Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum încearcă să compromită în chip FSN-ist Marcel Ciolacu mișcarea de protest

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Cum încearcă să compromită în chip FSN-ist Marcel Ciolacu mișcarea de protest”

  • Jaques mananci rahat cu polonicu si risti sa iesi la pensie urat. Angie Serban, o neica nimeni moare de foame si a sintit momentul. Lipseste bubosul care umbla in chiloti prin metrou. Daca ai ajuns sa ne-o dai exemplu pe tampita asta nu e in regula ceva cu matale. Piata universitatii. Locuiam acolo. Au fist vreo 300 care se cacau in fata teatrului national si lider era Paturca, cirotic de prea multa vodka, iar nemultumirea lor nu era perestroika ci ca nu este adus regele Mihai. Minti cu o nerusinare uriasa. Profesorii. Profesorii au fost mintiti din 2008 de catre protejatul matale chiorul Basescu ca li maresc salariile. Orice ghiortan din Romania care si-a luat frigider Zanussi vrea ca profesorul sa-si dea sufletul ca sa-i invete oligofrenul dar pe bani putini pt ca el e buticar, muta marfa de la metro la el la butic dar tine economia nationala. Bai boule, ce a spus Ciolacu atunci nu era dat la picioare lui Ciuca. E clar ca esti tampit! Vad din ce in ce mai putine comentarii! E de rau!!!

  • premierul chinez Li Qiang: „AI ar trebui să fie incluzivă şi să aducă beneficii pentru toată lumea, nu doar pentru un grup mic de oameni” , relateaza AFP

    pai …din start treaba pare a sta altfel, pentru ca …”Inteligența artificiaă este viitorul, nu doar pentru Rusia, ci pentru toată umanitatea. Vine cu cu oportunități colosale, dar și cu amenințări care sunt dificil de prezis. Cine devine lider în această sferă va deveni conducătorul lumii”, a spus Putin, potrivit Russia Today.

    • deci beneficiile sa fie pentru toata lumea, insa vor fi mai cu seama pentru cel care conduce lumea 🙂

      IA devine trofeul celei mai feroce lupte dusa pentru pozitia de conducator al lumii. prin urmare nimeni si nimic n a fost si n o sa mai fie mai energizat, mai sustinut decit e IA …Cuantica :))

  • inflația e o criza pandemica. tine de Marea Revoluție
    prin urmare ea a venit pentru a rămâne pina la nașterea Noii Lumi
    acutizarea ei, plenară la un moment dat, ii catalizează chiar nașterea

  • @
    nu e boala, că iarna nu e boala, ci anotimp.
    ce i drept e vorba de mai multe ierni suprapuse, adică de Iarna
    aceasta Iarna, mai specială, de fapt unica, irepetabilă e tot una cu Metamorfoza, cu Marea Revoluție

    ‘isi agravează singura boala’
    pai …asta e procedura. Revoluția Plenară e o Autodemolare.
    daca era vorba de Război Mondial era cu ..Demolare, însă nu mai poate fi vorba despre așa ceva, pentru că Războiului Mondial i a expirat definitia
    actualele sisteme sociale se duc pe copca …pe ✋ lor, prin proprie dorința.

    v’or veni alții și mai rai’
    …va veni și mai multă ‘artificializare’. pentru unii asta e de bine, așa că afirmația dvs e discutabila

  • Maestre, mie mi se pate că anul acesta a început îngrijorător. Europa e bolnavă și-și agravează singură boala.
    Toate greșelile făcute în ultimii doi ani, de la deciziile de a ajuta Ucraina cu arme și bani, la sancțiuniile contra Rusiei care ne-au afectat pe toți, la autodistrugerea conductelor de gaze și petrol și la distrugerea sistemelor energetice a fiecărei țări, toate toate aceste consecințe vor exploda în acet an. Plus mișcările politice haotice și neașteptate ca demisia premierului francez, problemele din Polonia etc. te duce cu gândul la instabilitate.
    Nu mai vornim de instabilitatea bancară, și boala gravă care se numește inflație.
    Frica cea mai mare a mea este că după schimbarea actualei conduceri a UE vor veni unii și mai răi, și mai nebuni.
    Referitor la criza transportatorilor și a fermierilor de care este cuprinsă Europa (v. Germania), acestă criză a fost generată tot de costul combustibilului, care cost s-a ridicat la cer în urma sancțiunilor contra Rusiei și a aberantului green deal.

  • Guvernanții ăștia sigur conduc România și îi reprezintă pe români?! Mie nu mi se pare!

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Interesant ca „miscarea” asta cu agricultorii a aparut simultan cu miscarea din Germania desi ne aflam in plina iarna, deci o perioada complet improprie pentru proteste de strada. Da’ chiar daca ar fi fost vara, cald si placut, tot nu face sens sa iesi in strada de-adevarate-lea, ca doar pana si francezii s-au lamurit ca guvernantii de-acum nu se mai tem de ce se striga in strada.
    Asa ca, daca e sa intelegem ceva din ce se intampla, parerea mea e sa ne uitam in alta parte. Si prima optiune pe care o vad eu, avand in vedere ce se spune si se face la ora asta prin lume, e ca singurii care au ceva de castigat sunt americanii care au nevoie de acest „argument” al revoltelor ca sa-si justifice deciziile privitoare la Ukraina.
    Adica, lume, lume… noi am facut tot ce s-a putut ca sa ajutam Ukraina, da’ uite ca tarile din zona nu mai pot si nici „motoru’ din EU” nu mai rezista la efort, deci Zelenski desi e un erou mondial, acum e „tradat” de europeni si trebuie sa negocieze cu Putin, desi s-a jurat ca n-o sa faca asta in veci… !
    Si uite-asa, ce mi-e fuga din Afganistan si ce mi-e fuga din Ukraina… Scapa cine poate!
    PS. Apropo, cica maine ia cuvantu’ Zelensky la Davos unde o sa-l aplaude lumea la scena deschisa ca-n vremurile bune!…

    • @
      povestea cu tradarea, cu offside ul, a fost mereu prezenta, intrebarea care s a pus atunci si e valabila si azi e …daca pacolo exista sau nu exista nazisti.
      ca daca exista, atunci ei vor reactiona in stilul lor.
      insa pentru ca mai toti …mai ca s au jurat ca asa ceva nu exista, n avem de ce sa ne facem probleme de acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *