Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum ar putea arde jumate din București pe propria răspundere

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Cum ar putea arde jumate din București pe propria răspundere”

  • din cite se spune …exista mai multe feluri de binecuvântări, mai exact exista binecuvântări rele, ele fiind cele care n au ce căuta lîngă binecuvântările bune, daia și stau in afara acestora :)))

    de cînd Isus s a Înălțat, între om și Dumnezeu nu mai încape nici măcar un vârf de ac, iar dacă totuși cineva se apuca să îndese ceva, ..că poate încape :))), atunci ceea ce i deasa, indiferent cum arată, e, pună la urma, un AntiIsus :))
    însă ..succes!, daca asta va e dorința 🙁

    • pentru o Noua Lume, care e o Noua Creație, o Antinatura,
      ..un AntiIsus, un Antiadevar, un Antihrist :)))

      o Nouă Lume, care e și o Noua Creație, are nevoie de un Antiadevar, ca Referință,
      care poate fi îndesat exclusiv pe poziția Adevărului, insa în stil Anti ..c :))), adică îndesând Timpul, in stil Anti, pe poziția Anotimpurilor, adică socotind din joc ‘ ciclul anotimpurilor, adică dinamica Yin SI Yang, Cer SI Pământ, Minte SI Inima, cu una de tip ..Minte și doar Minte:))), numai Minte ..de la un cap la altul,:))))
      daia și exista frenezia asta pe planeta cu scoaterea din joc a dinamicii de tip barbat-femeie și înlocuirea ei cu cea de tip femeie-femeie și barbat-barbat
      așa că voi, cei care va nghesuiti la propovăduit Pluralul Acumulării, adică înmulțirea prin clonare:)), care e fix pe dos decit înmulțirea de tip yin-yang, femeie-barbat, fix cu propovăduirea Antiadevarului vă ocupați :))

  • panica, pe Vremurile astea, are rosul ei, sa ti adoarma unele simturi.
    asa ca toti cei care panicheaza populatia fac asta cu un scop extrem de precis definit, chiar daca se prea poate ca ei …habar sa nu aibe ce fac, de fapt.

    cita vreme Artificializarea inainteaza fara sa fie echilibrata, deci in detrimentul Naturii, tendinta fiind ca Artificialul sa ocupe tot terenul de joaca, cui ii mai pasa ca asta se face ‘panicind …populatia planetei’ la schimb dindu se ceva parale, cit sa fie suficiente ?

    priviti spre ex spre procesul de digitalizare. toti vor sa digitalizeze tot!, tot tot!, pesemne pentru motivul ca asa pot echilibra diverse dinamici, care se tot dezechilibreaza pe planeta si care sint catalizate prin panicarea populatiei.
    exista proiecte de tara, strategice, care tin de siguranat nationala, fundamentale, …bla bla, care vizeaza digitalizarea.
    de ce n auziti si despre ‘echilibrul’, despre doua talere, deci despre …ce pui si pe celalalt taler, daca te apuci sa pui pe unul digitalizare cu d mare?!
    fara digitalizare nu se poate. de fapt fara digitalizare civilizatia se duce pe copca, pentru ca ‘colacul de Salvare’ al Civilizatiei ( mare cit planeta ) e IA, iar IA poate produce efecte daca se poate misca, iar digitalizarea fix asta face. insa IA e despre Antinatura, asa ca daca nu proiectezi constructia astfel incat sa permita manifestarea Artificialului SI manifestarea Naturii, ulterior nu vei mai putea modifica proiectul iar el va cuprinde doar proceduri proprii Artificializarii, in fapt proprii IA

    bineinteles ca majoritatea omenirii nu da doua parale pe IA, pe care o considera impotenta, insa tot ei sint si cei care lucreaza de zor la Artificializarea Ecuatie de Miscare a Civilizatiei, care are ca Esenta fix IA, prin urmare iauite cum se contrazic singuri singurei …

    Digitalizarea e despre mai multa minte si mai putina inima, tendinta fiind ca dinamica asta se se indrepte spre extrema

    • nu spune nimeni sa nu te ocupi cu mulsul vacii si pe vremea asta de tranzitie, de la o lume catre o cu totul alta lume, insa asta tre sa fie o preocupare care se subordoneaza alteia, care are ca esenta grija purtata manifestarii balantei Artificial-Natural. daca aceasta grija nu e purtata, …dupa puteri!, nu altfel!, atunci vom sfarsi prin a ajunge intr o lume in care, daca ramai om,…nu mai poti trai sa poti trai oriunde altundeva, insa ‘in afara lumii’

      metamorfoza papa cu fulgi cu tot marea revolutie
      marea revolutie papa cu fulgi cu tot marea resetare
      marea resetare papa cu fulgi cu tot ‘lumea de azi’

      prin urmare referinta ‘de folos’ poate fi una si numai una: Metamorfoza, tranzitia catre Antiadevar, catre Antinatura. abia avand aceasta referinta mai poti echilibra, …dupa puteri si altfel nu.( si oricum dinspre afara inspre sinele omului, care va deveni, la un moment dat, ‘ultimul refugiu’ )

      • io nu zic sa va panicati, io va zic doar sa va pastrati simturile, pe toate!, treze. povestea Antiadevarului e fix Raiul pe Pamant!, asa ca multora …le va lua ochii pe motiv de Rai

        in timp ce o lume se duce pe copca, iar asta inseamna suferinta,
        o alta lume se naste, iar ea e Raiul pe Pamant, acesta fiind Imparatia Antiadevarului.

        nu Suferinta il ‘pierde’ pe om, ci ‘Raiul pe Pamant’, care aduce in dar Antiomul, nemuritorul Antiom.
        Suferinta are tendinta sa te duca in pozitia ‘in genunchi’, pozitie din care omul, adesea, oricum prin definitie, isi ridica ochii catre Cer.
        Raiul pe Pamant face altceva, …te ridica la cer, al Pamantului, moment in care tendinta e sa uiti de Cer, la limita sa uiti plenar, iar limita e asta: Infinit care tinde, la limita, sa fie Zero

        • Noua Lume, despre care se tot povesteste peplaneta asta cu efervescenta, e despre mai mult de atit, pentru ca e despre o Noua Creatiei, una care pune la indoiala Creatia, adica Natura

          indiferent pe ce pozitie va aflati …Lumea, pe Vremurile astea, e despre mai mult decit pricepeti, prin urmare pricepeti ca e despre mai mult.
          ati priceput?
          bravo!, acum e momentul sa pricepeti ca Lumea, pe Vremurile astea e despre si mai mult decit pricepeati si despre mai mult decit deja pricepeti.
          ati priceput?
          daca da, atunci continuati in acelasi stil…, atit de complexa e Povestea Vremurilor.

          • pina cind sa continuati? pina cind veti ajunge la destinatie.
            cum stiti ca ati ajuns la destinatie?
            pai …simplu. veti recunoaste asta, o veti Recunoaste
            🙂

          • despre o ‘noua lume’ ati mai tot auzit, de a lungul civilizatiilor
            insa dintr o ‘noua lume’ intr o alta ‘noua lume’ …si tot asa, iauite ca am ajuns si la o noua lume, o Noua Lume, una care e, concomitent, o Noua Creatie.
            tura asta nu mai e vorba despre o ‘noua lume’, doar,
            acum e vorba despre o noua lume care e in fapt o Noua Creatiei, adica o Antinatura,
            Esenta ei fiind IA, Mintea, Desteptaciunea, adica Inteligenta Artificiala, ca asta e Desteptaciunea, o Inteligenta Artificiala, aia Naturala putindu se gasi intotdeauna, mai exact Vesnic, acolo si numai acolo unde e Duhul, Inima
            🙂

            lumea mare …o fi si despre ce ziceti deja ca e, insa …e mai mult decit despre doar atat, avand tendinta sa fie …despre Totul, tendinta fiind aia clasica leita tendintei lui Infinit de a fi Zero, la limita

        • aceasta cale care tinde sa fie despre Totul e Calea Mintii ( si tocma daia in final e despre Nimicul )

          Creatia E! deja despre Totul, iar asta e Calea Inimii, care in fapt e despre Totul SI Nimicul 🙂

  • utilizarea rachetelor cu raza lunga de actiune schimba cu totul definitia jocului.
    inainte de utilizarea lor era un joc, dupa utilizarea lor e alt joc.

    primul efect e ca rusii vor simti nevoia sa si protejeze suplimentar teritoriul prin definirea unui nou ‘teritoriu tampon’, care sa le permita timpi suplimentari de reactie. prin urmare utilizind rachete cu raza lunga de actiune ucr tocmai ce isi pune la bataie un teritoriu suplimentar, …care se indreapta vertiginos spre ‘tot ce e la dreapta Nistrului’ ( care oricum era luat in diverse calcule inca din start )

    ce pare a fi mai greu de priceput pentru unii e ca rusii pot fi invinsi in acest moment numai si numai daca fix in momentul in care i ai invins planeta devine un foc de artificii nucleare.
    iar asta e la fel de greu de priceput pe cit de usor de inteles e faptul ca rusii au dat semne clare ca sint extrem de grijulii cu ‘actiunile’ …pe Vremurile astea, inca din Start, atunci cind au spus ca ‘Noua Lume, …pe care noi nu ne o dorim!!!, fara noi nu se va naste ‘, deci faza cu ‘rusii care invadeaza europa’ se cade a fi privita fix prin aceasta prisma

  • Dacă totul este pe proprie răspundere, de ce mai există inspectori la ISU?!
    Presa noastră cea vitează continuă sub aceeași pălărie a sponsorizărilor babane să panicheze populația cu niște știri neverificate. Între timp marele general mai aruncă 1 mld de Euro neprevăzut în bugetul apărării pe tot felul de rachete. Nu va invada Rusia nicio țară din Europa întrucât nu are niciun motiv. Are suficiente resurse, ce să mai ia din Europa?!
    Marele oracol din Buzău face negocieri când deja României i s-au impus niște condiții umilitoare pentru un mini Schengen?! Chiar face mișto de noi?
    PS Nu ne-ați spus de multă vreme ce mai fac simpaticii Dvs. motani.

  • Domnule Cristoiu, poate il intrebati pe dl. Turcescu cine/ce l-a determinat sa fie unul din initiatorii legii 28/2018, alaturi de alti membri PMP, lege care a degrevat responsabilitatea ISU la producerea unui incendiu, a permis funcționarea unei locatii cu placuta avertizoare si responsabilitatea detinatorului. Poate se informeaza cate sanctiuni au fost date de ISU pentru lipsa placutei. Oare cladirea parlamentului are placuta avertizoare?

  • Domnul Cristoiu, referitor la formularile de genul „surse din serviciile europene”, eu folosesc o expresie care banuiesc ca v-ar placea: „Mi-a spus un om ca i-a zis o femeie”.

  • Cine a fost timpitul care a inventat „pe proprie raspundere”,dar si mai timpit a fost cel ce a aprobat acest „concept”?Asta si prescriptia sint cancerul societatii romanesti;trebuiesc eliminate daca vrem sa fim sanatosi la cap!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *