Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cora Muntean: Înghețăm în case de frig și murim de frica facturilor uriașe


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cora Muntean: Înghețăm în case de frig și murim de frica facturilor uriașe”

 • Sarut Mana,
  Novak este sarb iar decidentii din Australia sunt super-rasisti, adica politica lor de imigratie – acordare de vize se bazeaza pe criterii, despre care nu este deontologic – political korect sa fie discutate in mod public, iar ca urmasi ai Imperiului Britanic au mostenit aroganta si sentimentul de nu-i asa superioritate rasiala.
  Novak a intrat legal – vezi motivul acordat de autoritatile de la Canbera – ridicarea prestigiului international al Australiei, iar restul este o mizerie – campanie de presa orchestrata impotriva a orice face acest genial sportiv, pentru ca nu-i asa, este mandru ca este cetatean al statului numit Serbia, pentru ca a avut tupeul ca la 20 de ani sa refuze mita – oferita sub forma cetateniei britanice de onor ambasador, si toate acestea trebuie sa fie razbunate de perfidul Albion.

 • Buna,
  Nu tin cu sarbii, din pacate, nu stiu multa istorie.
  Tin cu Novak(mare de tot in tenis) si cu ideea de a lasa oricarui om posibilitatea sa aleaga, daca vrea sa se vaccineze, sau nu.
  Ce se intampla cu el in Australia acum, este inadmisibil.
  Cred ca pana la urma, ne priveste pe toti, ca statele ne priveaza de a fi liber-arbitru(nici BIblia nu ne impiedica!) .
  Nu stiu daca am fost coerenta, stiu doar ca sunt alaturi de Djokovic si de altii ca el.

  Mulumesc!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog