Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Bătălia pentru America: coa(r)da nebunului

Vremuri în urmă, trezitorii de profesie aruncau cu pietricele în ferestre. Respectuos. Io mă trezii cu Juve. Nu cu mucalitul, de-i zicea Mărin al lui Juvete și avea amintiri cu Mihai Viteazul, ci cu Juve oficial, marele benefic. Tânără fiind, am crezut și eu în tot felul de prostii: cireașa cu dinți de caramel sărat, molia cu cap de bour, jocul de tarot și miorlăita bengaleză mare amatoare de pui de lupi închinători și la Zamolxe, și la Zarathustra, și la lumina electrică prietenă cu lustra. M-a lecuit de jocul de tarot un prieten de bibliotecă. A trebuit să-și ia și el un nume, așa că și-a spus T.S. Eliot. Îi spun prieten pentru că numai așa se simte umilit. Amicul Eliot, plictisindu-se jucând rolul unui american la Paris, american care avea să-și ia cetățenie britanică, a întins cărțile de tarot ca să vadă de ce cocoșul galez cântă la 4 dimineața în timp ce asinul pentagonului a furat până și nechezatul devotamentului lui El-Zorab. Fascinat de lipsa spânzuratului, Eliot a scris o poezie mai lungă decât o zi de post care avea să-i aducă și faimă, și un premiu Nobel. Ca să mă ferească Dumnezeu de așa soartă, am promis să mă feresc până și de zațul de cafea.

Prima veste a zilei a venit din America: Rudy Giulani s-a predat autorităților care au acoperit fraudarea alegerilor din 2020 din Georgia. Și nu numai Rudy ci întreaga echipă de avocați care a scos la lumină neregulile din secțiile de votare și amestecul mașinilor și al miliardarilor IT. Hoții din 2020 s-au pregătit de 2024. Sfidând. Până americanii de rând vor ieși din case și din tâmpirea organizată în care au fost ținuți am să scriu câteva rânduri pentru elite. Pentru elitele corupt-financiare susținute de mizerabile elite artistice. Nu voi cita nici din Nostradamus, nici din Nietzsche. Cucoana Clinton a fost atât de sigură că Nostradamus i-a pus mâna în cap, că nu s-a mai îngrijit de caracter.

Urmăream un film pe un canal englezesc de televiziune alimentat de propaganda hollywoodian-americană. Singura reclamă îndemna telespectatorii fără ținere de minte să viziteze America. Rulau imagini cu travestiți, homosexuali, neidentificați și baloane umplute pe gustul băieților trimiși cu capra, toate tăvălite în marșuri de mândrie patriotică. Toți cei ce se simțeau orice numai oameni nu erau invitați să dea năvală în America. Ce e visul american? Posibilitatea de a pleca de la nimic și de a deveni bogat și faimos. A mai fost odată unul care a promis lumi care nu îi aparțineau și pietre transformate în aur. Un anume rumpelstiltskin. S-ar fi putut să fi fost prieten și cu un anume general Rommel. Sau acolit. I-am alăturat doar pentru că un alt tovarăș poet, Ezra Pound, punea accent pe muzicalitatea cuvintelor și pe ceea ce ne sugerează. Nu pe rimă, ci pe conexiuni elective.

Producătorii și distribuitorii americani de reclame diversificate și inclusive au intrat într-un fel de vârtej de autodistrugere și nu se mai pot opri. Foarte curând vor cere ajutor. Mai dizgrațios decât Zelenski. Pe lângă imigranți cu caziere stufoase, traficanți, aberanți de genuri greu de crezut, violatori, America s-a îmbogățit nu din petrol, ci prin adaos de personaje de coșmar. Pe lângă corupta familie Biden și cheer-leaderii miliardari, Goya ar fi putut trece drept angajat la îmbunătățirile funciare. Când Dumnezeu pune toate merele putrede și alterate genetic în același coș, un semnal de alarmă ar trebui să treacă chiar și prin țestele pline de aroganță ale elitelor din spatele pariurilor americane. Oamenii care susțineau adevărul au fost speriați și reduși la tăcere, așa după cum Trudeau le-a blocat conturile bancare tiriștilor. S-a dat drumul drogurilor sperând să se blegească și ce-a mai rămas după vaccinarea în cireadă a populației. Un cetățean cu aspirații de prim-ministru, din România de această dată, a dat pe nas soluția cu legalizarea drogurilor, încercând să vândă aceeași formulă plângăcioasă cu cancerul. Povești prefabricate. În vest, legalizarea cannabis-ului nu a rezolvat nimic. Nu a mai fost considerat drog sau luat în serios de poliție, deși a distrus sănătatea mintală a multora, destine, iar adicția e la fel de violentă. Problema drogurilor nu a fost rezolvată, cannabis-ul a fost folosit doar pe post de aperitiv. Atât de multe mizerii scriu ziarele zilnic că nu e de mirare că, deși le dau mai departe, oamenii nu le citesc.

Din punctul meu de vedere Trump e președintele în exercițiu al Americii, Biden a fost o eroare de calculator susținută de miliardarii care au cumpărat politicieni la kilogram. Biden întruchipează adevărata lor față. Cei ce au manipulat alegerile din America sunt niște ramoliți bogați, corupți, nu foarte deștepți, dar cu servitori în Congres. Din păcate pentru ei, cei ce au regizat politica Americii din ultimii ani nu au unde fugi. Miliardarii și conexiunile lor corupte din întreaga lume sunt legați în țările de proveniență de averi dobândite prin înșelăciuni și abuz de putere. Au încercat să fugă în spațiu, dar răspunsul a fost că nu se poate. Puteți să nu credeți dacă vă dă mâna, dar felul în care stagnează războiul din Ucraina, repetitivitatea fără cugetare a mizeriilor din trecutul apropiat, pe plan local și internațional, au o singură soluție logică: îndreptarea răului făcut, altfel acele societăți care încă mai țin cu colții de corupție și tolerează mizerii politice și financiare nu vor supraviețui. Ca să nu mai vorbim de insule satisfăcute de genul Epstein sau de programe de scărpinat spinări de pedofili amatori. Am așteptat destul chiar și pentru confesiunile bisericii catolice.

Există însă și vești bune, care vin de unde nici nu v-ați așteptat. De la CNA. Televiziunea Nașul TV (Godfather sau capo dei cappi așa după cum a încercat să-L ia în bășcălie Hollywood-ul și mafia italiană pe Dumnezeu-Tatăl) a primit o misivă amoroasă de la CNA, după vizita unui influencer englez care a susținut că munții Bucegi sunt traversați, în transcendent, de tuneluri care duc grija OM-ului, a unui sfinx mai mititel, către toate celelalte continente. Ba pe lângă replica grotescă care face umbră Louvre-ului degeaba, se pare că mai obturează circulația curenților marini încă o piramidă, probabil a lui Tută C’mon. CNA a oferit, cu generozitate și filantropie, cu noblețe de pleonasm, două săptămâni răgaz televiziunii în discuție pentru a aduna dovezi despre existența tunelurilor și pentru a-l contacta pe Jules Verne să le predea jurnalul călătoriei către centrul Pământului. Patriarhului Daniel i s-au oferit tot două săptămâni ca să producă dovezi despre existența lui Dumnezeu, iar fizicienilor de la Măgurele același răgaz ca să trimită la sediile CNA, al guvernului și al președinției găuri negre cu scrisori de recomandare. Doamna Elodia e de asemenea rugată să se prezinte la următoarea ședință a CNA-ului cu DNA-ul lui Cioacă sub unghii.

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Bătălia pentru America: coa(r)da nebunului”

  • ca de obicei: articol taios, destept, la obiect

  • Il simpatizez pe Trump : un om dintr-o bucata. Daca ar fi fost lasat sa conduca , lumea ar fi fost altfel , in primul rand nu ar fi fost antiamericanismul extins de azi in lume .
    Totusi nu-mi doresc sa fie ales presedinte . As dori sa se perpetueze idiotii care conduc azi America , poate vom scapa de Licurici in Romania . Pe unii ii va lasa orfani , neavand unde sa pupe .

    Mi-a placut enorm : „tampirea organizata”

  • „noblețe de pleonasm” – geniala asta! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *