Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Coaliția continuă telenovela neînțelegerilor pe tema comasării

Coaliția de guvernare, PSD-PNL, nu a reușit nici vineri seara să cadă de acord asupra modului cum se vor desfășura alegerile din acest an.

În Jurnalul meu video, Ion Cristoiu a ridiculizat eternele ședințe ale coaliției.

„Știrea numărul unu pentru noi, pentru români, este că, citez „Ciolacu și Ciucă nu au ajuns la nicio înțelegere pe tema alegerilor și comasare. Se rupe coaliția?”.

Bine, se dă pe surse că PNL se pregătește să intre într-o nouă alianță. Ciucă, care alianță? Vedeți vreo alianță între PNL și cele trei pițifelnice? (USR, PMP și Forța Dreptei-nota red). Și așa PNL este o alianță din mai multe găști.

Așadar, dacă nu se înțeleg duminică, la următoarea întâlnire programată, nu știu dacă se vor înțelege, poate să fie și un soi de telenovelă: „Băi, hai să jucăm și noi teatru, că nu ne înțelegem”. Dacă se înțeleg repede, vin ăștia, auriștii, useriștii, și zic: Bandiților, v-ați înțeles. Și atunci ei vor să transmită că s-au chinuit.

Eu tot nu pot să înțeleg de ce se tot întâlnesc și ce discută, când chestiunea poate fi tranșată rapid. Stai atâta de vorbă, ore în șir, când e vorba de un tratat, de o lege și dezbați fiecare articol. Ei negociază așa: PNL vrea comasarea localelor cu europarlamentarele și PSD zice că vrea candidaturile. Hai să zicem că e așa. Ce să negociezi când unul vrea mere și altul fasole? Ridică mâna Ciucă și spune: Noi propunem comasarea localelor cu europarlamentarele. Se ridică Ciolacu și spune: DA, noi suntem de acord dacă și voi sunteți de acord să avem candidat unic (la prezidențiale-nota red.). Ciucă: Nu suntem de acord cu candidaturile. Ciolacu: Nu sunteți de acord, plecăm.

Ei fac mișto de noi. Ei se vor înțelege probabil duminică seara sau în ultimul moment”, a spus jurnalistul.

Ion Cristoiu i-a catalogat pe negociatori drept „niște șmecheri”, care s-au întrunit de ochii lumii: Le-a zis Ciolacu: „Trebuie să stăm două ore aici”. Cred că joacă bambilici, beau cafele, se uită la televizor. Poate au și un spectacol de striptease. Când se fac două ore, Ciolacu zice: „Gata, dați știre la presă că nu ne-am înțeles”. De ce? Pentru că nu pot zice că s-au înțeles repede, că pierd la alegeri, că îi acuză opoziția. Așa spun că s-au chinuit.

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *