Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cîțu Mâțu se dă dulău față de PSD

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Cîțu Mâțu se dă dulău față de PSD”

  • D-le. Cristoiu. Nu numai Europa si-a închis frontierele aeriene! Este si cazul cu: Israel, Japonia, S.U.A., Philipine, etc.
    Verificati-va informatiile, nu relansati „gaina care naste pui vii”!

    Cunoasteti ceva despre Franta, ca sa vorbiti despre Zemmour (sau vice-versa)?
    60% din francezi îl resping total pe Zemmour si pe ideile pe care le promoveaza. La fel ca pentru Marine Le Pen. Informati-va putin mai temeinic.Nu v-ar strica la 73 de ani!

  • Maestre, din ceea ce spuneti in jurnal, am dedus ca aveti mari lacune in ceea ce priveste chilotii de dama. Cum sa folositi expresia chiloti de tabla? Aceea nu se mai poarta de pe vremea cavalerilor, cand plecau in cruciade, lasandu-si jumatatea blocata, ca sa nu poata sa faca prostioare. Cand ati spus „chiloti de lana”, ati facut o pauza inainte, fiindca ati cautat cuvantul potrivit si nu l-ati gasit. Acei chiloti de lana la care va referiti au trei randuri de gumilastic ca sa nu bata vantul in ei si au cracii pana la genunchi. Sunt folositi de babe iarna si au elastic si pe crac, deasupra genunchiului. Cand sunt pusi la uscat pe sarma, risca sa o rupa, fiindca trag cel putin 10 kg la cantar. De asta se pune doar o singura pereche pe ‘culme”. Fiindca sunt cu totul speciali, nici nu se pot numi chiloti, e o mare jignire pentru ei. Numele lor este budigai sau bughigai, dupa locul din Transilvania, unde mai sunt oi cu lana de tors. Dumneavoastra, nascut in Valahia, nu prea aveti de unde sa cunoasteti aceste denumiri. Daca imi scrieti un mail de contact, va trimit cu drag un roman istoric ca fisier pdf, scris intr-o limba romaneasca transilvana de acum doua secole, care o sa va placa la nebunie. Fiindca autorul sunt eu, nu comitem nici unul din noi vreo infractiune de nici un fel.

  • Acest individ este împins în față,pt.a n-o lăsa pe Marie La Pen să aibă succes.Macron va câștiga.Lumea e pierdută.Nu mai e nimic de salvat.Agenda este în plină desfășurare,din păcate cu succes.”One Man Show”.

    • Macron, prin gura purtatorului sau de cuvânt, a afirmat ca o sa se introducă votul electronic la viitoarele alegeri prezidențiale, aceeași modalitate de vot la care s.a renunțat prin anii 70 pentru ca s.au descoperit atunci fraude masive. Gerontofilul asta își asigura continuitatea la președenția Franței.

    • Marie le Pen e numele corect. Le pen, daca mai tin bine minte de la orele de franceza, inseamna toc si e si in franceza un substantiv masculin. Dumneavoastra ati facut tocul ca sa fie substantiv feminin. Dar sa vedeti ce dezastru este in germana, cu der, die, das. Una din cauzele pentru care engleza s-a raspandit in lume este si faptul ca englezii au doar the pentru orice substantiv, fara sa tina cont de genul substantivelor. Cred ca de acolo se trage ineptia cu amestecarea genurilor, cu problematica mama tata si alte barbarii fara sens.

      • Nume: Biciclistul
        Prenume: Mâţu
        Ăsta se însoară cu Mița Pampon.
        In acte ea devine Miţa Biciclistul, nevasta lui Mâţu Biciclistul…
        Éric Zemmour, acu am auzit despre acest candidat. Ne spune ce a fost Franța si francezii ei si uite ce a ajuns. Parcă unii dintre noi nu am ști… O să îl voteze quelques babalâci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *