Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Cazul Caracal: E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese: Cea a asasinului singuratic

La orele 19. 55 DIICOT anunța printr-un Comunicat Oficial că:

„În raport de analizele antropologice şi genetice aflate în desfăşurare, vom informa opinia publică asupra rezultatelor acestora.”

Peste nici o oră la un alt Comunicat, DIICOT spunea altceva:

„În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora.”

La puțin timp după asta, Alexandru Cumpănașu anunța că Ministerul Justiției a informat familia că cenușa din Butoiul metalic e a Alexandrei.
Că IML a confirmat ceea ce Georgiana Hossu ne pregătea să aflăm încă de duminică, puternic sprijinită de o anume parte a presei, și anume că Gheorghe Dincă a inventat butoiul metalic în care ard cadavre mai ceva ca în cuptorul crematoriului, dar argintul rămîne intact, nu m-a mirat. Am avertizat cititorii că așa se va întîmpla avînd în vedere interesul de stat ca dosarul să se închidă cu concluzia asasinului singuratic. Pe cristoiublog.ro de vineri, 2 august 2019, scriam Chiar dacă – sau mai degrabă mai ales dacă – IML va susține că în rămășițele din butoi sînt ale Alexandrei, nu voi crede în veci teza asasinului singuratic. M-a surprins însă incredibila rapiditate a rezolvări cazului. După ce timp de 7 zile ancheta trena, în nici trei ore ea a închis practic dosarul. E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese:
Monstrul singuratic lua fete nevinovate de pe stradă, le viola și apoi le ardea în butoiul metalic.
Nici vorbă de complici, nici vorbă de rețea, nici vorbă de fetițe oferite americanilor de la Deveselu și în paralel politicienilor, polițiștilor și SRI-iștilor de pe plan local (aceștia mulți, pentru că la mică distanță e Scutul antirachetă, care trebuie păzit de spionii ruși).

De ce s-a dat semnal că dosarul poate fi închis ? S-a băgat de seamă că o prelungire a afacerii riscă să scape de sub control emoția publică? Sau între timp s-a rezolvat ceea ce s-a așteptat să se rezolve prin lungirea anchetei?
Dumneavoastră ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Cazul Caracal: E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese: Cea a asasinului singuratic”

 • \textbf{test}
  test

 • Testul ADN, daca nu e fals, dictat antepronuntat de purtatoarea de cuvant a lui Klemm-Soros, cel putin nu e relevant: nu e greu sa stropesti cu sange al victimei niste oase calcinate preluate de la vreun crematoriu de la un cadavru de varsta apropiata si care, evident, nu mai pastreaza urme de material biologic original. Cea mai logica concluzie: fata „presteaza” pe la Deveselu, dusa la locatie de vajnicele „servicii”… aceleasi din cazul Hexifarma, Sorina Matei, Razvan Ciobanu si multe altele.
  Evident ca nu vom afla nimic concret, poate doar dupa ce rapirea si vanzarea de minori de la nivel de institutii ale statului va deveni fenomen de masa si romanii vor invata sa fie uniti si sa constituie o natiune.
  Nu am decat banuieli, nu dovezi, dar si o certitudine ca o revelatie: Astia chiar asa de prosti sunt incat sa ne creada la fel de prosti ca si ei?!?!?

 • 1. Alexandra credea că este el când a spus: „A venit, a venit!” Pentru că n-a menționat niciodată și un al doilea „domn”, ci doar pe Dincă.
  2. Dovezile clare arată că NU AVEA CUM SĂ FIE DINCĂ, pentru că el era preocupat la acea oră să-și creeze alibi, lăsându-se văzut/filmat prin Caracal, cum probabil a făcut la fiecare caz.
  3. Eu cred că „domnul ” al doilea venise s-o ia și s-o trimită mai departe. Doar că prins-o cu telefonul.
  3.De aici cred că planul s-a schimbat. Ori au trecut-o granița de urgență, ori au ascuns-o pe undeva in țară, ori i-au luat viața. Dar nu in curtea lui Dincă, știind că Poliția a fost anunțată.
  4. Acest procuror de caz, același ca și în cazul Luizei, nu întâmplător a emis mandat ptr ora 6 am. El a lăsat timp rețelei să-și spele urmele.
  Dacă nu ne implicăm toți și nu-l ajutăm pe Alexandru în descoperirea adevărului, vom plăti cu proprii copii, nepoți, frați/surori.

 • Buddy, ai intrat pe un teren … MINAT !!!

 • Ne -au ciuruit .partenerii ns.dragi !!

 • Ce bei, nene? E clar că o faci din ce în ce mai des.

 • Parerea mea – Damage control. Ori facea parte din interlopa cu coexiuni in sfera politica, ori are foarte multe victime la activ si ar fi declansat un val emotional cum spuneti dumneavostra. Fiecare victima in plus ii pune intr-o lumina foarte proasta si le da de lucru.
  Asa ca vor sa bage totul subt pres. Pana acuma trebuiau sa sape si sa treaca prin sita toata proprietatea aluia.

 • Argint punct de topire 961,8 °C
  Aur : 1068 °C

  Aliajele (din care sunt facute bijuteriile) , probabil mai mult.

  • Băi „metalurgie”, depinde de grosime, buddy, ca și-n cazul … mădularului !

   • Domnule Balcan, confunzi temperatura de topire cu cantitatea de caldura necesara pentru a topi metalul.
    Temperatura de topire este o proprietate fizica a metalului.
    Nu depinde de cantitate sau grosime.

    • Buddy, ia mai gândește, un pic, dar numai dacă ai cu ce, și-o să vezi că depinde și de grosimea metalului, referindu-ma la durata topirii !
     Un inel cu secțiunea S = 2 – 3 mmp se topește mult mai repede decât unul cu S = 10 mmp !?! Nu-i așa, buddy ???

  • Temperatura de topire a unui metal – printre care Al si Ag – la presiunea atmosferică normală depinde exclusiv de puritatea lui (este o proprietate de material). Temperatura de topire a aliajelor depinde de tipul metalelor conținute și de proporțiile in care acestea se află, putând fi mai înaltă sau mai joasă decât cea a metalului predominant. (Alte exemple: Zn se topeste la 420 grade Celsius; Sn, la 232 grade Celsius; Al, la 630 grade Celsius; Cu, la 1084 grade Celsius).
   O mică observatie privind raportul IML, si anume referitor la ”tratarea oaselor in azot lichid la zero absolut”: temperatura de fierbere a azotului (adica azotul lichid la presiunea atmosferică normală) este extrem de departe de zero absolut. (De altfel, o consecinta a principiul al treilea al termodinamicii este imposibilitatea atingerea temperaturii de zero absolut, adică 0 K(elvin) = -273,15 grade Celsius.) Azotul lichid are o temperatură de DOAR 77 K (adică -196 grade Celsius, aprox.).

 • Neputința, frustrarea și impotența serviciilor din țara fără de justiție, dar cu organe premiate pentru serviciile lor de către puteri străine, ma fac sa îmi pun o serie de întrebări, deși o să ramân cu ele în brațe:
  Dacă fata e moartă într-adevăr, a investigat cineva daca procurorul #rezist sau vreun SRI-st racolat de interlopi l-au anuntat pe criminal să scape de probele altor crime pt ca a ajuns cazul public? iar între timp ei au „rezolvat” cazul fetei pe ușa din spate?
  De ce a trebuit sa stea politia in fața curții atatea ore?? Nu cumva au primit liber să intre doar după ce au ajuns rămășițele de la vreun crematoriu al „serviciilor” și au fost plantate in butoiul ala? ? Mie imi pute chestia asta a mușamalizare # instituționalizată.
  În traficul de minori se învârt cifre de afaceri de multe sute de milioane de euro; la fel ca în cazul Sorinei, fetița cu grupa de sânge rară, și aici, lângă Deveselu, tot marele „partener strategic” investitor offshore pare să fie prezent…coincidență?
  Nu știu ce e mai bine pentru ea, să fie moartă, sau să „își servească țara” la Deveselu în vreo pivniță, cu binecuvântarea serviciilor foste române. Dacă nu cumva acolo a și murit și a fost incinerată.
  Dacă era scoasă din țară „la produs” prin altă filieră, ar fi localizat-o „serviciile”. Doar așa se justifică neimplicarea lor.
  Stați liniștiți, romani, puneți poze cu copiii pe facebook, recitați lozinci, până vreun mafiot, sau dezaxat, strategic sau plătitor de șpagă, va pune ochii și pe copilul vostru, la fel cum au pus ochii și ghearele și pe avuția națiunii atâți șpăgari.
  Anyway, fata care și-a dorit să ajungă polițistă a reușit, fără să urmeze vreo academie, datorită curajului ei de a suna la 112, (deși în zonă e cunoscută omnipotența mafiei), a reușit să facă, în apărarea Dreptății, mai mult decât toată șleahta de tablagii, gradați racolați și generali de mucava ai întregii țări.
  Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei, ar trebui ca întreaga țară să îi fie recunoscătoare!

 • Nu e nici un criminal singuratic. E un criminal care s-a pensionat la un moment dat – devenise bănuiesc prea însetat de sânge și l-au trecut pe linie moartă. Cine a simțit odată gustul crimei rămâne legat de ea pina la moarte.

 • „Cazul Caracal: E limpede că am asistat la o tragere de timp pînă cînd s-a primit semnalul că se poate închide dosarul cu concluzia cu care se deschisese: Cea a asasinului singuratic”
  Total de acord !
  Nu cred expertiza INML . Rezultatul a fost dat la ordin din ratiuni de stat ( paralel ) Cu rezultatul acestei expertize se inchide complet pista retelei in care era angrenat monstrul spre usurarea partenerului strategic , al procororilor a caror „competenta ” s-a putut vedea si a caror statuie la care s-a muncit din greu a inceput sa se cocleasca , precum si a fratiei caracalene a politistilor , procurorilor , interlopilor. Continuarea anchetei ar fi demitizat complet Procororul si ar fi lasat fara ratiunea de a exista si actiona/manifesta a # rezistacilor .

 • 1 E evident că dacă 112 avea localizare apel din primul moment, politia intra direct in prima jumatate de oră pentru rapire. Venea si ambulanta tot acolo. Pentru viol.

  2 Cine raspunde pentru faptul ca nu avem localizare instantanee apel in caz de rapire?

  3 Cine raspunde de faptul ca nu exista reguli clare de interventie directa in caz de rapire? Rapire anuntata la 112–> localizare instantanee–> politia/jandarmii intra in 15 minute.

  Ce ordine a dat CSAT-ul in sensul asta? Ce asteapta ca sa faca statul roman sa actioneze normal adică rapid in cazuri cum e cel al Alexandrei?

  • E plauzibil că Dincă a fost scos in față ca sa ascunda retelele de proxeneti din Caracal. Dar aici avem mai mult decat retele de proxeneti. Dinca, unicul vinovat, ii salveaza si pe Iohannis si pe Dancila de acuzatia de incompetenta si neglijenta continuata in serviciu, caci prima lor indatorire e sa fi dat ordine ca 112 Romania sa poata localiza instantaneu orice cetatean roman aflat in pericol de moarte care a apelat 112.

   Dinca singurul vinovat i-a scos si pe seful statului si pe primul ministru de sub atentia opinie publice. Acestia sunt buni doar de demiteri si de declaratii, sunt insa incompetenti si vinovati de neglijenta in serviciul cetateanului roman a carui viata e pusa clar in pericol. Retelele mafiote si asasinii au fost informati astfel ca pot actiona nestingheriti daca se misca mai repede decat institutiile statului roman, ceea ce nu e asa de greu, s-a vazut deja

 • Dosarul a fost „închis” odată cu vizita lui Klemm, la Ministerul de Interne, in seara zilei de 1 august !
  Ba, mai mult, după cum scrie Flux24, se pare c-ar fi fost „extrași” și niște militari americani de la Deveselu !

 • Pt Sergiu Stefan
  Auzi bade, suntem în luna August, ori nu știai ?!?
  Editeaza-ti naibii postarea !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog