Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Charles Michel îi administrează o lovitură lui Klaus Iohannis

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Charles Michel îi administrează o lovitură lui Klaus Iohannis”

  • … adaug și eu niște linkuri, sperând să fie de folos … evident, sursa de bază este medicul curant, care se așteaptă la întrebări … Multă sănătate!
    https://i-care.ro/recuperarea-dupa-operatia-de-cataracta-ce-sa-faci/
    https://www.drholhos.ro/operatii/cataracta/
    https://profmunteanu.ro/cataracta-operatie-riscuri-cum-ma-pregatesc-recuperare-recomandari-post-operatorii/

  • PARE CA 2024 ADUCE FUNERALII NATIONALE…INCEPE CU P.N.L. SI UITE ASA VOM AVEA POMENI PE DEPLIN JUSTIFICATE…CUI II PASA DE IOHANNIS? O SA STEA ASCUNS IN CASA CA ION ILIESCU, SA NU IL SCUIPE LUMEA PE STRADA. DAR EL E UN FATALAU SI TREBUIE MUSAI SA GASEASCA UN JOB CU CEVA DISTRACTIE PENTRU DOAMNA DE ENGLEZA, RAVASITA SA. PENTRU CA SARAKIA SA A INVATAT CUM E SA TRAIESTI CA O PIȚI DE MALL SI II PLACE…SI ARE BARBAT CARE TREBUIE SA PRODUCA, DOAR NU O SA CHELTUIE BANII DIN CHIRII…DOUA NIMICURI AU PRODUS NIMIC..SECURISTII KURULUI ATAT DE INTELIGENTI CARE AU DEMOLAT SI JEFUIT ROMANIA, AU ADUS IN FRUNTEA TARII NISTE LEPRE, CA SA POATA FACE CE LE PLACE. CU O MOARTE TOTI SUNTEM DATORI. SPER CA TOTI DECIDENTII ASTIA DE CONDUCATORI DE TARA SA ISI INCHEIE VIATA CA VICTOR ATANASIE STANCULESCU SAU SERGIU NICOLAESCU…CU MINTILE PIERDUTE SI IN BATJOCURA TUTUROR…CA SA STIE CA TOTI SUNT DOAR DESERTACIUNE…PACATELE PARINTILOR LE RAMAN INSA COPIILOR SI URMASILOR LOR! TRADAREA SE RASPLATESTE PRECUM A LUI IUDA…SECURISTII ADUC IN FATA LEPRE, APOI DAU VINA PE POPOR CA AU ALES CIUMA! SI LATRA ANI SI ANI CA POPORUL A ALES…DINTRE UN BETIV SI UN RATAT, CE ESTE DE ALES? MAMA LOR DE TICALOSI…

    • Aveți perfectă dreptate : alegerile nu sunt ale cetățenilor, sunt ale serviciilor !
      STS-ul se ocupă cu numărătoarea voturilor adică, în fapt, cu fraudarea lor. Dacă numărătoarea corectă indică victoria unui „nedorit” de servicii, sosesc voturile de pe mapamond : românii din Noua Zeelandă, din Africa de Sud, din Patagonia etc.

  • Charles Michel îi administrează o lovitură lui Klaus Iohannis
    pai …poate ca o fi invers :),
    Klaus Iohannis îi administrează o lovitură lui Charles Michel, ( pesemne ca unii chiar nu l pot refuza pe Klaus Iohannis, insa nici pe pozitia aia nu prea si l doresc, asa ca mai bine ‘la loc comanda’:)), caz in care dom’ Michel o da la n tors :)) )

  • Maestre, știți ceva? pe mine nu mă interesează deloc ce va face Iohannis după ce nu va mai fi președinte, ducă-se unde vrea, important e că scăpăm de el.
    Ce rămâne după Iohannis? Nimic, doar niște poze. Cea în care stă în fund pe sculptura Masa Tăcerii, cea cu Colanu atârnat de gât și fracul pătat cu sos japonez, cea El cu pupitrul singur sub Arcul de Triumf în pandemie.
    In rest din activitatea lui de președinte – zero.
    Să nu uităm că după ce ni l-a sevit pe Băsescu tot PNL l-a scos și pe ăsta din pălărie.
    Adik PNL e vinovat că 20 de ani țara a regresat cu doi tercehea-berchea de doi lei perechea și asta doar ca baronii PNL să-și continue nestingheriți afacerile.

  • Chiar trebuia neapărat operație? Din experiența familială primii doi ani sunt perfecți; ce urmează e în funcție de starea nervului optic și de norocul fiecăruia. Medicii Dvs. trebuiau să vă recomande ochelarii foarte închiși la culoare cu sau fără dioptrii în funcție de rezultatele măsurătorilor de la controlul post operator de a doua zi.
    Cu marele globe-trotter a fost ca în cazul lui Geoană cu Mihaela, dragostea mea și așa va rămâne.
    Nu știu cine poate înțelege discursul lui Grindeanu care mai mult își schimonosește fața decât vorbește.

  • Poți citi imediat cu un singur ochi .Atentie la aplecat și la tratamentul post operator.Greutati poți ridica după cca 30 de zile.Succes.

  • Pregati-va ca criminalii vind si va insceneaza un accident
    Va rog – atentie…..

  • probabil cel mai bun …doctor de ochi din lume :))
    :
    chatgpt
    :))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *