Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Copiii Pământului, copiii Iubirii

Așa mi-am închipuit eu poetul, căutând din ochi o fereastră, tăcând. Tăcerea nu e de îndurat, tăcerea e de privit. A nins și peste casa mea și lumea mi s-a părut cu mult mai curată. Zăpada invită la tăcere. Steluțe albe cad din ceruri, fără zgomot, fără urlete. Atunci vorbește Pământul. Pentru cine are urechi să asculte.

Pe sub zăpadă viața se pregătește de marea înfruntare, înfruntarea răului care nu s-a angajat decât să facă focul și să sape gropi.

Oamenii care muncesc pământul nu mai pot răbda. Nemernicii s-au gândit să fure până și răbdarea ceasului de nepus la mână. Serviciile banilor murdari au dat și ele un ghiont. Miliardarii doreau să cumpere pământ. Și-au făcut ferme. În timp ce ei mâncau vită la grătar și pâine de secară, pe proștii care dădeau de mâncare la vaci îi sfătuiau să mănânce de la imprimată, de la gândaci, de la fabrica de șampoane.

Pământul a fost creat de Dumnezeu. Pe cale naturală. Până și Darwin, în limitele propagandei de specie, a trebuie să-și recunoască nevoia de proteză a viziunii.

În timpul pandemicitei, pentru că și-au dublat averile, miliardarii au fost interesați de achiziționarea de noi planete. Cetățeanul Virgin Branson a plecat să dea sfoară în Univers că pe Pământ sunt cumpărători. Cetățeanul Amazon Bezos și-a pus Stetson-ul pe frăția intelectului artificial și a plecat în prospectare. S-a întors zâmbind, semn că grămezi de alte planete, și chiar asteroizi, l-au întâmpinat cu bazalt și cu sare.

Vă rugăm să plecați. Voi cei ce vreți să mâncați plastice, gândaci, țepi de cactus, vă rugăm să plecați! Voi cei ce nu sunteți mulțumiți de condiția umană, cărora nu vă mai e de ajuns că sunteți bărbați sau femei, vă rugăm să plecați! Voi cei care vă credeți dumnezei, vă rugăm să plecați să vă creați propriile universuri, acest Univers are deja proprietar! Voi toți cei ce militați pentru sterilitate, plecați! Aveți bani, aveți programe, luați-vă rachetele și plecați! Plecați și nu vă mai uitați înapoi! Luați-vă și drogurile, trivialitatea, apucăturile Epstein, arta satanistă și plecați!

Luați-vă telefoanele, televizoarele mincinoase, panourile voltaice, electricitatea fără apă, petrol și cărbune, progresul de care vă credeți răspunzători și plecați!

Lăsați-ne în sărăcia noastră, să ne semănăm mâncarea, să lucrăm pământul, să ne ajutăm cu apa și cu tot ce ne-a lăsat Dumnezeu. Dumnezeu a făcut animalele și plantele să ne folosim de ele, nu să ne închinăm la ele. Dumnezeu a făcut femeia egală cu bărbatul, nu proasta de serviciu a bărbatului. Plecați! Nu ne place cum arată lumea și cum trăim noi, cei simpli, după ce ați condus, furat, manipulat după regulile voastre, ale puterii și ale profitului.

Luați-vă banii cu voi, aurul ne aparține, resursele naturale ne aparțin. Luați-vă deci banii, crypto, și toate bursele și speculațiile pe care le-ați inventat și plecați! Luați-vă și organizațiile secrete și nu vă mai întoarceți! Proprietarul e pregătit să-și ia Pământul înapoi. Plecați cât mai aveți timp!

 

Fermierii români au ieșit și ei în stradă. Mai timid, mai ca la țară. Securiștii au trebuit să dea un zvâc. Între timp guvernul din umbră, cel ce a dat România pe mâna masoneriilor, s-a pregătit de alegeri. Lui Ponta i s-a cerut demisia când afacerea masoneriilor a luat foc, și și-a dat-o. I s-a cerut să dea cu sfatul în populație, a dat cu instrucțiuni în Ciolacu. Pe modelul Obama/Biden. Masonii sunt atât de predictibili și de repetitivi că nu degeaba nu pot trece clasa. Ilie Sârbu, socrul despre care v-am tot vorbit, a fost numit. Șerbanul cu limbaj de cocină de porci a fost numit. Gușă are radio. Severin are tupeu. Mitrea a fost întrebat: cum e să trădezi oamenii și să-ți faci avere din muncă de sindicat? Roman, Năstase au dat sfaturi, au ținut conferințe, au scris cărți ca să-i învețe și pe alții cum se vinde o țară. Celorlalți nici nu le mai știu numele, 34 de ani de hoții și de prefăcătorie. Lui Flutur, la Suceava, i-a luat foc acoperișul de deasupra capului. La Crevedia, pesediștii au jucat țonțoroiul în jurul unui cazan cu gaz de pus pe foc. Dar voi vă prefaceți a fi fani de energie verde, nu-i așa? Gând în gând cu Europa, cu UE, cu NATO. De ce nu s-a dus Iohannis, cu nevastă cu tot, în vilegiatură cu bicicleta? În Dubai se vând covrigi cu susan de 24 de carate?

Un șofer care s-a recomandat a face Belgia a trimis fermierilor care blocau Vama Siret cârnați de casă de 100 de euro. Grânele Ucrainei și afacerile agricole ale Ucrainei ar trebui tratate cu avionul și cu elicopterul, până la sponsorul american. Nu au de ce tranzita România. Pontache, sufleurul guvernului a amețit niște firme turcești să reclame blocarea TIR-urilor în vamă. Următoarea demisie a lui Ponta va fi cu mult mai dureroasă. Nu cred că Erdogan a auzit de așa ceva, dar dacă aude ar fi bine să și îndrepte părerile dumnealui în privința Ucrainei și a Gazei.

Dacă mai sunt șoferi care se consideră români și nu mâncători de rahat de coropișniță, mă ofer să trimit la Bruxelles, inclusiv doamnei Ursula și spre degustare și soțului dumneaei și prietenului Bill, o navetă de cârnați de Pleșcoi , în valoare de 100 de lire – vaccinuri naturale românești care să contracareze efectele mentale produse de nefabricatele și nelivratele vacs-uri anti-Covid. O navetă de cârnați de Pleșcoi de 100 de lire și pentru participanții la forumul de la Davos și una și pentru oficialitățile NATO care susțin că nu au început niciun război.

Vă rugăm să plecați, cu inteligența voastră artificială cu tot!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Copiii Pământului, copiii Iubirii”

  • Pentru participanții de la Davos recomand o tocană delicioasă de ciuperci din familia Amanitelor condimentată cu Atropa belladonna.

  • „Omul are nevoie de minciuna pentru a trai”.
    Nu stiu cine a zis primul: F.Nietzsche sau H.Ibsen („O casa de papusi”). Ideea apare cam in acelasi timp. la cei doi
    anterior mentionati.
    Concluzia: Oamenii nu sunt liberi !!!
    ––––––––––––––––-
    Nota: adevarul obiectiv produce suferinta………minte-ma frumos!

  • nu poti lupta cu Antinatura, cu Artificialul, cu Antiadevarul, pentru ca dacafaci asta ‘lupti’!, motiv suficient pentru a deveni adept al Antinaturii, al Artificializarii, pina la urma 🙂

    in fata Antinaturii , in fata Antiadevarului, nu poti ‘actiona’, pentru ca Actiunea e Patria Antinaturii. Actionind te declari singur parte a Patriei Antinaturii

    tot ce se mai poate face e sa ramai la brat cu Natura, neavand nimic impotriva Antinaturii, a Artificializarii …dupa dorinta! 🙂

    orice natie, pe vremurile astea e suma tuturor dorintelor pe care le a manifestat de cind e natia…
    te poti baza pe asta, in orice sens…

  • Copiii Pământului, copiii Iubirii

    Copiii Cerului …SI Pamantului, copiii Iubirii

    Copiii Pamantului, doar, sint Copii-Matematici, Matematica fiind si ea un soi de ‘iubire’, mai exact Amprenta pe care Iubirea o lasa pe Pamant:))
    Amprenta Cerului …pe Pamant seamana cu Iubirea, insa nu rasare. tot asa cum din ‘doar Pamant’ va rasari ceva lipsit de Seva, pe motiv de lipsa de Cer

    mai intai Cerul si dupaia Pamantul vi se va adauga voua

    vremurile Antiadevarului sint lipsite de Cer, sind doar ale Pamantului, deci sint vremuri care au trup, insa n au suflet, cam la fel cum e faza cu carnea artificiala, care e o ‘creatie’ a Pamantului, doar

    totusi, am inteles ce spuneti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *