Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Curieratul, o afacere înfloritoare în Pandemie | Interviu cu Adrian Mihai, managing partner la Fan Courier

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Curieratul, o afacere înfloritoare în Pandemie | Interviu cu Adrian Mihai, managing partner la Fan Courier”

  • Ce frumos pare cand povesteste patronul despre afacerea lui. In realitate lucrurile nu stau chiar asa. Ca unul care folosesc de mult firmele de curierat sunt patit. A venit o data un curier si am vrut sa verific ce contine coletul ,a strambat din nas dar a zis,cum vreti ca eu oricum nu-l iau inapoi adica credea ca eu platesc,era vorba de plata la livrare, chiar daca in colet era alt produs ! I-am spus, bai baiete tu poti sa nu-l iei inapoi dar nici eu nu platesc. Cand a vazut ca n-a dat peste un fraier care nu stie cum merge treaba a devenit brusc amabil.L-am reclamat, si ? Asa ca domnule Adrian Mihai,luati aminte.Apropo, d-l Cristoiu probabil ca din delicatete n-a intrebat cam cate reclamatii justificate primiti si cum le rezolvati dar nici dv.nu ati facut vreo referire la acest subiect. Eu am auzit de o multime de oameni nemultumiti de ex., ora de livrare intre 9-17, il suni sa-l intrebi o ora aproximativa, nu stiu zice, pai si ce fac stau toata ziua in casa asteptandu-te ? Sau diverse obraznicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *