Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum se explică saltul uriaș al Fratelli d’Italia de la 4% la 26%

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cum se explică saltul uriaș al Fratelli d’Italia de la 4% la 26%”

  • teoretic ar fi putut fi posibil unul care sa se opreasca la 50%, prin urmare….au gresit pe undeva:))

  • Bine v-am găsit domnule Cristoiu ! Din cauza dezinformărilor – apărute tot mai des în presă și la televiziuni ,- ar putea fi înțeles greșit tot ce se petrece azi în lume ,inclusiv evenimentele premergătoare alegerilor din Italia ,ca și cele care au urmat după aceea ! Dar, mai sunt și oameni care vor să fie informați și să înțeleagă esența problemelor așa cum se desfășoară ele și așa cum ar putea fi văzute prin prisma unor sondaje și opinii corecte !Vă mulțumim pentru un jurnal foarte imteresant !

  • Zilnic prin presa scrisă și la televiziunile de știri se prezintă tot felul de știri de tip cancan, neverificate, din politica națională și internațională Scandalurile de la nunți-botezuri-cumătrii ale așa-ziselor de VIP-uri de carton pun bomboana pe colivă! Cum s-ar spune elegant este o continuă dezinformare cu moț! Ca să nu mai aibă lumea chef de nimic asupra nopții se toacă mărunt prețurile, ROBOR-ul și procentul de indexare al pensiilor. Prefer să vă ascult pe Dvs. care faceți sinteza zilei obiectiv.
    O zi frumoasă vă doresc!

  • exista Marele Balaur. si exista mai multe capete. insa atata tot.
    precizia cu care lucreaza Marele Balaur tinde sa fie definita Matematic, prin urmare indiferent cum arata povestea, ea e ca n proiect.

  • Mizam pe inteligenta dvs. Acest partid italian este un fel de AUR de la noi. Filosemit, cu origini in structurile serviciilor . Prin declaratia ei Ursula a pus umarul la succesul acestui partid. Constient , cu intentie. Si in europa ca si la noi nu exista stanga sau dreapta exista doar o structura politica cu mai multe curente. Profesorul de sociologie ne spunea in studentie ca va fi un partid unic cu mai multe curente astfel incat sa existe diversitate de opinii dar unitate de interese. Il chema N. S. Dumitru. Iata ce spunea castigatoarea din Italia…https://www.israelhayom.com/2022/09/16/i-believe-that-the-existence-of-israel-is-vital-and-i-will-make-every-effort-to-invest-in-greater-cooperation-between-our-countries.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *