Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cora Muntean: Înghețăm în case de frig și murim de frica facturilor uriașe

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cora Muntean: Înghețăm în case de frig și murim de frica facturilor uriașe”

  • Sarut Mana,
    Novak este sarb iar decidentii din Australia sunt super-rasisti, adica politica lor de imigratie – acordare de vize se bazeaza pe criterii, despre care nu este deontologic – political korect sa fie discutate in mod public, iar ca urmasi ai Imperiului Britanic au mostenit aroganta si sentimentul de nu-i asa superioritate rasiala.
    Novak a intrat legal – vezi motivul acordat de autoritatile de la Canbera – ridicarea prestigiului international al Australiei, iar restul este o mizerie – campanie de presa orchestrata impotriva a orice face acest genial sportiv, pentru ca nu-i asa, este mandru ca este cetatean al statului numit Serbia, pentru ca a avut tupeul ca la 20 de ani sa refuze mita – oferita sub forma cetateniei britanice de onor ambasador, si toate acestea trebuie sa fie razbunate de perfidul Albion.

  • Buna,
    Nu tin cu sarbii, din pacate, nu stiu multa istorie.
    Tin cu Novak(mare de tot in tenis) si cu ideea de a lasa oricarui om posibilitatea sa aleaga, daca vrea sa se vaccineze, sau nu.
    Ce se intampla cu el in Australia acum, este inadmisibil.
    Cred ca pana la urma, ne priveste pe toti, ca statele ne priveaza de a fi liber-arbitru(nici BIblia nu ne impiedica!) .
    Nu stiu daca am fost coerenta, stiu doar ca sunt alaturi de Djokovic si de altii ca el.

    Mulumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *