Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum a făcut Marcel Ciolacu din PSD un țuțăr al lui Klaus Iohannis

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Cum a făcut Marcel Ciolacu din PSD un țuțăr al lui Klaus Iohannis”

  • Maestre, ca nu-ti place Ciolacu am inteles. Dar sa-mi spui zambind satisfacut ca Nicusor Dan este pe primul loc in sondaje inseamna ca natia romana bucuresteana are o problema neurologica si matale ar trebui sa te alarmezi. Din contra, pari satisfacut. Atunci orice comentariu pe care-l faci la adresa lui Johanis si Ciolacu este doar o reactie de spital de nebuni. Nu poti sa razi satisfacut intr-o astfel de situatie si sa ceri normalitate din partea altora. Greseala lui Ceausescu a fost alfabetizarea care a permis taranilor care nu aveau nici o sansa sa ajunga sa se mute la Bucuresti. Astazi sa vad efectele. E mai bine sa fii kamikadze decat sa-ti fie bine si asta pt ca nu ai reusit sa scapi de frustrarea saraciei care ti-a guvernat neamul pana cand ai reusit sa-ti pui si tu pantofi in picioare. Toate lamentarile matale in privinta calitatilor politicienilor sunt apa dr ploaie. Daca voteaza niste tarani frustrati pierdem timpul si ne indreptam catre haos. N-ar trebui sa ai buletin de Bucuresti!!!!

  • Bag de seamă că uităm ce a insemnat mandatul lui trump pentru România. Cum ne a crescut el tributul, ce ambasador a trimis aici și cum a ajuns Dragnea la pușcărie.
    Trump este un lider slab in raport cu sistemul pentru că nu este din sistem. Și s a văzut în mandatul său. A scris cimilituri sub pseudonim. Asta a putut să facă împotriva sistemului.. Să se semneze q.
    .
    Chiar nu sesizează nimeni cât de aberantă este situația ca la președinția usa competiția să se ducă intre trump și biden.
    Nici unul dintre ei nu are capacitatea biologică de a duce mandatul pentru că să recunoaștem, trump nu i departe de biden, nici de vârstă nici cu ținerea de minte. Nu mai zic de pretesugul cu orban v că asta e o chestie secundară.
    Și atunci de ce din toată america lupta pentru președinție se dă intre doi domni trecuți, ofiliti, ale căror capacități cognitive sunt în declin.
    Pentru că așa trebuie.
    .
    Lumea zice la tv că obama vrea să o pună pe nevastă sa presedintie în locul lui joe și că din această cauză trump ar trebui să dispară din competiție ca să aibă asta șanse.
    E irelevant pentru că sistemul e pregătit pentru oricare variantă. Ca la șah.
    Dacă iese biden vă fi un scenariu, dacă iese trump va fi un scenariu, rezultatul va fi același.
    .
    Și atunci pentru România cum va fi. Va fi la fel în ambele variante. Cred că nu se așteaptă nimeni la un viitor luminos. Nu doar pentru noi, pentru întregul lagăr vestic.
    Să nu uităm însă că schimbarea împăraților e bucuria nebunilor.

  • Ia uite ce zice Simion aici… 🙂 … Chiar mi-a placut!
    „Suveranismul trebuie să fie la putere şi în România, iar AUR este singurul partid care pune România pe primul loc. Nu mai avem stânga şi dreapta în momentul acesta pe scena politică. Avem suveranişti, patrioţi şi globalişti satanişti. Suntem singurul partid parlamentar prezent la această conferinţă internaţională (…). Nu am plătit nimic! Am fost invitaţi, suntem respectaţi, nu ne întoarcem înapoi cu o şapcă (…)”, a transmis, printre altele, George Simion de la CPAC.
    https://www.stiripesurse.ro/george-simion-la-marele-congres-al-lui-trump-am-fost-invitati-suntem-respectati-nu-ne-intoarcem-inapoi-cu-o-sapca-video_3242783.html

    • pe vremea Antiadevarului …te oi putea manifesta anti?
      daca faci asta …nu cumva peste o vreme vei …afla ca ai devenit adept al doctrinei Anti?

      solutia e doar una si alta n ai de unse sa mai iei
      sa ramai de partea Naturii, neavand nimic impotriva Artificializarii

      pe aceasta planeta mai exista o singura patrie, chiar daca unora sau altora nu prea le vine sa creada,
      iar ea e Natura.

      vremea ‘razboiului’ s a dus, …nu mai e posbil, in mod absolut, fara ca sa te declari adept al Artificializarii facind asta. de asta si e ‘al treilea razboi mondial’ o …revolutie mondiala’, o ‘metamorfoza’
      suveranismul si patriotismul e o capcana, chiar plenara de data asta,
      nu exista nicio diferenta fundamentala intre ‘antisuveranisti si antipatrioti’ si ‘suveranisti si patrioti’, daca referinta nu e Natura. si unii si ceilalti Actioneaza. e o capcana …desavarsita.

      singura patrie mai poate fi Natura, oricum altfel Actionezi, deci esti adept al doctrinei Anti, esti adeptul Artificialului si in barca lui esti.

      • indiferent despre ce e vorba n lume tu propovaduiesti, pe vremurile astea, Patria care e insasi Natura, anuntindu i pe toti cei care te ntreaba ca n ai nimic impotriva Artificializarii dupa dorinta.
        asta e reteta, insa e liber la cautat …dupa dorinta:))

  • toate conflictele inghetate vor fi spulberate.
    mai intai vor fi dezghetate, iar mai apoi toata energia le va fi consumata. pesemne va fi vorba despre un autoconsum, in primul rind.

    transnistria e un conflict ingetat.
    i a venit rindul

    Noua Lume are tendinta de a se naste ‘pe curat’, deci mai intai se ‘impaciuiesc’ toate conflictele inghetate, indiferent pe unde se manifesta ele prin lumea mare
    i a venit rindul transnistriei

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Cand in USA vine Trump la putere, PSD-istii si PNL-istii o sa-si puna rapid sepci MAGA… !
    Iar gasca lu’ Johannis o „fluture” voiosi steagurile AUR… 🙂

    • Trump cunoaste calea asta, a vopsitilor de azi pe maine, a celor care intr o saptamana trec prin tot alfabetul fara vreo strafulgerare, tradind definitia …fiecarei litere.
      a trait o pe propria piele, daia se si intampla acum, acolo, un soi de cernere, pentru ca odata ajuns la putere sa i foloseasca pe cei cernuti, insa concomitent …ii va folosi ca pe niste biete cirpe si pe cei care ii identifica, pe oriunde prin lumea mare, ca fiind de soiul celor care si schimba sapca, da, dar naravul ba. curvasareala, orice s ar zice, nu mai tine n lumea mare. vremea ei a trecut. chiar si Curva Curvelor …te vrea fidel! :)))

    • @Paul
      Trump nu va ajunge la Casa Alba. Uniparty va face orice pentru asta. Oricum, pentru noi Trump ar fi la fel de „benefic” precum Obama in toate cele trei mandate de pana acum. Adica ce mi-e Baba Rada, ce mi-e Rada Baba?! IMHO.

      • Trump nu va ajunge la Casa Alba. Uniparty va face orice pentru asta.

        cum spuneam, se poate si asta, pentru ca ‘orice’, in acest caz, inseamna sa intorci lumea cu curu n sus, so intorci pe dos, s o faci de nerecunoscut, adica …pina la urma s o innoiesti din temelie.
        da, Trump e un termen fibonacci care intre timp s a desavarsit.
        el e sinonim cu innoirea lumii prin ‘a fi’, insa si prin ‘a nu fi’
        oricum o dai e cu …inainte de Trump si dupa Trump

        • si …oricum o dai va fi cu ‘insularizare’

        • Trump e o referinta care depaseste potentialul acestei civilizatii,
          e o referinta a tuturor civilizatiilor de pina acum.
          acest inainte de Trump si dupa Trump diferentiaza natura civilizatiilor, esenta naturala de aia artificiala, civilizatiile naturale de cea artificiala.
          Trump e parte a Istoriei Civilizatiilor, nu numai a asteia.

      • ce inseamna ‘benefic’ pe vremea Artificializarii?

      • @cib,

        Nu stiu ce va fi. Deocamdata Trump bate la scor in Republican party.
        Evident ca „deep state” se lupta cu toate armele din dotare. Insa, dar, desi… 🙂
        Ce-mi place in povestea asta e fix inversunarea din USA, si de-oparte si de alta. Ideologiile se bat doar in USA, restu’ occidentului doar „preia” din mers ritmu’ si danseaza dupa cum si cine canta la White House… !
        Oricum, Rusia si China si-au clarificat ideologia si orice s-ar intampla in West ei vor avea propriul slagar. Intrebarea este doar cati din Est vor dansa kazaciocu’ si cati vor dansa macarena (asta ca tot e la moda prin Ro!!!)

        • @Paul
          Corecta intrebarea. Eu inclin totusi sa cred ca in prima pestera tot dansul cu pene in fund va fi baza temeliei fundamentului. In jurul focului si inarmati cu bate si pietre. Am asa o presimtire!
          PS Nu stiu de ce da’ parca as trai in societatea lui Fabian a lui Kastner. Hedonismul la cele mai inalte cote, inaintea prabusirii. Dupa, se stie ce-a urmat. Scuze da’ asa sunt eu, mai optimist din fire 😀 !

  • Maestre ! Pe asta nu credeam ca o sa o vad 😯 .
    Parca ati fi fost pe sustache azi noapte la Institutul Tavistock …( si stiti f. bine, ca aia spala f. bine pe creier ).
    Aveam pretentii de la dumneavoastra, totusi !
    V-ati luat ochelari de TFL-ist 😥 .
    Una e clasic si alta e TFL 😥

  • Generalul Paton a scris pe 24/02/2024 la 23:10
    Maestre hai sa gandim altfel. Poate Biden i-a promis homosexualului Rutte postul. Dar intre timp s-a razgandit. Ca sa iasa din situatie creeaza o problema. O pune pe o tanti care are acreditare la Casa Alba sa lanseze un zvon. Nu publica in ziar ca sa nu raspunda ziarul ci pe X. Nu spun ca va fi Johanis dar s-ar putea sa nu fie nici Rutte.

  • Guvernul României a „Notificat Românește”… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *