Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum afectează criza din Lampedusa admiterea noastră în Schengen

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Cum afectează criza din Lampedusa admiterea noastră în Schengen”

  • Mă ofer eu, domnule Cristoiu, sa va ajut cu problemele de tehnologie și cu fizicul la carat bagaje, dar doar daca sunt in localitate. In schimbul a recomandări de cărți, informații și discuții interesante. :mrgreen:

  • migratia e generata artificial, pentru a implini scopuri antedefinite.

    • in schenghen nu intram nu din cauza razboiului, direct sau indirect, ci din cauza cauzei razboiului.

      • despre aplicatia disponibila in china …io zic ca e viitorul, e parte a noilor sisteme sociale, care se nasc odata cu noua lume.
        nu sa i te opui digitalizarii e tinta, ci sa echilibrezi manifestarea ei.
        aceasta ‘aplicatie’ disponibila in china ar fi normal sa fie disponibila oriunde, in orice ‘megapolis'( …el alta poveste), poate ca are musterii, cine stie…?!

        • imperiile se autodemoleaza pentru ca la un moment dat devin incapabile sa si genereze o noua temelie, pe masura nivelului de dezvoltare la care au ajuns. e

          le cred ca pot rezolva probleme aferente unui nou ciclu de dezvoltare pastrand temelia ciclului anterior, pastrand in viata temelia ciclului anterior, or asta nu se poate ( de fapt se poate, daca folosesti Infinitul )

          in lumea mare exista un singur imperiu, mare cit planeta, globalizarea e cea care a reusit ‘performanta’ asta
          acest imperiu …unic a ajuns in anotimpul Iarna, tre sa si innoiasca temelia. adica sistemele sociale.

          el, momentan, vrea sa rezolve probleme proprii unui nivel superior de dezvoltare pastrand aceleasi sisteme sociale, or asta e imposibil.
          prin urmare e mai de folos o opinie a unui nebun, care vorbeste despre cine mai stie ce noi sisteme sociale nastrusnice, decit a unui destept care ajunge la concluzia ca actualele sisteme sociale …rezista, poti cladi pe ele cu incredere

        • :)))))…noi suntem cât un sat din China și nu ne putem coordona:))) China stă sub semnul colosalului din toate punctele de vedere, este o mare civilizație și are un patrimoniu universal fabulos: primul calendar, porțelanul , busola,etc.

  • 1 Cine dreaq sa-si faca firma in Romania cand statul trage in tine din toate pozitiile cu controale, taxe peste taxe, birocratie di granda si legislatie stupida. Poate doar bajetii arondati.
    2 Nu intram in Schengen nu din cauza de migranti ci din cauza de potential teatru de razbel deja stabilit.
    3 Omu’ cu avionu’ se da cu ce-i mai bun fiindca poate. Iar Romania merita tot ce-i mai bun, n-asa?

    • Iar lucratorii, unii invatat limba germana si s-au dus, unii nu vor sa se murdaresca si prefera sa lucreze ca soferi, curieri, etc. :))))) Sunt firme care ar gasi lucrari mari, dar nu au cu cine, lipsa de lucratori buni. Atunci la ce ar mai fi buna „aplicatia”, daca omul e cautat. Sa mai platesca si comision la cei care se ocupa de aplicatie… Nu are rost, mai bine pune un anunt pe olx daca are ceva timp liber sa mai lucreze si pe langa job.
      Pentru taxi sunt aplicatiii, cea mai buna e ‘star taxi’, dar un taximetrist sa stea la dispozitia cuiva, nu e rentabil pentru el, normal.
      Studentii au si joburi, foarte multi. Iar cei care urmeaza facultati mai dificile unde nu e timp si de job (medicina, de ex), lucreaza doar in vacante. ii intalnesc vara prin magazinase gen shop&go si profi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *