Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Ce simțiți cu contul brusc mărit la 220 milioane euro?

Sunt oameni în România care ne tot spun că ne amenință frigul, foamea și sărăcia. Dar, pe acest fond nu prea vesel, eu vă pun o simplă întrebare. Ce reacție ați avea dacă fondul contului dumneavoastră bancar, în valută, ar fi brusc mai mare cu 220 milioane euro? Personal, m-ar lua pe sus un val de căldură. Plus o stare de sațietate. Sărăcia ? Adio cu ea! Veți spune că este doar un vis, ceva nerealist pentru zilele noastre tulburi.
Încerc să vă demonstrez contrariul. Este un pământean care, foarte recent, a avut această veste. Unde ? Când ? Cum așa?

Premiul de 220 de milioane de euro, care s-a jucat la extragerea de vineri seara la loteria transnaţională Euro Millions, i-a revenit unui câştigător din Franţa, a informat loteria franceză Française des Jeux (FDJ).

Norocosul câştigător are la dispoziţie 60 de zile pentru a se prezenta la FDJ şi a-şi ridica premiul, considerat cel mai mare jackpot din istoria loteriei europene de la crearea sa, în 2004.
Acum, să vedem când o să vină omul să își ridice mărunțișul. Țin minte că la noi au fost niște premii mari care au rămas statului, câștigătorii considerând că nu e cazul să se deranjeze pentru așa ceva.
Combinaţia câştigătoare a fost 21, 26, 31, 34, 49.

La Euro Millions (5/50) se extrag 5 din 50 de numere, săptămânal, marţi şi vineri, în jurul orei 20:45 GMT.
Precedentul super jackpot a fost atribuit unui jucător din Elveţia. Suma a fost de 210 milioane de euro, la extragerea din 26 februarie 2021. Credeți că mai are ceva ?

În Franţa, precedentul record datează din decembrie 2020. Un jucător din sudul ţării a câştigat atunci suma de 200 de milioane de euro. Vai, ce puțin, săracul de el. Numai 200 de milioane.
EuroMillions este o loterie transnaţională, înfiinţată pe 7 februarie 2004 de loteria franceză Francaise des Jeux, de loteria spaniolă Loteria y Apuestas del Estado, şi de loteria britanică Camelot Group.

Prima extragere a avut loc vineri 13 februarie 2004, la Paris. Iniţial, ţările participante au fost Marea Britanie, Franţa şi Spania, iar de la extragerea din 8 octombrie 2004, s-au mai alăturat Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi Elveţia.
Încercăm și noi ceva? Până vine și la noi combinația, mergem la Paris, ori la Viena și punem un bilet.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *