ca au sa fie trecute cu vederea faptele deja incriminate

 • Domnule Cristoiu, sunteti foarte simpatic, dar habar nu aveti de femei. Poate nu e cazul la Gagesti, desi nu cred, insa acum s-au schimbat obiceiurile. Chiar si eu la inmormantarea mamei mele am incercat 10 rochii sa vad in care intru, cum imi stau, sa nu apar dezmatata pe acolo. M-a amuzat comentariul dva, dar din pacate, nu pui orice zdreanta pe tine, indiferent unde esti, chiar si la Gagesti.

 • Domnule Cristoiu vad ca noi comentam rochiile doamnei Iohanis, dar nu comentam scandalul cu urmari care a avut loc la Londra.

  Scandalurile însoțesc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Unul dintre scandalurile de politică externă de mare amploare în acest sens este legat de situația care a apărut în jurul invitației curții regale la ceremonia prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman.

  Prințul moștenitor saudit a ajuns la Londra pe baza unei invitații trimise la Riad. Cu toate acestea, de îndată ce a avut loc această sosire, au început apeluri în Marea Britanie pentru a bloca capacitatea lui bin Salman de a participa direct la înmormântarea reginei. Drept urmare, s-a ajuns la punctul în care aceeași curte regală care l-a invitat a impus interzicerea participării lui Mohammed bin Salman la ceremonia de adio. Poziția este prezentată cam așa: „Pe baza reacției negative a activiștilor pentru drepturile omului în legătură cu uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în 2018”.
  Însuși prințul moștenitor al Arabiei Saudite, care a considerat că în acest fel el și întreaga familie regală a regatului au fost insultați, a decis să părăsească imediat Londra

  Cam cat petrol va mai da Arabia Saudita Londrei?

 • Bună dimineața!
  Mme X habar n-are că la înmormântare nu se râde sau zâmbește și că din când în când o femeie mai folosește și un pieptăn.
  Dl prof Marga, dacă va fi chiar candidat independent la președinție va câștiga. Ne-am săturat să fim reprezentați de neica nimeni care nu susțin interesele naționale.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog