Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Angelina Jolie, noi interdicții pentru Brad Pitt

Angelina Jolie, care a împlinit, în 4 iunie, vârsta de 45 de ani, i-a impus o nouă interdicţie fostului ei soţ, Brad Pitt. Acesta nu mai are voie să o prezinte pe fiica lor, Shiloh, prietenelor sale, titrează publicația Mirror. Recent au apărut în presă informaţii, potrivit cărora Pitt ar avea o relaţie cu colega sa Alia Martine Shawkat.
Alia are 31 de ani, iar Brad, 56 de ani. Cei doi nu au confirmat că ar avea o relație, însă Angelina i-a cerut fostului său soț să întrerupă comunicarea copilului lor cu Alia.

Potrivit publicației Mirror, citată de Rador, Shiloh, în vârstă de 13 ani, a cunoscut-o pe Alia în timp ce-şi petrecea timpul cu tatăl său. Angelina Jolie i-a cerut fostului soț ca Shiloh să nu mai comunice nici cu actrița Jennifer Aniston, de care Pitt a divorțat în 2005, dar cei doi au rămas buni prieteni. În luna decembrie, actorul a vorbit despre relaţiile sale, după divorțul de Angelina Jolie. Potrivit vedetei, el nu evită să aibă noi relații, dar nici nu-şi doreşte în mod special. „Nici nu mai știu câte relaţii mi-au fost atribuite, în ultimii doi sau trei ani, dar niciunul dintre aceste zvonuri nu este adevărat”, a afirmat Brad Pitt.

Aparent, nu faptul că Brad  se vede cu alte femei o deranjează pe Angelina, ci faptul că face acest lucru atunci când este cu copiii lor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *