Nicolae Ciucă: Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici. Rămânem în Executiv ca să împiedicăm escaladarea abuzurilor

Arhiva Afectivă. Pamflete

Pamfletotrosc. De la proiect la realizare
Recentele studii privind evoluția industriei obiectelor de unică folosință au evidențiat aspecte uluitoare, extrem de importante pentru societatea de consum. Capacitatea acestor obiecte de a înlocui cu succes articole și ustensile altă dată mult prea rezistente și deloc costisitoare, a convins marii producători să adopte noi programe de proiectare. Dezideratul „mult și prost” a reușit cu succes să descalifice depășitul slogan „puțin și bun”.
Spre exemplu tacâmurile de unică folosință, de odinioară (să zicem de acum zece ani) fabricate din plastic alb casant, au fost înlocuite cu varietatea temporar funcțională a tacâmurilor din plastic negru, a celor din plastic argintiu sau a celor din hârtie presată sau din praf de bambus încleiat. Desigur, opțiunea crescândă a consumatorilor pentru versiunea plastic argintiu a declanșat instantaneu producția variantei plastic auriu. Ambele versiuni se bucură de un explicabil și real succes fiind utilizate în cantități mari la nunți, parastase, conferințe cu bufet suedez, vernisaje și diverse lansări.
Lansările pe piață reprezintă sectorul cel mai activ al societății. Valoarea incontestabilă a lansărilor pe piață reprezintă acea izbândă a nonprofitului care caracterizează o societate avansată.
Evenimente precum mutarea costisitoare a unor valori de colo-colo pentru a fi admirate în timp scurt fac și ele parte din modernizarea industriei de divertisment. Astfel a apărut binevenitul concept de muzeu contra cronometru. O preferință pentru cei care își încheie programul de lucru după ora 18:00 o reprezintă muzeele nocturne, concertele de la miezul nopții, leapșa pe muzică în zori sau concursurile tv de gătit fără foc.
Pamfletoscop. Cele mai correcte știri din sport
La meciul repurtat între echipele din divizia A și B au câștigat ambele echipe.
Persoanele aflate în tribune au relatat dezinhibate, prin semne, în fața camerelor de supraveghere, următoarele: după victorii alternând cu învingeri, echipele s-au declarat egal nepregătite și totodată foarte pregătite pentru acel meci. Tactica și tehnica de joc în egală măsură prielnică precum și neadaptată terenului și condițiilor meteo reprezintă în continuare punctul forte al antrenamentelor care asigură – conform normelor în vigoare procentul de câștig variabil între zero și 0, 05 la sută.
Unii antrenori intervievați, aflați în real decalaj cu data suspendării jocurilor au menționat că fiind ocupați cu sfaturi anti stres oferite jucătorilor sau cu prepararea sucurilor din fructe de pădure au fost greu sau imposibil de găsit. Deoarece rezultatele menționate în buletinul informativ al organizatorilor nu prevăd evidențieri sau contraste între performeri, se știe cu siguranță că meciurile s-au desfășurat conform calendarului (exceptând zilele de odihnă, zilele libere, sau sărbătorile diverselor confesiuni).
În tribune a fost liniște, suporterii au stat distanțați, au purtat măști, agitația a fost redusă la nivelul static-statuie, iar cele câteva semnale sonore provenind de la cucii și mierlele din parcul olimpic au fost anihilate de punga antifonică* declanșată instantaneu.
*un fel de air bag, fono-absorbant, de ultimă generație.
Pamfletofâs (cu î din a). Din domeniul culturii
Administrarea valorilor moștenite de-a lungul timpului din domeniul artei și arhitecturii necesită o mai corectă sistematizare. Astfel se impun categorii care să evite orice discriminare.
Să ne adunăm cu toții inteligențele (deseori artificiale) și să depunem eforturile necesare pentru păstrarea și conservarea bunurilor de patrimoniu, matrimoniu, bunicmoniu, mătușmoniu, unchimoniu, vărmoniu, nașmoniu, finmoniu, vecinmoniu, șefmoniu. O echipă de specialiști va fi întocmită pentru a verifica autenticitatea adeverințelor ce vor însoți bunurile respective. În funcție de numărul de înscriere depus la registratură, fiecare deponent va primi un bon de ordine suplimentar în care este menționată data, anul, luna, ziua, ora, minutul și secunda. Menționăm că secundele au un rol hotărâtor în păstrarea ordinii, mai ales atunci când ele se pierd din pricina zilelor nelucrătoare. Actele doveditoare ale provenienței bunurilor vor fi valabile doar dacă sunt compatibile cu programul de citire Word sau pdf nu mai vechi de acum trei ani. Așadar acte doveditoare mai vechi de trei ani sunt absolut irelevante. Clădirile care stau să cadă precum și o serie de drumuri, șosele aflate în paragină aparțin unei astfel de stări de fapt. Așadar să ne unim forțele și să rezolvăm acest impediment. Nu uitați, programul de citire este hotărâtor.
Pamfletoscopul fără baterii*. Citatul zilei
(urmat de o scurtă informare din domeniul medicinii neconvenționale)
Numărul cratițelor arse ”pe an” poate semnala un început de senilitate.
Numărul cratițelor arse ”pe lună” poate confirma senilitatea în plină desfășurare.
Dr. Dubitovici Amurguț, nervolog.
Cărți de autor (în posibil curs de apariție)
Nevricozități spontane și pasagere (mic tratat de popularizare a nervologiei în zonele rurale)
Abulia deconcertată și primul ajutor în revoluțiile de apartament
Mediatizarea anxietății și efectele sale educative
Alimentația redusă, inaniția și echilibrul demografic
*artizanal
….
Despre imagine: nu e fapta mea, e de pe net.
Am extras un detaliu.                                                  Dați pe google ”cratiță arsă” și o veți găsi.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *