Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

cristoiublog, Reuters și New York Times au cerut clarificări la NATO în legătură cu „cazul Mircea Geoană”

cristoiublog își face treaba și a solicitat, din timp, Organizației Nord-Atlantice (NATO) informații referitoare la o posibilă cercetare internă în legătură cu acuzațiile de corupție care i se aduc Secretarului general adjunct, Mircea Geoană. Potrivit unui comunicat publicat pe website-ul „Spovedania lui Rizea” al ex-parlamentarului Cristian Rizea, alte publicații care au cerut același lucru sunt New York Times, La Stampa, Le Figaro, El Pais, Frankfurter Allgemeine Zeitung și Reuters.

Este modul în care cristoiublog

… înțelege să își respecte menirea de a informa corect și complet publicul. Nu este foarte clar ce se întâmplă cu giganții informației din presa mainstream de pe Dîmbovița. Rizea a declarat că nu are cunoștință de vreun demers similar al TVR sau Agerpres, instituții oficiale ale statului român, bugetate generos prin Parlament. Se ridică desigur întrebări de ce dezvăluirile, probate cu documente, ale ex-parlamentarului Cristian Rizea despre acuzațiile de corupție ale unui înalt oficial NATO nu prezintă un interes pentru știriștii acestor instituții? Oare șefii care decid la TVR și Agerpres agenda ce va fi „servită” a doua zi consumatorului de presă, nu au experimentat niciodată faptul că o știre ignorată poate fi echivalată cu dezinformarea pură?

 Reamintim că ex-deputatul fugar Cristian Rizea

… aflat în prezent în refugiu pe teritoriul Republicii Moldova, a prezentat un rechizitoriu al DNA în care Mircea Geoană, ca președinte al PSD, a pretins și primit de la Cristian Rizea (în 2009), prin intermediul familiei Ionuț și Camelia Bazac, suma de 200 000 euro „în scopul folosirii influenței asupra membrilor din forul de conducere al PSD, pentru ca aceștia să îl desemneze pe Rizea ministru al Tineretului dacă Geoană ar fi obținut funcția de președinte al țării”.

https://pestiriciudate.blogspot.com/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii