Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cum a ratat Klaus Iohannis o carieră strălucită în PSD, „partidul care trebuie dispară din România”

O dată căzut PSD de la Putere, Klaus Iohannis ne-a anunțat că acest lucru nu-i suficient. PSD trebuie să dispară de pe scena politică a țării. PSD a fost timp de 30 de ani un dezastru pentru România.
Teza e reluată în cazanul de apă chioară care e așa zisa platformă electorală de 88 de pagini, cu poze, postată de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis pe internet sub titlul Împreună pentru România normală.
Ce nu știu românii, pentru că au memorie scurtă, e că la o adică, dacă i-ar fi mers niște treburi lui Klaus Iohannis în 2009 și în 2014, el s-ar fi numărat printre cei scoși din viața politică a țării.
Nu de alta, dar a fost cît pe-aci în 2009 și în 2014, ca actualul mîncător de PSD-iști să facă o carieră frumoasă în guvernele PSD-iste.

Klaus Iohannis a rămas în istoria vorbelor de duh prin acel răspuns Ghinion dat la întrebarea Cum dracu de alți profesori de Fizică din țara asta n-au dobîndit din meditații atîtea case în buricul tîrgului ca Klaus Iohannis: Ghinion.
La vremea respectivă, doar mult invocatul Ghinion a făcut ca Klaus Iohannis să rateze o carieră strălucită în regimurile PSD.
El a vrut, s-a zbătut, dar întîmplările i-au dat peste nas.
Azi, cînd el pune la cale distrugerea PSD ne dăm seama că n-a avut ghinion, ci noroc.

Pentru 2009 aș începe cu o amintire.
Amintită într-un editorial din Evenimentul zilei din 21 februarie 2013:

„Duminică, 18 octombrie 2009. Sînt plecat de la Antena 3 încă din vară, cînd mirosisem riscul de a fi folosit, în antipatia mea sinceră faţă de Traian Băsescu, pe post de rotiţă dinţată în noua şi ampla maşinărie numită Coaliţia de la Grivco.
Şi cum n-am suportat de-a lungul vieţii să fac parte din conspiraţii împotriva cuiva, le-am zis Adio! celor de la Intact şi m-am întors la cărţile mele. Pentru a le acorda mai mult timp, fireşte. De părăsit cu totul nu le-am părăsit niciodată.

Eram, aşadar, în studio la Realitatea Tv, postul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Părintele FNI se concubinase cu Părintele Dunărea, Dan Voiculescu, în Coaliţia politico-mediatică Jos Băsescu! Cum însă nu aveam o emisiune seară de seară, ca la Antena 3, şi cum mi se respecta dreptul de a refuza persoane care mă dezgustau, acceptam din cînd în cînd invitaţia.

Se discuta despre propunerea Coaliţiei politico-mediatice de la Grivco de a fi desemnat drept premier Klaus Iohannis. Numele nu-mi spunea mare lucru. Primarul Sibiului. Păi, România e o ţară de primari. Dintre ei singurul care contează e primarul Bucureştilor. Nu-mi spunea mare lucru nici faptul că era neamţ. Ştiam din viaţă şi din cărţi că a fi neamţ nu presupune, în chip automat, a fi mai cinstit decît un român. Mai ales cînd erai neamţ din Romînia, ţară al cărei văzduh e impregnat de microbul şmecheriei. Ştiam ce zisese Manckensen, în 1918, după retragerea din Bucureşti:
V-am adus nişte nemţi şi mă întorc acasă cu nişte porci!

Dar, mă rog! varianta cu Klaus Iohannis premier mi se părea posibilă. Un administrator de urbe e mai bun ca administrator al țării decît un administrator de palavre.
Tocmai ziceam asta, cînd, deodată, moderatoarea, teleghidată prin cască, a făcut o faţă de parcă tocmai atunci șîi dăduse seama că a rămas gravidă fără să vrea:
Întrerupem emisiunea pentru o transmisie în direct!

Hait! mi-am zis.
Întreruperea unui taifas în studio înseamnă un fapt ieşit din comun întîmplat în realitate.
Ca, de exemplu, a doua venire a lui Isus pe Pămînt.
Nu, nu era a doua venire a lui Isus pe Pămînt!
Era prima venire a lui Klaus Iohannis la Bucureşti!

Mîntuitorul Coaliţiei de la Grivco a fost luat în primire de Realitatea lui SOV şi de Antena 3 a lui Dan Voiculescu, membre de seamă ale Coaliţiei anti-Băsescu, şi însoţit de-a lungul Capitalei noastre dragi pînă la Palatul Parlamentului, unde-l aştepta, îmbrăcat tot în surîsuri americăneşti, însuși Mircea Geoană.

Măi să fie!
Puțea de la o poştă a lucrătură!
Picasem, fără să ştiu scenariul, într-o piesă de teatru pe care o jucau ceilalţi invitaţi.
Scenariul putea fi botezat:
Pogorîrea lui Klaus Iohannis din cerul Sibiului pe păcătosul pămînt al Bucureştilor.

N-am apucat să-mi exprim uimirea pentru tratarea drept eveniment planetar a venirii unui domn cu avionul de la Sibiu la Bucureşti, că, de îndată, ceilalţi invitaţi au şi prins a înălţa ode lui Klaus Ionannis.
Erau conduși în corul de osanale de Emil Hurezeanu, la vremea respectivă director la Realitatea lui Vîntu.
Nu peste mult timp va deveni ambasador al lui Klaus Iohannis.
Ce bijuterie e Sibiul de cînd îl conduce el!
Ce personalitate a lumii de azi e Klaus Iohannis!
Cum știe el să tacă și să facă!

Atît de tare îl lăudau ceilalţi – unii dintre ei lideri de opinie care şedeau la SOV pe salarii de zeci de mii de euro – că o clipă m-am simţit prost că mai exist şi eu pe lume.
Cum de-mi permit eu, un om cu atîtea slăbiciuni, să exist într-o ţară în care există un om cu atîtea însuşiri, Klaus Iohannis?!.

Căzusem într-o piesă de care eu n-aveam habar. O piesă despre care aveam să scriu cîteva zile mai târziu, într-un editorial din Jurnalul național (la vremea respectivă îl mai conducea Marius Tucă!):
«E limpede şi unui gură-cască într-ale politicii că prin tărăboiul cu Premierul Coaliţiei de la Grivco, Mircea Geoană şi Crin Antonescu l-au pus în faţă pe Klaus Iohannis pe post de tanchetă şi, îndrumaţi de Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu prin portavocile posturilor tv, urcă pitiţi în dosul neamţului Dealul Cotrocenilor, feriţi de gloanţele Celui din Palat». ”

La Senat Klaus Iohannis era așteptat pe trepte de Mircea Geoană. Președintele Ciumei Roșii de atunci și candidat la președinție din partea Coaliției politico-mediatice zisă și de la Grivco, condusă de PSD. Cei doi s-au închis în biroul lui Mircea Geoană de la Senat. Birou de președinte al Senatului din partea PSD. A urmat o discuție între patru ochi de ochii lumii. De fapt, decizia ca Klaus Iohannis să fie premier în tandem cu Mircea Geoană fusese luată mai demult. Acum se juca comedia propunerii făcute de Mircea Geoană în numele Coaliției de la Grivco. La ieșirea amîndorura din Birou Mircea Geoană a declarat despre Klaus Iohannis:

„Este, cred, o investiţie bună, din care toţi românii ar avea de câştigat.
Am avut o discuţie foarte bună cu domnul primar, cu care mă cunosc de mulţi ani de zile.”

Are loc apoi o discuție a lui Klaus Iohannis cu partidele membre ale Coaliției. Din delegația PSD, fac parte Mircea Geoană, Adrian Năstase, Dan Nica, Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Aura Vasile. PSD-ști unul și unul, toți contribuiseră la dezastrul țării după 19 ani de postdecembrism. Deși doar primar la Sibiu, Klaus Iohannis știa de pe atunci ceea ce știe acum. Că PSD răspundea de abaterea țării de la drumul normal. Ar fi fost firesc să-i scuipe pe cei de față a scîrbă politico-morală. Klaus Iohannis nu face asta. Mai mult el acceptă să fie nominalizat ca premier de Coaliția condusă de PSD după trecerea Moțiunii de cenzură depusă împotriva Guvernului Boc, guvern antiPSD, desigur.

Eșecul Coaliției de a-l impune ca premier în locul lui Emil Boc nu-l face pe Klaus Iohannis să se retragă. El acceptă propunerea lui Mircea Geoană de a face tandem la prezidențiale.
Mircea Geoană, președinte, Klaus Iohannis, premier. Pe 2 decembrie 2009, la Sinteza zilei Klaus Iohannis declară că face echipă bună cu Mircea Geoană:

„În cazul în care domnul Geoană nu va cîştiga nu voi accepta o altă nominalizare. Sîntem o echipă. Astfel de echipe între politicieni nu se formează foarte uşor. Ne-am întîlnit şi am constatat foarte repede că ne dorim acelaşi lucru: o guvernare corectă.”

Așadar și Mircea Geoană de la Ciuma Roșie și Klaus Iohannis sînt convinși că guvernarea după prezidențialele cîștigate de Mircea Geoană va fi una corectă.

Mircea Geoană n-a ajuns președinte.
Dacă ajungea, Klaus Iohannis ar fi fost un brav premier al Coaliției conduse de PSD!

În 2009 Klaus Iohannis ratează ocazia de a fi premierul lui Mircea Geoană.
În 2014, ratează ocazia de a fi vicepremierul lui Victor Ponta.
Ca urmare a demisiei lui Radu Stroe din funcția de ministru de interne și a lui Daniel Chițoiu din funcția de vicepremier, pe 7 februarie 2014 biroul politic național PNL a decis numirea lui Klaus Iohannis ca ministru de interne și vicepremier.

Într-un comunicat al primăriei Sibiului, Iohannis anunța că a acceptat nominalizarea.

„Am primit oferta din partea preşedintelui şi am acceptat nominalizarea.”

Firește, la vremea respectivă Guvernul era dat de coaliția dintre PSD și PNL numită USL. Klaus Iohannis e desemnat de PNL. Da, dar el urma să fie ministru de Interne și vicepremier într-un Guvern al lui Victor Ponta, reprezentant de seamă al Ciumei Roșii. Urma să fie coleg cu o seamă de PSDi-ști precum: Dan Nica, Rovana Plumb, Dan Șova, Liviu Pop. Toți lideri PSD cu state vechi în guvernarea țării. Dacă ar fi să-l credem pe Klaus Iohannis de azi, cu state vechi în distrugerea țării.

Discuțiile dintre PSD și PNL eșuează în cazul lui Klaus Iohannis. De ce? Pentru că Klaus Iohannis cerea ca din Guvern să plece Ciuma Roșie? Nici vorbă. Klaus Iohannis voia nu numai ministru la Interne, voia și vicepremier.
La emisiunea „Ultima ora” la România TV, Victor Ponta declara pe 10 februarie 2014:

„Domnul Iohannis a fost nominalizat pentru funcţia de ministru de interne, funcţie pentru care puteam să-l propunem şi astăzi – şi am şi vrut să-l propun astăzi. După care domnul Iohannis a spus: «Dom’le, eu sunt prim-vicepreşedinte al partidului, e normal să am şi funcţia din guvern cea mai mare»”

Al dracului domn Iohannis! Voia o funcție mare în Guvernul condus de Victor Ponta, pentru că avea o funcție mare în PNL!
Și uite așa, Klaus Iohannis a ratat ocazia de face carieră în guvernările PSD.
Care guvernări au distrus țara!

Acest editorial a apărut în ediția print și online a cotidianului Evenimentul Zilei.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

61 comentarii pentru articolul „Cum a ratat Klaus Iohannis o carieră strălucită în PSD, „partidul care trebuie dispară din România””

 • Cernat
  ¨Iohannis, ICH LIEBE DICH,
  stai să te pupăm un pic!¨…
  Ba Cernate! Esti sigur ca n-ai vrut sa spui :
  ¨ICH LIEBE DICK¨?
  Ca se si potriveste cu profilul tau, si basca mai si rimeaza.. 😀

  • Iar ți-a dat mintea, pe-afară
   Și faci poante de trei zloți,
   N-ai vrea tu, ca-n astă seară
   Să ne pupi în ass, pe toți !

   • Du liebst dick, too???
    Ba ¨14 conturi¨, observi ca te las in pace..Dar te mananca-n c*r din cand in cand, sa ma ataci de pe un cont nou, imaginandu-ti ca esti ¨stelf¨. NU ESTI!!

   • Te dai crocant ca, chipurile, ¨Este o LIPSĂ totala de respect !¨ la altii.
    Dara ¨smfm¨, adica ¨sa moara familia mea¨, ce pmm e???
    Erata: ¨m¨ din mijloc, e de la decedatilor.. 🙂

    • Bă, nu eu sunt cu 14 conturi, dar cu ceafa groasă, sunt ! Și chiar sunt mândru de asta ???

 • Bai Casco, daca esti in stare sa procesezi propozitii si fraze simple, o sa vezi ca nu m-am luat de tine DE LOC! Te-a adus in discutie pretenul tau Geo Matei, rebrenduit…Iar ca sa nu fac doua drumuri,
  sa-i transmiti si lui Cernat
  ca mananca…tot kkt!

 • Maestre, ca tot il adusesi in discutie pe AN, mie din punctul de vedere al arogantei, mi se pare ca KWJ seamana bine cu AN. O aroganta superior-distanta la amandoi. Atat doar ca, daca este sa ni-i imaginam pe ce doi ca un fel de „black box” (ca tot este la moda smecheria asta), cand deschid usa la „cutia” AN vad tot felul de complicatenii si sofisticareli puse de-a valma, pe cand in cazul lui KWJ vad esenta de la „black box”, adica black si vine sa zic : „Hello, e cineva acolo?” Raspunde, evident, ecoul!

 • Maestre, nu ți se pare că blogul s-a cam „vasluienizat” ?

  • Si cum se realizeaza „vasluienizarea” asta a ta? Si in ce consta?

   • Chiar nu-ți este „clar” ? Citește și tu comentariile și o să-ți dai seama !
    Este o LIPSĂ totala de respect !
    Vorba lu’ Bunescu :
    Băăă, … viiin la voooi !!!

    • Acu vazui! Ce sa mai zic?!… Natie tanara si fiebinte, suflete cu pasiuni marete, iscate din vorbe de doi lei. Astia sunt, cu ei defilam.

     • Defileaza cu asta cu 14 conturi, ca e mai safe. Crezi ca cel cu ¨bethas¨ nu e facut sa te ia la misto???¨

     • Chiar nu fac analiza cine, ce, cu cine. Fara nici o intentie de supara pe cineva, eu credeam ca, intr-un fel ori altul, cineva se poate implica si face putina ordine si disciplina. Asta pe de o parte. Iar, pe de alta parte, ma asteptam ca maestrul Cristoiu sa reactioneze si sa interactioneze. Nu neaparat cu nume si persoane, ci cu postarile noastre. Candva era ceva mai activ si lucrurile se petreceau mai viu, mai interactiv. Am contul asta de vreo 11-12 anisi tin minte ca acum vreo 10 ani si-a scris doua articole in JN plecand de la postari de-ale mele, pe care le-a citit copios, dar onest. Bine, n-am jubilat eu prea tare si nici mai celebru ca inainte n-am devenit, ca doar nu era sa zis unuia ori altuia ca uite, ma, io mi-s alphas ala din aryicolul lu’ John Cristoiu!…

      Seara buna tuturor! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 • Aveți dreptate maestre. Ghinionul lui!
  N-am inteles de ce a avut parte de atatea favoruri si capete plecate.

 • Neamț adevărat, plin de caracter și vertical, Werner ăsta!

 • Daca domnul Dan Voiculescu avea atata putere incat facea si desfacea guverne in 2009, de ce nu s-a autopropus pentru functia de Premier al Romaniei? Avea mai multa pregatire decat domnul Iohannis sa ocupe aceasta functie.

  • Pentru ca afacerile sunt mai sigure si mai prospere atunci când ai la mâna un ministru sau un prim-ministru, decât atunci când pierzi vremea, „servind patria” prin exercitarea functiei de premier.

   • Si zi Bâzdâganie, ¨majoritatea românilor nu-l merita pe Iohannis¨..
    Pai ia-l la tine acasa, sa fii si tu fericit ca ti-ai luat dulap si majoritatea romanilor. 🙂

    • Tu l-ai fi meritat pe Basescu înca un mandat sau pe Pinochio vreo doua, cu ei ti-ar fi fost mult mai bine, pentru ca adori bârfa si pe bârfitori, iar cei doi ti-ar fi satisfacut gusturile de lelița, țațo Nikola!

     • Bivole complexat, eu comentez pe afirmatia ta, tu vii cu elucubratii…Ti-e bine, ba, baiatule?
      Sau ai visat urat?

     • Unde ai crescut mai nichipercea, la coada vacii? De ai vocabularul plin de ¨lelița¨, ¨țațo¨etc…Te-ai descaltat cand ai dat de asfalt? 😀

     • Dobitocule, eu îti raspund provocarilor precum meriti, fara sa deviez de la subiect.

     • Papi kk mult cu gurita aia? Ca poate te ajuta sa scapi de spume! 😀 😀

     • … pentru ca esti singura țață de pe blog. Tu nu intri pe blog ca sa dezbati idei, ci ca sa te interesezi de viata postacilor si sa bârfesti despre ei. Cu asa ceva se ocupa lelițele, țațele etc.

     • MENSIER Vasile…Si ia zi, cum te striga ma-ta ¨Allons-y Vasile!!¨

     • Mulifriciule, ¨a bârfi¨ presupune a vorbi despre o terta persoana.. Sau te-ai dedublat iarasi, schizoidule?

     • Q.E.D,
      esti un magar cretin cu ifose de magar inteligent, caraghiosule!

     • Vezi ca esti prost?!
      „bârfi v [At: PRAV. MOLD. 1322 / V: băr-, (nob) îm- / Pzi: ~fesc / E: nct] 1-2 vtr A (se) vorbi de rău Si: a defăima, a cleveti, a huli. 3 vt A flecări, a îndruga verzi și uscate.

     • Ba, prostane, tu cunosti limba romana??? Ce ma iei ba cu moldovenisme din site-ul de cacao dexonline, care-i da dreptate si lu´ala cu ¨pamblica¨..Chiar asa batut in cap esti??

     • Tu, cretinule, il barfesti pe ala din fata ta, cu care vorbesti????
      Planeta Moldova scrie pe tine…

     • Faci pe desteptul, dând vina pe dictionar, perfidule! Ia d-aci:
      „BÂRFÍ, bârfesc, vb. IV. Tranz., intranz. şi refl. recipr. A (se) vorbi de rău, a (se) ponegri, a (se) defăima, a calomnia, a cleveti. ♦ Tranz. A flecări, a îndruga verzi şi uscate. – Et. nec.
      (Dicţionarul explicativ al limbii române)

     • Si nici macar copy-paste-ul tau nu iti da dreptate, oligofrenule, iti da niste sinonime, nu spune ca se folosesc la persoana a doua!

     • Bai bivolare, insisti: a calomnia, a ponegri, a cleveti, a vorbi de rau, TOATE se refera la actiuni indreptate asupra unei persoane care nu e de fata..
      Ba, sper ca in franceza nu esti asa prost!

     • Ticalosule, niciodata nu m-am luat eu de tine, ci am raspuns cu aceeasi moneda provocarilor si jignirilor pe care mi le-ai adresat tu. Hai, acum du-te la psiholog, la psihiatru, unde vrei tu, ca ai nevoie de ajutor, cu certitudine.

     • Îmi provoci greata, cara-te!

     • Putoiule, esti demn de mila!!! Trista mama trebuie sa fi avut!

     • Daca iti provoc greata, bea niste lapte de la capra aia cu care tocmai ti-a intrat un pacient! Achtung baby, sa nu faci afte! 😀 😀

    • Când îti bateai joc în cârdasie cu Serban de aspectul fizic al lui Jipa, corespundeai definitiei din dictionar a cuvântului „bârfitor”, ciudatule?

     • Si nu-ti mai da cu parerea despre mine, bârfitorule, daca nu ma cunosti personal. Sunt clujean din tata-n fiu, am absolvit facultatea la Cluj, am casa-n Cluj, am copii la Cluj. Mai vrei?

     • Vrei sa o intorci ca la Ploiesti vierme, dar nu tine! Si atunci ma adresam DIRECT lui Jipa.
      Faptul ca facea misto si Serban, nu are nicio relevanta.
      Vezi ca te afunzi din ce in ce mai tare, calca apa!

     • Ce sa mai vreau, sa-mi spui ca ai si amant in Cluj? Nu, nu vreau! 🙂
      Eu am inceput cu o gluma nevinovata, fara injurii.. Daca sari la beregata, iti asumu ceea ce urmeaza.

     • asumi

     • Bine, ba! Nu esti bârfitor, esti un ticalos care scotocesti în viata oamenilor, considerând ca asa ceva este normal. La nivelul tau atâta poti si gata. Ti-am zis ieri sa ma ocolesti, sa nu te mai faci de kkt în vazul lumii, dar nu te potolesti… Ok, faca-se voia ta, pe mâine, bagaciosule!

     • Si nu uita sa începi sa mi te adresezi cu „Monsieur Le Docteur”, cum obisnuiesc francezii.

     • Vad ca am lipsit un pic si ai prins curaj, scârnăvenie!
      Cred ca oricine citeste idioteniile tale cu ¨bârfa¨, precum si eschivele patetice ulterioare, poate sa aprecieze cine s-a facut de kkt!
      La fel si cu pretentiile tale de MONSIER, cum singur te cereai denumit, ba, VASILE-de-la-coada-vacii!
      Nu mi-ai raspuns cum te striga ma-ta prin Franta: ¨Allons-y MONSIER Vasile!!¨??

     • Si doi, nu am scotocit din proprie initiativa, vierme! Tu mi-ai bagat linkul ala pe gat ieri, de vreo 4 ori, sa vad ce scula esti!!
      Oi fi ba, la tine in sat, nu zic, pentru mine esti doar un paduche care trage aer in piept, sa para mai mare!

     • Ba, nesimtitule, ti-am dat linkul acela, pentru ca luni de zile ti-ai permis sa ma ataci fara sa ma cunosti si fara sa te atac eu, sustinând ca ma duc în Franta ca sa spal babe la c-r. Nu mi-am declinat identitatea si profesia ani de zile, din cauza unor nespalati ca tine, care isi permit sa jigneasca fara nicio rusine persoane respectabile, care nu le-au gresit cu nimic.
      Ba, jegule, dupa ce ti-am dovedit ca sunt medic si nu spalator de c-ruri, ai încetat cumva?! Te-ai apucat sa ma jignesti pentru numele meu, pentru cabinetul medical de-acasa si din Franta, pentru felul în care arat etc.
      Esti o scursura umana, ba, nenorocitule! Faci prostii si pe urma dai vina pe altii! Fa-ti naibii un control medical, poate ai probleme psihice si nu stii ca trebuie sa te tratezi!

     • Da, ba! Asta e solutia, victimizeaza-te!
      Dupa toate postarile de porc arogant, acum cersesti patetic simpatia celor de pe blog!
      Succesuri!

     • Ia de-aici, maimutoi neprihanit, ce scriai acu 2 zile ”Ratatule, eu ti-am zis sa mi te adresezi cu Monsier Le Docteur, si tu ai dat-o la întors ca de obicei, ticalosule!”
      Pentru astea m-am apucat sa te jignesc, nu ”pentru numele meu, pentru cabinetul medical de-acasa si din Franta, pentru felul în care arat”. Cu astea doar ti-am dat peste bot ca sa te mai dau jos din copac, unde te suisesi ca purceaua!
      Nu mai zic ca ai simtul umorului mai putin dezvoltat decat o bordura si orice gluma o iei ca pe atac la persoana.

     • Ticalosule, niciodata nu m-am luat eu primul de tine, ci am raspuns cu aceeasi moneda provocarilor si jignirilor pe care mi le-ai adresat tu. Hai, acum du-te la psiholog, la psihiatru, unde vrei tu, ca ai nevoie de ajutor, cu certitudine.

     • Ticalosule, scoti din context ca sa demonstrezi nimic. Ti-ai permis sa ma tot ataci sustinând cu nemernicie pe aici ca ma duc în Franta sa spal babe la c-r, si dupa ce îti spun cine sunt, te simti lezat ca ti-am cerut sa-mi zici „Monsieur Le Docteur”??? !!! Hai, scuteste-ma , ca esti dus rau!!!

     • Nu, maimutoiule! Mi-ai CERUT sa-ti spun ”Monsier Le Docteur”.. 🙂
      Si dupa ce te-ai dezvaluit in intreaga ta micime, ordinarie si ipocrizie, aia cu spalatul babelor ar fi un titlu de glorie pentru tine..

     • Vai de capul tau, esti un biet nenorocit care-si face o bucurie din a se comporta ca un magar cu ceilalti. Cara-te!

     • Maimutoiule, daca asta te face sa dormi fericit, m-am carat..
      Dar pentru mine esti un ¨trist¨; daca nu ai fi asa flatulent, mi-ai inspira mila, si atat..
      Asa, se combina cu multa scarba. PA!!!

  • Răspunsul e simplu :
   Nu putea să fie și premier-marionetă, și „sforar” ! Viola de vezi ! Smfm dacă nu-i așa !

 • Ca orice om politic, si domnul Presedinte al Romaniei Klaus Werner Iohannis are dreptul sa isi reevalueze partenerii politici si sa se repozitioneze in functie de interesele de moment. Sunt sigur ca, daca ati cauta in anii sai de tinerete, veti gasi poate si ca a fost membru al P.C.R. sau al U.T.C. Ca aproape toti romanii care au prins acele vremuri.

  • Doar, politica e o curvă, nu? Iar politicienii sunt curvari.

  • Maestre Cristoiu, televiziunea de suflet A3 a dvs a ajuns mai rau ca Realitatea. Dă sondaje făcute de trompeta serviciiolor, Radu Tudor. Cică Iohannis e la 45%. dacă mai ia o iarbă cu băeții lui cu ochi albaștri, RT o să-l scoată pe Iohannis ca pe Ceaușescu- la 99% intenție de vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *