Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

ANTI-INTERVIU. Avocat Cosmina Cerva, Baroul București: În România nu există protecție pentru ceva. Totul este o glumă

Reporter: Spuneți-ne, vă rugăm, dacă președintele Klaus Iohannis s-a deșteptat suficient ca să înțeleagă ce vor românii de la el?
Cosmina Cerva: Iohannis știa de la început că nu românii sunt cei care vor ceva de la el. Dovadă stă premiul „Otto cel mare”, primit pentru… merite deosebite.

Reporter: Cum e posibil ca Florin Cîțu să îndatoreze o țară atât de dolofană într-un timp atât de scurt?
Cosmina Cerva: Câțu poate face orice cât timp dolofanul Parlament doarme. Când știi că nimeni nu te controlează, poți să te joci cum vrei cu împrumuturile. Țara este a ta cât timp reprezentanții poporului, adică dolofanii lipiți de scaunele Parlamentului nu ridică un deget ca să cântărească împrumutul.

Reporter: Președintele Klaus Iohannis tocmai a luat un premiu într-o Catedrală din Magdeburg, după ce a trimis muncitori-sclavi la sparanghel, din România în Germania.
Cosmina Cerva: Da, „Marele Otto” responsabil cu unificarea europeană! Să ne unificăm dacă trebuie dar până când? Suntem membri cu drepturi depline de ani de zile și acum ne mândrim cu diplome pentru merite de unificare?
Nu știu de ce, dar am avut senzația că discursul medaliatului (Klaus Iohannis,n.n.) era mai mult despre dizolvarea noastră ca popor decât despre unificare. Despre bucățica asta de discurs vorbesc: „… nu acțiunea individuală sau replierea naționalistă reprezintă soluția pentru statele membre şi cetățeni, ci acțiunea comună în întărirea competențelor europene și în dezvoltarea mecanismelor europene de acțiune”.

Reporter: Din știința dvs , Statul paralel, adică Protocoalele secrete pe Justiție, cu celule de magistrați „haștag rezist” de la Înalta Curte sau DNA (Direcția Națională Anti-Corupție, n.n.), respectiv de ofițeri de informații, mai produc și azi efecte juridice la instanțele judecătorești?
Cosmina Cerva: Da. Nimic nu se schimbă, totul se transformă. Justiția s-a întărit cu experiența echipelor mixte (SRI – procurori, n.n.) și acum acționează ca un corp comun. Mă repet, țara cu o justiție strâmbă este o țară bolnavă, în care instituțiile nu funcționează.

Reporter: România e singura țară din Europa transformată integral în închisoare, cu Arafat, medic de gardă. Adică, la ultimele alegeri, românii și-au votat temnicerii?
Cosmina Cerva: Depinde ce înțelegeți prin ”ultimele alegeri”: poate ultimele alegeri în care găștile din parlament au înscăunat un guvern Arafat. Alte alegeri nu au mai existat în România și, după cum observăm cu tristețe, nici nu vor mai exista. Trăiască STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale, n.n.) și toate serviciile care „triază” politicienii de paie!

Reporter: România are legislație de protecție a pădurilor, dar nu are oameni să o aplice.
Cosmina Cerva: În România nu există protecție pentru ceva. Totul este o glumă. Ne prefacem că protejăm minorii dar ei dispar, ne prefacem că protejam femeile, dar ele sunt „marfă” pe șoselele Europei, ne prefacem că protejam animalele, dar capetele lor sunt trofee pe pereții străinilor, ne prefacem că protejam mediul înconjurător dar descărcăm camioane de gunoaie-surpriză din Europa, ne prefacem că protejam pacienții dar le închidem ușile spitalelor în nas. La păduri nici măcar nu ne mai prefacem, pentru că ne-am prefăcut până am rămas fără ele.

Reporter: Avem senzația frecvent că România e condusă de un guvern Ludovic Orban aflat la beție. Ba, uneori, depășește viteza legală pe combaterea pandemiei, pe politici externe, pe împrumuturi, pe protecția copilului, pe Constituție și bun-simț.
Cosmina Cerva: Uneori am impresia că suntem la Camera Ascunsă și cineva se distrează urmărindu-ne reacțiile la prostiile emanate de la Palatul Victoria (sediul Guvernului României, n.n.). Poate este un test, ne măsoară rezistența la prostie. România nu este condusă, România este în derivă, iar poporul este doar spectator tăcut. Trist.

Reporter: Cum comentați evenimentele de la Iași, cu interdicțiile pentru pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva?
Cosmina Cerva: Tot ce s-a întâmplat la Iași a fost hotărât de Biserică și de Dumnezeu. Credința nu se negociază, nu se restricționează, nu se tranzacționează. Doar cei care nu înțeleg ce înseamnă Credința cred că pot interveni în ordinea firească și că pot negocia cu Dumnezeu.

Reporter: Cum vedeți dvs problema pe care o au unii (vezi USeRe-ii și Cioloșii) cu religia oamenilor? Personal, văd o legătură cu neomarxismul doctrinar.
Cosmina Cerva: Oamenii ăștia de tip nou au fost programați, mă scuzați, educați, să execute nu să gândească. Tot discursul lor este compus din lozinci scurte, fără o legătură logică și chiar fără înțeles pentru cei construiți să judece cu capul lor. Născuți departe de Dumnezeu, așa vor trece prin viață.

Reporter: Prin Parlament au urgențe date de vreo agendă globalistă: parteneriate, educații sexuale în școli, vaccinări obligatorii de masă. Ca activist, când credeți că o să devină și poporul român prima lor urgență?
Cosmina Cerva: Pentru Ciolacii din Parlament niciodată nu va fi poporul pe primul loc. Ei sunt o specie aparte, specie dresată de stăpâni să nu gândească, ci să răspundă doar la comenzi.

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *