Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Cum dispar paturile de la ATI din România?

Cine minte populatia, ca sā o tinā inchisā în casā și înspāimântatā mai mult decat este cazul? Cum dispar paturile de la ATI din România!? Potrivit datelor Eurostat din martie 2020, România avea 2653 de paturi de ATI. Potrivit unei analize a Europa Liberă, din noiembrie 2020, care cita un raport al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, în țara noastră erau 4.175 de paturi de ATI, iar președintele Iohannis declara că numărul acestora a fost dublat!

Cine minte?

Și atunci, cum de s-a ajuns la puțin peste 1.000 de paturi de ATI în martie 2021!?

În concluzie, care este, în prezent, numărul total de paturi de ATI din România, dar și cum sunt acestea distribuite, pe fiecare unitate sanitară în parte, domnule ministru Vlad Voiculescu!? (Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog