Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Blestemul Klaus Iohannis. Azi: ambiția de a avea Guvernul Meu

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Blestemul Klaus Iohannis. Azi: ambiția de a avea Guvernul Meu”

  • ‘inteligența artificială va depăși inteligența umană în 2025’

    aceasta zicere spune multe despre ce urmeaza….

    ‘inteligenta artificiala’ e plenar lipsita de inteligenta. e lipsita prin definitie

    una e desteptaciunea ( cunoasterea acumulata )
    alta e inteligenta ( cunoasterea daruita )

    atunci cind IA intra in competitie cu omul, trofeul fiind Destetaciunea, cel care pierde e omul.
    atunci cind IA e folosita pe post de sclav, cel care nici macar pozitia unui sclav n o mai poate ocupa e …omul.

    daca din start se incurca inteligenta cu desteptaciunea, ‘incurcatul’ fiind in folosul IA, care astfel devine cistigatoare plenara in fata omului, oare ce minunatii se vor mai intampla pe parcurs?!:))))

    prin urmare inteligenta artificiala nu va depasiinteligenta umana …nici in 2025, nici mai devreme si nici mai tarziu :))
    autorul zicerii, adica Elon Musk, …a gresit putintel, insa in partea fundamentala a zicerii :))

  • Și să nu uit. Nevasta lui Cantemir, prima, era o femeie aproape la fel de erudită ca ilustrul ei soț. Educată, instruită, se zice că la rândul ei era o enciclopedie.
    Și mă întreb cum i o fi fost lui Cantemir să o vadă pe fiica lui și a remarcabilei sale soții terfelita de unu ca petru și deasupra capului cu sabia hazardului intrigilor de la o curte primitivă.
    Și zice cronicarul că boierii i au zis te ai grăbit să aduci muscalii în țară, maria ta.
    Însă în aceeași ordine de idei ar fi interesant cât de cât de urmărit descendența lui Cantemir în Rusia.
    .
    In altă ordine de idei, mă intreb dacă a aflat cineva de ce a venit scholz la București.

    • Duduie draga, doar o intrebare pentru matale: Cine crezi ca a lasat urme in Istoria Universala: „unu ca petru” sau Cantemir? Asta asa, ca ordin de marime sau proportii, as you wish.

    • „Piratu'” a venit la Bukresh in speranta ca romanii o sa faca podul vazandu-i augusta mecla. Beleaua e ca nici nemtii nu mai dau doi bani pe cel mai valoros pudel al yankeilor, care s-a facut ca ploua cand Biden i-a zis cu subiect si predicat in fata ca o sa-i buseasca conductele care aduceau prosperitate in colonia americana Germania, cunoscuta si ca Jarmania. Si cand te gandesti ca ai nostri nu ajung nici la shoseta piratului, chiar ca te apuca o tristete iremediabila. Basca incomensurabila.

  • Așa e. În zece ani s au schimbat guvernele că șosetele.
    Însă și mai rău e că mișcările lui iohanis lasă senzația neplăcută că ne expune războiului, ceea ce mi se pare inacceptabil.
    Cu tupeu maxim e în stare să accepte lucruri peste capetele noastre.
    Mă întreb dacă e vreo entitate în țara asta, stabilită de Constituție, care să i pună piciorul în prag.
    .
    Fata aia cu portretul a avut noroc. Henric nu a plăcut o, dar fiind un cavaler, nici nu a trimis o înapoi la fra su, la ea acasă pentru că ar fi fost un fel de outcast. Și a declarat o soră a sa. Norocul ei că nevestele lui Henric au avut sorți mult mai rele.

  • maestre, cum ne schimba vremurile… mai ieri erati omu’ nostru, azi sunteti omu ‘lor”. ieri eram noi, vreo 5%, impotriva ‘lor’, azi noi suntem poate 20%, dar ei sunt la fel de multi, acum isi zic in plus si aur… si tot ca si atunci ei, securistii, isi ataca adversarii numindu-i, evident, securisti.
    acum, eu stiu ca d-voastra sunteti cam acelasi, un pic mai conspirationist, dar deh… asta-i viata, dar nu e nasoala echipa de acum? macar noi luam pulane-n cap de la politie si ne cautau minerii p-acasa, astia, nu-i vedeti?!? poate ar trebui sa schimbati macazul iarasi catre ‘noi’. si mai lasati sovieticii, tot ce s-a scris mare a fost inainte de ei, iar in film sunt zero, tehnica nu conteaza decat in industrie, filmul artistic e altceva, ei nu vor intelege niciodata ce este. in film americanii sunt 90%, din restul de 10 englezii au cam 7…

    • @
      turcii sint tari in cinematografie, la nivel mondial
      coreenii tot asa. de fapt ei merita o atentie aprofundata…

      mai exista un tip de om, dincolo de omul notru, de omul vostru. el e omul vremurilor

  • cnzura isi face efectul daca eu habar n am ce ai cenzurat.
    daca mi spui ce anume ai cenzurat …efectul e fix pe dos:)))

    prin urmare daca vreti ca romanii sa prinda dragul de filme rusesti ….nominalizati filmele pe care pe interziceti!,…ca sa stie romanii ce sa caute :))) ( treaba asta se seamana olecut cu ce i a zis Dumnezeu omului in Rai, …’numai din pomul ala sa nu mananci! :))) )

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Din cate inteleg, Raluca Turcan a facut scoala la Moscova in perioada 1996-1999. Adica pe vremea lui Boris Yeltsin.
    Posibil ca a fost trimisa acolo de CIA (mai exact de gasca lu’ Soros) ca pe atunci doar astia primeau „burse de studii”.
    Ca acolo a fost sau nu prelucrata si de KGB e irelevant.
    Important este ca Raluca e o „papusa”… 🙂
    Dan Tomozei a pulicat zilele trecute un articol edificator despre fratii Muraru, doi „emanati” ai CIA. Daca cineva are chef si timp sa caute prin „bagajele” celor care ne decid soarta, sigur va gasi numa’ legaturi de-astea „de sange” peste tot.
    Sa mai mearga la vot cine-o vrea, eu unu’ m-am lecuit.

    • @Paul
      Maestrul se preface ca nu stie ca tot ce se intampla in colonie nu are nici o legatura nici cu pelikanii de la conducere, nici cu votul gugustiucilor. E vorba pur si simplu despre imperialism. Din pacate romanii au pupat la greu dosul imperialilior, indiferent cine au fost aia. Ieri au fost turcii, austriecii, nemtii, francezii, sovieticii,etc. Azi sunt yankeii. Maine…? Cert e un singur lucru. Asa cum ne-a mancat in ciur prin ’41, asa ne mananca si acum. Rezultatul e previzibil. Daca ar trebui sa aleg un personaj care sa ne reflecte total ca natie, l-as alege fara ezitare pe Ghita Pristanda.
      PS Eu nu mai trec de mult pe la sectia de votare. Voteaza bajetii si pentru mine. Pentru ca iei ie bajeti buni!

      • @cib,

        Corect. Unii se prind mai greu, da’ sunt sperante… 🙂
        Azi nici macar americanii nu mai cred in povestea cu votu’, cu democratia, cu NATO, cu economia de piata, cu statu’ de drept si alte vrajeli cu care am fost indopati toti din ’89.
        Uite aici ceva ce chiar merita vazut/auzit… poate-l inspira si pe domn’ Maestru:

        https://www.youtube.com/watch?v=Zb-M0vHdUGc

        • Sa-l vezi pe Martyanov cum le rastoarna masa! O incantare.

          • Ca sa nu mai pomenesc de „juniorii” Ray si Larry de pe canalul „Judecatorului”. Sau Gerald Celente. Cand ii privesti pe „flacaii” aia si apoi te uiti la nivelul de „bambilici” la care joaca „specialistii” de pe Dambovita, te cuprinde o tristete incomensurabila si iremediabila.

  • Maestre, mă autodenunț și eu că toată iarna am vizionat doar filme rusești. Singura excepție a fost la Dune2.
    Am ajuns la concluzia că din cinematografia filmelor americane iubesc doar doi regizori – Martin Scorsese și Quentin Tarantino (pe care-l consider un geniu) dar filmele rusești au încă școala de regie și actorie a lui Stanislavski și fiecare film este o mică capodoperă de regie, actorie, scenografie și imagine.
    Filmele rusești au consistență din toate punctele de vedere.
    Și da, și eu am rafturi cu literatura clasică rusă.
    *
    Despre cum a fost ales Iohannis și despre mandatele ale lui pot să scriu ore dar nu merită.
    Apropos de poze, există o fotografie care descrie bine regimul Iohannis. Este făcută la Alba Iulia unde Iohannis apare înconjurat doar de generali de armată și generali de secu.
    Poza aia arată exact ca un cuib format de generali în care stă el ca un cuc care s-a debarasat de puii de drept. Noi poporul am hrănit zece ani un impostor.
    Bine, Iohannis are multe poze din care rezultă lipsa totală de respect față de România și români (poza de la Masa Tăcerii) și poze din care arată ce e adik un țărănoi înfatuat (poza cu Colanul lui Cuza atârnat la gît).
    *
    Tot apropos de poze, am văzut cu uimire la TV că madam Clotilde nu participă fizic la întruniriile de Consiliu iar pe scaunul ei este pus un portret scara 1:1, adik în mărime naturală (!).
    Normal, și ea își bate joc de consilierii din primărie fiindcă și ea ca și Nicușor Dan este aleasă și susținută tot de secu ca și Iohannis.
    *
    Cu privire la discursul de ieri Iohannis, pentru el a fost doar un prilej ca să profite pentru interesul propriu.
    Nu știu nici măcar dacă au fost invitați Emil Constantinescu sau Năstase care a semnat Tratatul sau diplomații din acea perioadă.
    Iohannis și-a însușit doar meritele altora și a răstălmăcit istoria cu privire la relațiile României cu rușii.

  • Maestre, fiti convins ca dl Stelian Tanase a citit literatura rusa si sovietica, exceptionale amandoua. Filmele ruse redau perfect viata rusilor in Rusia tarista, in timpul sovietelor si dupa 1989, pe care noi o cunoastem si am trait-o in lagarul socialist. Tinerii de astazi nu o cunosc si probabil ca nici in Rusia nu mai este ce a fost. Sufletul rus insa ….freamata in literatura lor… superb. Sa nu fiti afectat. O sa se ajunga peste tot, überall, ca cei odata faimosi sa nu mai fie cunoscuti.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-13275903/Students-James-Dean-Harrison-Ford-OAPs-Millie-Bobby-Brown-Timothee-Chalamet-movie-quiz.html

  • Duduia nu a flăcut studii la Moscova ?

  • Duduia Turcan a fost luată de val și a uitat unde și-a făcut studiile. A fost iar unul din momentele de un penibil absolut ale carierei sale politice.
    Tabloul cu ochi și-a bătut joc fără încetare de țara asta. S-a înconjurat de slugi după chipul și asemănarea sa, iar acum neapărat vrea să se mai facă de cacao încă o dată. Slavă Domnului că își termină mandatele; nu de alta dar rescria și istoria…

  • Stimate maestre ,
    In legatura cu vikingii :
    https://www.youtube.com/watch?v=lCCvXE7ag78&list=RDlCCvXE7ag78&index=2
    Song of varangian guest.
    Talazul infricosator mugind izbeste stinca
    Si indarat in spume albe se retrage
    Dar sura stinca neclintit domneste
    Asupra neodihnei valurilor marii.

    Din piatr`acelor stinci e osul nostru de Viking
    Si–a singelui obirsie din marea neimblinzita
    Iar gindul , taina negurei plamada
    Din mare izvoditi , noi ne-om intoarce-n mare.

    Maiastra ne e spada si ascutit` sageata
    Dusmanului aducatoare de moarte , fara gres
    Viteaz este poporul intunecatelor tarimuri
    Si mare Odin este , si incruntata marea.

  • Mă așteptam ca tenorii comentariului politic românesc să dea ceva mai multă atenție așa-zisei “reforme a politicii migratorii“, adoptate azi de Parlamentul European (în care se zice că am avea și noi reprezentanți…).
    Această reformă înseamnă în esență “realocarea“ migranților, adică direcționarea lor spre… Europa de Est. Tusk (marele european!) și Orban au declarat deja că vor împiedica acțiunea acestei reforme asupra Poloniei și a Ungariei.
    Johannis? Ciolacu? Ciucă? Ministerul de Externe? Parlamentul României??
    Măcar europarlamentarul Petrov, fost președinte, a deschis gura să spună ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *