Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Confruntarea electorală din Franța, un exemplu pentru ceea ce ar fi trebuit să fie la noi


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Confruntarea electorală din Franța, un exemplu pentru ceea ce ar fi trebuit să fie la noi”

 • Cei doi moderatori,într-adevăr, exemplari.
  Însă strict legat de dezbatere, cu vouă dumneavoastră, cred că putem fi de acord că suntem în dezacord
  In pastila subliniați cum că Macron și-ar fi arogat rolul unui profesor în fața contra-candidatei. Posibil. Însă în acest caz, un profesor nepregătit și cu argumente .aproape străvezii
  Nu e posibil sa vii după un mandat și să „combați” că și când ești la prima candidatură. Cu excepția cazului în care nu prea ai rezultate cu care să îți îngenunchezi adversarul
  Realitatea este că ambii se zbat să pună mâna pe voturile celor cu orientare de stânga
  De aceea joaca ambii rolul etatistului și primit diverse pe parte de social și de menținere a privilegiilor celor din aparatul administrativ care deja sufoca Franța de prea multă vreme.
  Personal i-am văzut destul de stângaci pe ambii. Trădați de limbajul corpului, cu multa retorica sterila și cel puțin din partea lui Macron, cu extrem de puține realizări pe care să se sprijine
  In mandatul lui deja s-au făcut 2 reforme eșuate în educație. Acum a vorbit de o alta
  ?!
  Dacă se va dovedi câștigător nu cred că asta va fi datorită faptului că a câștigat dezbaterea. Mai degrabă pentru că LePen s-au dovedit ciudat de incoerenta . Și puțin mai
  Judecând după experiența ei politica.

 • Maestre,inteleg ca sunteti un sustinator al lui Macron via Marcela Feraru.Si fiindca dvs ati spus ca avem dreptul sa punem intrebari ,intreb si eu ,ce il califica pe dl Macron pentru al doilea mandat de presedinte al Frantei?Nu ca Marine Le Pen ar fi mai buna ,insa noi,oamenii de jos cu putina carte ,ne amintim gravele derapaje ale dlui Macron in timpul mascaradei pandemice,islamizarea fara discernamant a Frantei,vestele galbene si incendierea catedralei Notre Damme despre care n-am aflat nici pana acum autorii.Nu sunt cetatean francez insa ma tem ca se va repeta frauda din SUA anului 2020.Baietii globalisti au capatat experienta.Cat priveste al treilea razboi mondial el va avea loc cu sau fara Putin,Xi,Biden ,Macron si cine vreti dvs.Cu adanc respect

  • Mulțumim. I-am transmis domnului Cristoiu, dar a răspuns la întrebare într-o pastilă. Sănătate!

 • „Șeful Băncii Mondiale crește miza: Rusia nu mai e de ajuns, UE trebuie să rupă și dependența față de China”
  -:))))

  aceasta piveste, care in sine e o dinamica proprie Marelui Reflux, se va duce pina la retragerea apelor chiar in granitele Megapisurilor.

  un plan de lucru e …al omului, cu Marea Resetare cu tot, celalalt, care l infasoara pe primul, este Metamorfoza, chestia asta fiind exprimarea Absoluta a Marii Resetari.

  adica…dorinta omului e Lege in Creatie,…se va implini negresit!, la soroc.
  doresti Mare Resetare?
  Bravo!, dorinta ti se va implini!, atata tot ca se va implini in mod absolut, caz in care ea se cheama de fapt Metamorfoza, adica o Resetare, Mare, inaa si Absoluta :))
  astia cam habar n au cu ce se joaca:)

  • In alta ordine de idei…ar rezulta ca faza cu Rusia a fost ca…tre sa rupem dependenta fata de ea,daia sanctiunile,..azboiul a fost doar indulcitorul cu care s a baut tratamentul numit ‘ ruperea dependentei’

  • de ce, pentru prima data in istoria civilizatiilor, o dorinta a ‘omului’, in fapt Marea Resetare, se implineste…concomitent! si in stil Absolut, caz in care ea se numeste Metamorfoza?

   pentru simplul fapt ca cele doua referinte,
   cea absolut relativa
   si
   cea absoluta
   …se suprapun.

   pe vremurile astea se suprapun, pentru prima data de cind a inceput pe planeta asta Povestea Civilizatiilor.

   deci…fix in timp ce unii pun la cale Marea Resetare, in fapt nasesc Noua Lume, aceasta dorinta, pe care omul o poate implini doar relativ, se va implini, concomitent, si in mod Absolut.

   Metamorfoza este varianta Absoluta a Marii Resetari.

   ca orice dorinta din Univers, Marea Resetare se va implini. peste mii si mii de ani sau poate ca in timpul lui Planck, asa cum se intampla cu orice dorinta.

   maniefstarea in stil desavarsit a Acumularii, pe Vremurile astea, permite manifestarea plenara a Daruirii, adica…dorinta se naste, devine Realitate, pe calea cea mai scurta, adica isi suprapune manifestarea cu ‘implinirea relativa a dorintei’, caz in care ce primesti in dar e chiar…un dar!, adica exprimarea absoluta a dorintei pe care ti ai manifestat o, evident, in stil relativ.

   mai simplu:
   luatio dinamica Marii Resetari si…Absolutizati o!
   asa cum arata Planul Marii Resetari el…nu face doua parale, pentru ca, spre fundamentala deosebire de alte vremuri, pe Vremurile astea Darul, deci varianta absoluta a felului in care se implineste dorinta numita Marea Resetare, se suprapune peste ‘darul’ relativ, adica peste felul relativ in care se implinea ‘dorinta’.

   si mai simplu: in Marea Resetare se vor manifesta fix atatea ploi de la waterloo cite vor fi necesare pentru ca ea sa vireze plenar catre Metamorfoza.

   mult mai simplu: exista un plan al Marii Resetari. el face doua parale daca si numai daca e absolutizat. daca nu e, atunci il va absolutiza Universul, redefindu l astfel:
   Metamorfoza.

   • asta e, pesemne, si motivul pentru care nu simt interes pentru Marea Resetare. treaba ei!
    fundamentala e Metamorfoza, proces unic in istoria civilizatiilor care se manifesta pe o oarecare planeta.
    eu despre Metamorfoza vorbesc.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog