Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ar fi un dezastru pentru România dacă ar ajunge Klaus Iohannis șef la NATO sau în U.E.

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Ar fi un dezastru pentru România dacă ar ajunge Klaus Iohannis șef la NATO sau în U.E.”

  • Eu cred că Iohannis își face iluzii că el e contracandidatul lui Rutte. Parcă am stabilit că nu există candidați la postul de secretar general NATO. În conflictul din Ucraina România nu este un jucător important, este o unealtă a Vestului. Ar fi putut fi, dar n-avem cu cine. Ce pretenții poți să ai în condițiile astea? Partenerii NATO cred că se uită cu duioșie la Iohannis care pare că a uitat unde i-e locul. El își închipuie că dacă lustruiești pantofii șefului, dup-aia poți să îi ceri postul de director?

  • https://flux24.ro/revolta-in-nato-de-unde-sa-strangem-100-miliarde-de-dolari-pentru-ucraina/
    Veti ramane fara chiloti in cur, dar „sans-culottes” au facut Revolutia Franceza.
    –––––––––––––––––––––––––––
    ” Marți, 4 Aprilie 1944, orele 13:45. În câteva minute, aviația americană a săvârșit un adevărat masacru asupra civililor români:
    aproximativ 3.000 de morți, 2.500 de răniți și alte mii de vieți distruse, fără nici o justificare militară. Foarte mulți dintre cei
    care-au murit au sfârșit într-o groapă comună, iar azi nu au nici cruce și nici lumânare la căpătâi. Anii au trecut, iar uitarea
    s-a așternut atât peste ei, cât și peste această nenorocire ce s-a abătut asupra Neamului nostru. Ca urmași ai celor trecuți la
    cele veșnice avem datoria creștinească să-i readucem în memoria noastră și să le spunem că nu i-am uitat!
    Dumnezeu să-i odihnească în pace! ”
    –––––––––––––––––––––––––––––––
    Andrei Tarkovsky (04.04.1932) si superbele filme. Ma oprsc la „Andrei Rubliov”

    • pai in ritmul asta …oamenii tre sa moara intr un ritm sustinut, pentru ca IA va invada tot ce misca, prin urmare in final cam ttoti oamenii vor ramane fara locuri de munca, deci si fara papica :)))
      tacaneala e la ea acasa, atunci cind e vorba despre IA si …profiturile uriesesti pe care le poate aduce. cineva paici parea chiar fericit ca o IA ii rezolva tot felul de treburi, pe care un anumit departaent nu i le rezolva nici e departe atat de operativ, insa ce n a priceput dumneai ei e ca la un moment dat …o sa i vina ei rindul:)), altcineva gasind o ‘solutie’ IA care va duca la pierderea postului pe care dumneaei il ocupa,indiferent cit de maret arata el azi

      • atunci cind omul si a gasit sclavul perfect,
        care e IA, (…momentan e sclav ),
        cei care …nici sclavi nu mai pot fi sint chiar oamenii.
        exista un taram si mai jos decit sclavia, iar acolo ‘exista’ …cam toti oamenii, daca sclavii sint IA

        • un sclav IA e …ultracalificat. nici un alt om nu i poate lua acestui sclav postul, daca el e un robot:))

          • totul tine de poziționarea IA. or ea …un sclav, momentan …
            daca un astfel de sclav e atât de calificat, având tendința că pe alocuri, cel puțin, sa fie mai calificat decit omul, …omul unde și că mai găsi pozitia?!:)))))
            in Civilizație, că în Natură ea e clara din start:)

          • o cale de 10000 de pași incepe cu unul. e suficient unul. :))
            și el, după cum se vede, e făcut cu o ușurință debordanta:)))

        • @Online
          Se vaita americanii ca e mare inflatia…
          https://twitter.com/WSJ/status/1775829440171323862
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

      • :)))))))))))…datorită perisabilitatii relațiilor umane, și mă refer la cele legate de spațiul public, relațiile pragmatice, relațiile de interes, ajungem uneori să preferăm IA ca alternativă. Sunt de parere că schimbarea este necesară, ea însă cred că trebuie să se consume organic ,pe nesimțite și validată, altfel există pericolul injustitiei în numele schimbării lăsând în urmă troiene de cenușă. Spuneți că o să-mi vină rândul:))))))))))… deja mi-a trecut rândul și nu am fost atacată de vreo IA ci de oameni(vechi). Vorba lui Caragiale „sunt vechi domnule”, dar a fi vechi nu înseamnă să fii hiperconservator, generațiile de astăzi încep mai devreme profesionalizarea, au așteptări diferite în ceea ce privește timpul, o preferință puternică pentru metodele de formare modernizate. Au venit peste noi provocări cărora noua generație trebuie să le facă față. Până la urmă ăsta este ritmul! :))))))))🙏

        • deci problema nu e că totul devine un balamuc, ci că nu reușești să i tii isonul ‘))))
          tare 🙂

          minunat! 🙂

        • n au venit peste noi, …noi le am chemat și ele …ce să facă, au venit:))
          esența rămâne, tinerii de azi vorba fie ..in frunte!, nu contează că sunt în fruntea balamucului!:)))

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Eu zic sa-l angajeze Zelenski in Ukraina.

  • Intr-adevar , traducator = tradator

    In ruseste e groznii . Are sensul de grozav , strasnic.
    In fr e tradus cu terrible care are si sensurile de rau, atroce , crud , inspaimantator dar si extraordinar (mauvais , atroce , cruel, effrayant , extraordinaire)
    In romana
    teribil : groaznic , ingrozitor , inspaimantator /extraordinar , grozav , strasnic
    groaznic: cumplit , grozav , sinistru

    Un caz similar : Antigona , de Sofocle
    wonders are many on earth , and the greatest of this is man
    ”…nulla e piu straordinario dell’essere umano “

    Numai ca in textul grec pt ceea ce englezii au tradus cu greatest si italienii cu straordinario avem “deinos”
    Care poate insemna “lucruri minunate si simultan cutremuratoare/ingrozitoare , prodigioase , nelinistitoare , stranii. In nucleul cuvantului e radacina verbului care indica teama si surpriza ; aparitia extraordinara si ambivalenta a divinului “

    Cum ar fi traducerea romaneasca:
    “Nimic nu e mai teribil decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai nelinistitor decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai infricosator decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai groaznic decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai straniu decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai extraordinar decat fiinta umana “
    “Nimic nu e mai maret decat fiinta umana “

    Alegeti Dv

  • Degeaba marele plimbăreț visează la o funcție înaltă înafara României după 10 ani de pauze lungi și dese și rezultate dezastruoase în țară. De ce nu se întoarce la Sibiu să predea obiectul său de suflet la liceul unde are post rezervat până dincolo de 70 de ani? Bănuiesc că se bazează pe șepcuța primită cadou de la Trump.

  • 4 aprilie 1944. Nu uitam.

  • Dragi tovarasi daca Ceausescu a fost un nasol pentru ROMANIA, DULAPUL DE LA COTROCENI este si el un nasol?!Trebuie sa ne hotaram odata.
    CEAUSESCU a fost un DICTATOR,SADAM la fel GADAFI la fel au sfarsit ciuruiti
    PUTIN la fel un dictator odios numai ca de data asta GAGII s-au luat de gagiul gresit este sprijinit de toata RUSIA+50%+POPULATIA GLOBALA.
    Si IRANUL ca si RUSIA trebuie sa arate multa retinere si sa nu cumva sa escaledeze aceste atacuri teroriste impotriva lor la recomandarea U.E.

  • „Daciile si garsonierele conf.2 sunt prea bune pentru prostii astia”. Se zicea inainte de 1989; va fi valabi dupa 2026.
    1. Sa trecem totusi la Boris Godunov. Sa sarim peste Feodor I (un bigot cu multe doage lipsa ca taica-sau, dar a infiintat
    Patriarhia in Rusia sec. XVI ).
    Obs. In Ro, Patriarhia se infiinteaza in sec. XX cu Miron Cristea primul patriarh. Nici la credinta nu sunt primii romanii….
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    2. Citez si luati aminte: „Românii, îndemnați de Rareș Bogdan să renunțe la ipocrizie și să meargă la golf, ca Iohannis”.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    3. In urma cu 2 ani scriam pe aici ca este nevoie de 3 (trei) razboaie. Mereu repet: astept cu interes Razboiul nr. 3; vom vedea…
    – Rusia asteapta, asteapta..ca UE si Ro sa ramana fara chiloti in cur. Au pierderi umane pentru ca soldatii rusi nu sunt lasati sa-si
    faca treaba (adica sa ucida).Nu cunosc motivul.Vor veni vremuri grele dupa 2025;sunt generate de lasitate, lipsa demnitate si prostie
    Obs. Legatura cu Crimeea se va face prin tunel subteran. Aici KH-ul il are China; un proiect foarte scump si de durata.
    – Israel nu-si permite sa piarda soldati. Isi vede interesele (e mult de explicat). Au rezolvat problema cadavrelor: i-au lasat pe
    Hamas sa construiasca 400km de tunel (au locuri de veci pentru toti). Nu intelegeam de ce le trebuie evreilor spuma cu
    cianacrilati pentru etansare. Numarul mortilor din Gaza va fi o enigma.
    Ex. testeaza programul AI „Lavender” care ar fi identificat si eliminat (sunt sigur) 37 000 barbati „zisi” teroristi Hamas.Pe ce criterii?
    Daca palestinienii care au mai ramas nu parasesc Gaza vor fi „tocati marunt” pana la ultimul om…daca nu intervine ceva. Nu stiu.
    Evreii fac filme bune, dar nu traiesc cu mintea in nori; sunt pragmatici. Majoritatea palestinienilor sunt cel putin sustinatori Hamas.
    De asta nu sunt primiti de alte tari arabe. Un compromis este dificil pentru evrei si ii inteleg. Sa faca ce este bine in interesul lor.
    Iranul are capacitatea militara sa distruga Israelul, dar asteapta. Daca evreii sunt ajutati de americani risca sa se lupte cu SUA.
    ––––––––––––––––––––––––––––––
    Obs. Ptr idiotii/lenesii care nu inteleg un computer= o masina care nu gandeste; gunoaie bagi..gunoaie ies. Daca intr-o situatie
    iti lipseste o instructiune sau date corecte obtii solutii arbitrare, eronate. Nu poti sa lasi viata unui om sa depinda de o masina.
    In situatii limita se impune supraveghere umana.
    Ex. Daca in medicina, prin AI se asigura 75% din patologie se considera ca este eficienta diagnosticare/ tratament computerizat.
    Si ce facem cu cei 25% din oameni cu alte patologii? Nu sunt criminali cei ce conduc lumea asta stupida ?? Ptr. bani, bani..

  • Johannis se antrenează la golf,pt.o dispută cu Donald Trump când va venii în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *