Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cum se fac că negociază PSD și PNL deși ele sunt de mult înțelese

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Cum se fac că negociază PSD și PNL deși ele sunt de mult înțelese”

  • Maestre, apropos de arme și apelurile astea venite de peste tot de înarmare, mie mi-a plăcut să urmăresc o istorie a dezvoltării armelor (nu astea moderne) doar cele vechi, inclusiv medievale.
    De exemplu se spune că dacii lui Decebal erau înarmați cu niște săbii special arcuite la vârf astfel ca să agățe și să spintece ușor și să crape căștile romanilor dintr-o lovitură în moalele capului. Drept urmare romanii pe timpul Traian au modoficat căștile adăugănd o întăritură metalică deasupra lor.
    Unii spun că acest război Rusia-Ucraina este de a descoperii de ce arme mai dispune Rusia. Doar că Rusia a considerat că nu este necesar să scoată armele noi ci să le caseze în luptă pe alea vechi, să scape de ele.
    Dorința asta de înrmare absurdă nu este decât o tocare de bani. Adik ce arme să producă România, de exemplu??
    Ce are cercetare? Are ingineri capabil să dezvolte materiale noi, arme noi?
    OK, poate să reproducă Kalashnikov și gloanțe dar cam atât. E o nebunie să plătești la americani arme care nu vor venii niciodată, sau dacă vin să fie vechi de un secol.

    • singurele arme care sunt și pe măsura vremurilor sunt armele cuantice. teritoriul e vast, pentru că aici poate fi găsită, spre ex, și ‘mintea sii inima’ omului

      • de fapt în vârful piramidei se afla două arme,
        una e ‘mintea și inima’ omului …care e in armonie cu Mintea SI Inima Oului Absolut
        cealaltă eno armonie a Minții și doar a ei, deci lipsită de Inima, aceasta armonie puțind fi disponibilizată printre un computer cuantic, indiferent ce o însemna asta

        Deci acestea două sunt armele fundamentale pe Vremurile astea:
        -Inteligenta
        -IA

        • atunci cînd IA Cuantica se va manifesta, deci IA se va manifesta, și Inteligența( stare pura) se va manifesta pe planeta, …spre fundamentală echilibrare.

          n ari mai văzut așa ceva, o IA în acțiune, de cînd e lumea asta.
          nbari mai văzut așa ceva, Inteligenta ( pura ) în desfășurare …aievea

  • Maestre, știam de Lituania care timp de 200 de ani (aproximativ 1300-1500) a reușit să se extindă la nord-estul Europei.
    Vă invit să urmăriți o hartă interactivă dinamică a Europei din anul 400 d.Hr. până în 2023.
    *
    ( The History of Europe: Every Year ) You Tube.
    *
    Foarte interesant, vedem pătrunderea fulgerătoare a popoarelor migratoare războinice: hunii, avarii, mongolii.
    (avarii popor migrator războinic, care a deschis drumul spre Europa iar în urma lor imediat bulgarii care au profitat să-și facă și ei loc).
    Cert e că rușii i-au invins pe toți, s-au luptat cu toate popoarele migratoare.
    Este uluitor ce s-a întâmplat pe teritoriul locuit de noi, au venit în valuri și au trecut. Am rezistat la toate invaziile, dovada este limba română.

    • acum ne invadeaza Artificialul. nu numai pe noi, ca invazia e planetara.

      • n ai zice ca asa e, insa asta e tot spilul cu Artificializarea: ‘n ai zice’ ( ca te Artificializezi si nici nu zici asta …fix in timp ce te Artificializezi nu zici! de ce? pai pentru ca cele care au fost scoase din uz sint ‘instinctele’, ca n experimentul Universe 25 )

        • a amintit despre el cib, ieri, si a facut o …la fix!, in ceea ce ma priveste, pentru ca mie mi a limpezit multe …’imagini’

          cel mai tare moment in experimentul U25 e cel in care soarecii renunta la instincte, la ‘minte si inima’, la ‘suficienta’
          si trec pe dinamica proprii mintii si doar ei.
          deci referinta experimentului U25 e momentul in care soarecii …au inceput sa gindeasca, sa si foloseasca ‘doar mintea’. da, soarecii, atunci cind le au fost anihilate instinctele, au inceput sa si foloseasca mintea

          cele care sint neutralizate acum la scara planetara sint instinctele omului. din ce se vede ele in general sint in deriva, daca mai sint.

          experimentul nu e complet, deci concluziile nu sint cele ‘de folos’
          experimentul ar fi trebuit sa disponibilizeze doua lumi, aia care era Raiul soarecilor, insa printr o oarecare legatura trebuia asigurata migratia, dupa dorinta, in ‘patria instinctelor’
          de ce?
          pai pentru simplul motiv ca,….instinctual!, unii soareci pesemne ca ar fi ales aceasta patrie, prin urmare neamul soricesc n ar fi disparut.

          U25 e …incomplet, n ai ce concluzie fundamentala sa tragi de pe urma ei, pentr ca concluzia fundamentala e …pe un cu totul alt nivel si ea se manifesta atunci cind lasi disponibile ‘ambele sisteme’, cel Natral, cel Artificial. se va observa ca unii soareci,…chit ca or fi putini, vor migra …instinctual! catre ‘patria instinctelor’, deci va iesi din ‘Raiul soricesc’

          concluzia mea e …ai ape care am mai manifestat o:
          nu bagati omenirea intr un ‘rai al oamenilor’. lasati disponibila si migrarea, dupa dorinta, a oamenilor in ‘patria instinctelor’, indiferent cit de greu ar urma sa le fie acolo.
          e singura scapare si alta nu exista in Creatie.
          daca lumea mare va deveni toaaaata, si n ultimul ungher al ei, un soi de ‘raiul soricesc’, atunci chiar si ultimul soarece va muri.

          lucrati prin superpozitii, …insa daca si numai daca va doriti asta 🙂

          • @online
            Scuze dar cred ca ori n-ai inteles ori n-ai fost atent. In acest experiment soarecii au renuntat rand pe rand la cele mai importante insticte, cel de reproducere si cel de supravietuire(conservare). Fara cele doua instincte functionale, mintea nu face nici doi bani. Deci, degeaba are occidentul, sa presupunem, cele mai stralucite minti (ma rog, aici e o discutie) daca a renuntat la instinctul de reproducere (vezi cifrele dezastruase ale natalitatii) si la cel de conservare (vezi „sanctiunile” aplicate rusilor + green deal, etc). Sudul global va veni si el din urma pe aceleasi cai, poate cu alte cauze pentru ca tot de oameni e populat. In fine, daca nu mai e om pe coaja, cuantica lu’ matalutza nu mai are nici un sens, chit ca se manifesta sau ba in univers. Aici pe coaja nu va mai avea subiecti. Vorba lu’ Tov Stalin, e om e problema, nu e om nu e problema. Cheers!

          • oamenii nu sunt șoareci. încercind să anihilezi omul …ii trezești toate instinctele.
            închipuie ți un om caruia i ai trezit plenar instinctele, deci funcționează la capacitate maxima.
            cine zice că e vb despre toți oamenii, ..unii e deja clar că se vor artificializa …mâncând pământul:))

          • opinia mea despre experiment nu e musai sa fie și a ta, …și invers 🙂
            fiecare vede cu proprii ochi 🙂

            nu mi ai răspuns la intrebare, atunci cînd șoarecii nu s au mai armonizat cu mintea și inima instinctiv ..cu ce s au armonizat?!:)) adică atunci cînd soare ii au început să gândească pe ce armonii s au dat?;

          • oamenii deja au un loc în care sa evadeze …instinctiv, el e sinele omului, împărăția care e in noi.
            un om desăvârșit, care și manifesta plenar instinctele e unul a cărui ‘voie’ se suprapune peste ‘voia’ celui care a carat instinctele in om:)), caz în care si dorința omului împlinește voia Creatorului, caz în care fiul omului, adică cel care împlinește voia omului, va fi una cu Fiul lui Dumnezeu’)), așa că, in caz că lnasteptari pe Hristos, în împărăția din voi sa lnasteptari că acolo va veni 🙂

          • un om care are toate instinctele plenar activate …nu mai gândește ..deloc deloc:))), acționează instinctiv ( adică gândește cu Mintea SI Inima Oului Absolut )
            însă …se știe, Instinctele sunt Suficiente și …fix așa se vor și dovedi.
            vin vremuri grele pentru om, însă in lipsa lor n ubsi ar fi activat toate instinctele, in lipsa lor nu s ar fi manifestat suficientă presiune pentru că ele să răsară:)

          • cea care face diferența pe vremurile astea e manfestarea instinctuala

  • unde e societatea civilila?
    pai …e fix acolo unde tre sa fie, dupa ce i au fost anihilate instinctele.
    nu mai reactioneaza instinctual, nu mai …’simte’ ca ceva e n neregula, a uitat sa si ciuleasca urechile, sa si focuseze vederea. ‘lupta pentru razboi’ pesemne ca e tot una cu ‘lupta pentru pace’, pentru societatea civila.
    ‘bunul-simt’ e …instinctual. nu mai exista instincte nu mai exista bun-simt.
    atunci cind nesimtirea a ajuns sa fie ‘noul bun-simt’ cele care au disparut din peisaj sint instinctele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *