Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Cum au știut în vară Autoritățile că doza trei te salvează de Omicronul din decembrie?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Cum au știut în vară Autoritățile că doza trei te salvează de Omicronul din decembrie?”

 • Sintagma de colonel doctor, cred ca se refera la titlul doctoral și nu la faptul ca e medic.

 • pina una alta s-a inventat… pasaportul verde pentru virus.
  daca l are, virusul poate zburda liber.
  il are. deci zburda.

  pesemne ca virusii care zburda liberi avand pasaport verde sint din povestea cu…negrul care e noul alb, cu raul care e noul bine, etc…

 • Acum vreti Revelion in strada? Sa fie clar primarul este inexistent,dar daca ar face Revelion si apoi ar creste infectarile ar fi luat de freza.Asta-vara cand chipurile scazuse incidenta si s-au facut tot felul de paranghelii era o indignare de nedescris cand au crescut infectarile.Acum de ce ar fi alta situatie? Cert e ca in brambureala de la noi orice se face nu e bine. C-asa-i romanul!

 • Nea Ioane,
  De la un timp nu mai nimeresti adrisantul . Sa fie adevarat ca esti propagandistul sef al mafia media ?
  Nu toate au legatura cu USR si/sau Nicusor Dan sau d-na Armand . Distributia electrica in Bucuresti o fac firmele private supravegheate de ANRE si minisretul energiei . Vezi care sunt sefii acestor institutii . ANRE se intareste cu fratele tractoristului Stanescu PSD pe post de vicepresedinte si precis nu o sa mai ai probleme .

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog