Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Atât timp cât războiul nu e în ograda lor, românii se preocupă de creșterea prețurilor


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Atât timp cât războiul nu e în ograda lor, românii se preocupă de creșterea prețurilor”

 • Maestre, la orice analiză privind îngrijorările românilor veți găsi pe primul loc grija zilei de mâine, restul trec pe plan secund sau terț.

 • „1 razboi mondial”
  -si nimic-nimic de cel de-al 2lea „razboi balcanic”???????
  (toti pungashii de „natzionalishti” se afisheaza cu „ramania mare”….)

 • pentru ca maestru a comis-o
  si o pastila a ajuns pe youtube doar cu „verificarea varstei”
  recomandam la schimb,
  frustrare pe frustrare,
  Axis Of Evil Documentary Of Zionists, Israel, United States, Canada, Britain – YouTube

  https://www.youtube.com/watch?v=VGyAEFW4NxY

  (se pomeneste ceva de razboi).

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog