Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cum să vă feriți, cu adevărat, de COVID-19

„Pandemia” (ghilimelele nu sunt întâmplătoare) de COVID-19 este imaginea însăși a eșecului medicilor, responsabililor politici și, fără îndoială, a OMS. Nu revin asupra tuturor contradicțiilor emise de la începutul anului – fiecare dintre cei citați a spus totul și contrariul până în prezent și perspectivele nu arată că s-ar ameliora.

În momentul în care panica a cuprins din nou planeta, ar fi bine să ne informăm și să cugetăm. Virusul acesta pare să nu se supună nici unei logici și să nu răspundă nici uneia dintre măsurile absurde care au fost luate. Izolați, mascați, testați de luni de zile ne trezim în față unei noi așa-zise explozii de infectări. Cum așa?! Ba chiar suntem, dacă nu în același punct, în orice caz pe aproape de Suedia care și-a văzut, liniștită, de treabă.

Dacă privim mai atent cifrele o să observăm că, deși infectările cresc exponențial, internările în spitale sunt departe de ce am cunoscut în primăvară, iar mortalitatea de asemenea. Am auzit mulți medici afirmând cu tărie că virusul și-a  pierdut agresivitatea, am văzut studii în acest sens. În aceste condiții, restricții care s-au dovedit puțin folositoare continuă să cadă că o ghilotină peste viață noastră cea de toate zilele.

Așadar, și îl citez aici pe dr Thierry Schmitz, iată care ar fi gesturile – barieră la care ar trebui să recurgeți :

1. Feriți-va de poluarea mediatică! Media a instalat un climat anxiogen, alimentând teroarea în rândul populației. Anxietatea și gândurile negre ne deteriorează sănătatea și imunitatea. Încercați să rămâneți optimiști. Cum spunea Francklin Roosevelt, „Singurul lucru de care trebuie să ne fie frică este frica însăși”

2. Relativizați! În realitate, nu aveți nici un motiv să va alarmați. Dacă vă uitați la cifrele mortalității și nu la infectăr,i o să îmi dați dreptate. În Franța sunt mai multe morți prin accidente domestice decât din cauza COVID-19. Au existat zile în care nu s-a înregistrat nici o persoană decedată de COVID-19 și, totuși, această victorie nu a fost niciodată pe prima pagină a ziarelor sau în deschiderea jurnalelor televizate.

Și dacă vi se spune că maladia este, în continuare, foarte periculoasă, adaug că tratamentul preconizat de prof. Raoult ajunge pentru a o combate în mod eficient dacă nu aveți alte boli grave care va slăbesc organismul.

3. Purtați masca doar atunci când este absolut necesar! Corpul, în lipsa de oxigen sub efectul măștii, este mai puțin capabil să elimine toxinele care sunt la originea tuturor maladiilor cronice.

Va propun să va aduceți aminte de lecțiile de biologie din ciclul primar. Cum se elimina toxinele din organism? Prin vezica urinară, prin colon, prin piele (transpirație ) și prin, ați ghicit, respirație. Dacă masca împiedică virusul să o traverseze într-un sens, presupun că oprește și toxinele să o traverseze în celălalt.

Sfatul pe care medicii „politiquement incorrect” vi-l dau este să purtați masca doar atunci când este imperativ necesar: când intrați în contact apropiat cu persoane în vârstă sau bolnave sau când vă faceți cumpărăturile în spații închise, de exemplu.

4. Întăriți-vă sistemul imunitar! Sportul este calea cea mai sigură spre sănătate. Dacă nu sunteți (cum nici eu nu sunt) un fan al alergatului cu orice preț, faceți plimbări în natură, folosiți bicicletă, mergeți pe jos cât mai mult posibil în loc să luați mașina sau transportul în comun. Nu insist asupra efectelor devastatoare pe care le are poluarea din marile orașe, în special aceea generată de combustia benzinei și a motorinei, asupra sănătății noastre.

În sfârșit, aveți în natură aliați importanți pentru a va apăra împotriva agresiunii virusurilor sau infecțiilor în general. Nu sunt medic și nu va sfătuiesc să luați o medicație sau altă, dar va spun mai jos ce fac eu încă de la începutul isteriei colective :

  • infuzie de cimbru (puternic antiviral)
  • spray cu propolis (puternic antiviral) pulverizat în gât unde se localizează virusul timp de câteva zile înainte de a coborî spre plămâni.
  • coenzimă Q10, un puternic antioxidant, în special în formă liposomală
  • în fiecare dimineață, un suc de portocală+lămâie proaspăt stoarse
  • un complex de multivitamine care să conțină și Zinc
  • vitamina D în supliment
  • spirulina este, de asemenea, un puternic antioxidant care curăță celulele și are un efect anti-îmbătrânire.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii