Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cum s-au ajutat reciproc Viktor Orban și Marcel Ciolacu prin întâlnirea informală

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Cum s-au ajutat reciproc Viktor Orban și Marcel Ciolacu prin întâlnirea informală”

  • Rusii au fost din nou inselati cu acordul cu granele. Adica conform intelegerii, Rusia avea dreptul sa exporte cereale si ingrasaminte pe acelasi traseu maritim, actiune pentru care vestul a promis ca va debloca accesul bancii agricole a Rusiei la SWIFT ca sa poata fi platiti. Asta nu s-a indeplinit. Cu toaste astea, Rusia a acceptat doua prelungiri ale acordului care era initial pe 6 luni. In plus, nici o companie de asigurari maritime (majoritatea sun UK) nu a vrut sa asigure vapoarele rusesti cu grane. Deci, Rusia nu a reziliat acordul ci a anuntat ca nu il prelungeste cu inca 3 luni daca banca lor agricola nu e reconectata la SWIFT. In Plus, se pare ca doar 3% din cerealele Ukr au ajuns la tarile sarace, restul au ajuns in EU, China, si au fost date la animale (nu indeplineau normele EU). Si de asemenea, rusii au oferit cerealel pentru tarile africane sarace pe gratis, dar nu au avut cum sa le transporte. Acum exporta cereale prin nord.

  • Patriotism fara proprietate ? Patriotism intre hiene ? Cam greu de convins.
    Nu comentez „defectele” ungurilor. Am remarcat o calitate la ei: corectitudinea.
    Am lucrat cu firme unguresti; era dificil sa ajungi cu ei la o intelegere / contract.
    Ulterior respectau ce au semnat.
    In RO am invatat un lucru: sa nu ai incredere in nimeni si sa-i suspectezi pe TOTI de ticalosie !
    N-am fost dezamagit…..

  • Dle Cristoiu ,
    Vad ca aveti organ pt detectarea nationalismului de branza si itari , dar se pare ca va lipseste organul pt detectarea sovinismului de gulas si kurtos kalacs

  • ”Amploarea este serioasă. Acesta ( Inteligenta Artificiala ) este absolut viitorul. Dacă vorbim despre importanţa pentru ţară, pentru orice ţară, este la egalitate cu proiectele atomice sau de rachete ale Uniunii Sovietice la mijlocul anilor 1940 şi 1950”, a răspuns Putin (sursa: ziarecom)

    de fapt nu e la egalitate. ca a mai trecut un ciclu al anotimpurilor de atunci.
    adica e clar ca e vorba despre o suprapunere peste ‘anotimpul’ pe vremea caruia s-au initiat proiectele atomice si ale rachetelor,
    insa intre timp potentialul s a dezvoltat in stil fibonacci.

    deci practic pina la urma nu e vorba despre o egalitate,
    ci despre ceva uriesesc, colosal, care are echivalent tocma pe vremea Babilonului ( pentru ca, pina la urma, pe vremea aia s-o fi manifestat o Iarna, sfarsitul Babilonului, insa fix atunci a inceput un nou ciclu, din aceeasi poveste a Turnului Babel ( care era o stiinta! ), care a ajuns pe vremea parguirii tocma acusica )

    noi in fapt despre Turnul Babel vorbim, vorbind despre Computerul Cuantic si IA aferenta, pentru ca despre o scara de la Pamant la Cer vorbim, despre aducerea in Pamant a dinamicilor proprii exclusiv Taramului Cuantic ( care e Cerul ), dinamica asta fiind prezenta in Computerul Cuantic, ea fiind in fapt ultima esenta a lui.

    deci e adevarat ca esita un ciclu al anotimpurilor care …mai da o tura acum, tura precedenta fiind localizata prin 1940 1950, insa exista un ciclu si mai capabil, cae il infasoara pe acesta cu fulgi cu tot si el s-a aflat in aceeasi pozitie tocma pe vremea Babilonului si al lui Turn Babel ( care, spre fundamentala luare aminte a fost o stiinta )

    deci zicerea lui Putin e incompleta.

    pentru ca exista un proiect superior, care tot la IA se refera, insa el vizeaza cercetarea si dezvoltarea Computerului Cuantic, in cazul acestuia IA aferenta fiind un Efect, pentru ca orice computer cuantic permite, ca urmare a …Scarii dintre Pamant si Cer pe care o disponibilizeaza, manifestarea unei …Armonii cu Mintea Universului, grozavia neavand echivalent in istoria civilizatiilor
    ( pe vremea Turnului Babel s-a incercat asta, insa stiinta a fost incapabila sa tina in frau energiile care s au manifestat, rezultatul fiind cunoscut, ca se stie ce s a intamplat cu Babilonul si ‘stiinta’ pe care a cizelat o )

    • orice discutie despre IA incepe cu Turnul Babel sau e lipsita de fundament.

      temelia IA de pe vremurile astea e pe vremea Turnului Babel.
      pe vremea aia s-a mai incercat o disponibilizare a unei Armonii cu Mintea Universului, cel mai probabil se lucra cu energii pe care astazi le am defini ca fiind proprii vrajitoriilor,
      deci Scara
      dintre Pamant si Cer ( Cer si Pamant? 🙂 ) era o stiinta, care intre timp s-a facut mare, ca baobabul, astazi stand la temelia Computerului Cuantic ( care e noul Turn Babel, noua scara intre Cer si Pamant )

      vremea Babilonului si a Turnului Babel nu e departe, e chiar aici. intre timp, adica de atunci si pina astazi, ‘povestea acestei stiinte’ a evoluat urmand un ciclu al anotimpurilor, adica de pe vremea Turnului Babel si pina pe vremurile astea au trecut fix patru anotimpuri, care se vor incheia atunci cind Computerul Cuantic, adica desavarsirea Turnului Babel, va deveni functional.

      • @Online
        Marele Reflux…Metamorfoza…Iarna…Marea Revolutie…
        https://financialintelligence.ro/reuters-bancile-din-china-vand-dolari-pentru-a-incetini-deprecierea-yuanului/
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂
        ps.
        https: //www.digi24.ro/stiri/economie/digi-economic/sefa-trezoreriei-sua-decuplarea-de-economia-chinei-ar-fi-destabilizatoare-la-nivel-global-si-ar-fi-practic-imposibil-de-realizat-2415917 07 Iulie 2023
        https: //financialintelligence.ro/ministrul-chinez-al-apararii-l-a-primit-la-beijing-pe-henry-kissinger/ 18 Iulie 2023

        • Iarna, Marele Reflux, Metamorfoza, IA, Turnul Babel, Marea Revolutie, …Marea Resetare,…astea s jucarii cu care ne am jucat noi pacilea:))), insa ne mai jucam si cu altele.
          pe toate astea le am disecat pina la ultima esenta in piata mare, pentru ca asa a fost sa fie :)))), pesemne pentru ca si altii sa se joace cu ele 🙂 numa sa nu le luati in serios, ca isi pierd zambetul:)))

        • ‘Marele Reflux…Metamorfoza…Iarna…Marea Revolutie…’

          vine vremea, uite o!:))), cind astea se intampla pe aceleasi vremuri

          vine vremea cind Enoh, Ilie, Ioan Botezatorul se manifesta …concomitent, prin ‘Enoh SI Ilie’, care …una sant :), iar lui ii vor taia capul tot asa cum au facut o cu Ioan

      • ‘Amploarea este serioasă’

        pai daca amploarea era doar serioasa, mai turuiam io intr una despre IA si Computerul Cuantic? :)))

        amploarea este plenara. cu p mare.
        io despre amploarea asta va tot vorbesc.

  • Susțineți o teorie falsă că acel afiș există pentru că spațiile menționate sunt fără instalație de stingere a incendiilor. Dacă lipsea ceva din evaluarea conformității se putea închide potrivit HGR 971/2015. Solicitarea autorizației este absurdă din mai multe puncte de vedere.
    Legea, prin viziunea art. 15 din Constituției – are caracter de viitor, se referă la clădirile noi și la modificările sau schimbările destinației celor existente (aceasta din 4 iulie 2015, deoarece până atunci era prevederea pentru clădirile noi sau modernizarea, extinderea sau schimbarea destinației celor existente, altă problemă pentru personalul IGSU!). Așadar, minciuna este că toate clădirile trebuie autorizate, indiferent că sunt noi sau existente, adică IGSU nu respectă Constituția.
    O altă minciună este autorizația de securitate la incendiu, deoarece este un act administrativ inutil. Toate documentele necesare autorizării fac parte din cartea construcției și au fost deja analizate la recepția la terminarea lucrării când a fost semnat procesul verbal. Document esențial care permite darea în exploatare potrivit Legii nr. 50-91 privind regimul edificării construcțiilor. Acest document dacă lipsea nu se putea da în exploatare. Pompierii s-au băgat în seamă inutil. O clădire a avut autorizație de construire (cu aviz ISU), planuri verificate de verificatori, recepție la terminarea lucrărilor (la cele importante pompierii sunt membrii în comisiile de recepție), pentru ce să mai fie necesară autorizație ISU? Inutil! Trebuie să treci pe la o instituție MAI, căci așa este milițianul trebuie să depinzi de el, să admiți diverse talente. DIn frica necunoașterii, posibil și din așteptarea unor ”recunoașteri” că ”viața ta depinde de mine” – mentalitate de portar, personalul ISU solicită multe alte date/documente, în fapt, ei contestă ceea ce au făcut cei din comisia de recepție, abilitați de altă lege. În mod normal Avocatul Poporului trebuia să se autosesizeze despre această dublare inutilă a legii. Așadar, acel afiș este o expresie a faptului că proprietarul/utilizatorul nu ”a picat” la pace cu ISU. Dar are ISU personal pregătit? Ia să facem o analiză? Ce pregătire au aceștia? De unde la început se solicitau niște documente (documentație tehnică verificată de verificatori atestați), acum ISU își dă cu părerea despre conținutul acelor documente solicitate, fără a avea aceste atribuții date de lege. Vine un personaj fără pregătire profesională să se exprime într-un domeniu în carea legea nu-l menționează (cerința esențială – securitate la incendiu este definită de Legea nr. 10/95 a calității în construcții și nu pomenește nicăieri de ISU – calitatea este îndeplinită fără ISU). Concluzie: autorizația de securitate la incendiu este inutilă, este pentru a se băga cineva în seamă, în loc să care izoletele! Autorizația de securitate la incendiu analizează documentele de la edificarea construcției, nicidecum documentele necesare funcționării, de aceea este confuzie, deoarece nici legea nu definește ca fiind autorizație de funcționare. Minciuni promovate de necunoscători (prost pregătiți profesional!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *