După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Cum se explică saltul uriaș al Fratelli d’Italia de la 4% la 26%


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cum se explică saltul uriaș al Fratelli d’Italia de la 4% la 26%”

  • teoretic ar fi putut fi posibil unul care sa se opreasca la 50%, prin urmare….au gresit pe undeva:))

  • Bine v-am găsit domnule Cristoiu ! Din cauza dezinformărilor – apărute tot mai des în presă și la televiziuni ,- ar putea fi înțeles greșit tot ce se petrece azi în lume ,inclusiv evenimentele premergătoare alegerilor din Italia ,ca și cele care au urmat după aceea ! Dar, mai sunt și oameni care vor să fie informați și să înțeleagă esența problemelor așa cum se desfășoară ele și așa cum ar putea fi văzute prin prisma unor sondaje și opinii corecte !Vă mulțumim pentru un jurnal foarte imteresant !

  • Zilnic prin presa scrisă și la televiziunile de știri se prezintă tot felul de știri de tip cancan, neverificate, din politica națională și internațională Scandalurile de la nunți-botezuri-cumătrii ale așa-ziselor de VIP-uri de carton pun bomboana pe colivă! Cum s-ar spune elegant este o continuă dezinformare cu moț! Ca să nu mai aibă lumea chef de nimic asupra nopții se toacă mărunt prețurile, ROBOR-ul și procentul de indexare al pensiilor. Prefer să vă ascult pe Dvs. care faceți sinteza zilei obiectiv.
    O zi frumoasă vă doresc!

  • exista Marele Balaur. si exista mai multe capete. insa atata tot.
    precizia cu care lucreaza Marele Balaur tinde sa fie definita Matematic, prin urmare indiferent cum arata povestea, ea e ca n proiect.

  • Mizam pe inteligenta dvs. Acest partid italian este un fel de AUR de la noi. Filosemit, cu origini in structurile serviciilor . Prin declaratia ei Ursula a pus umarul la succesul acestui partid. Constient , cu intentie. Si in europa ca si la noi nu exista stanga sau dreapta exista doar o structura politica cu mai multe curente. Profesorul de sociologie ne spunea in studentie ca va fi un partid unic cu mai multe curente astfel incat sa existe diversitate de opinii dar unitate de interese. Il chema N. S. Dumitru. Iata ce spunea castigatoarea din Italia…https://www.israelhayom.com/2022/09/16/i-believe-that-the-existence-of-israel-is-vital-and-i-will-make-every-effort-to-invest-in-greater-cooperation-between-our-countries.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog