Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Curieratul, o afacere înfloritoare în Pandemie | Interviu cu Adrian Mihai, managing partner la Fan Courier


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Curieratul, o afacere înfloritoare în Pandemie | Interviu cu Adrian Mihai, managing partner la Fan Courier”

  • Ce frumos pare cand povesteste patronul despre afacerea lui. In realitate lucrurile nu stau chiar asa. Ca unul care folosesc de mult firmele de curierat sunt patit. A venit o data un curier si am vrut sa verific ce contine coletul ,a strambat din nas dar a zis,cum vreti ca eu oricum nu-l iau inapoi adica credea ca eu platesc,era vorba de plata la livrare, chiar daca in colet era alt produs ! I-am spus, bai baiete tu poti sa nu-l iei inapoi dar nici eu nu platesc. Cand a vazut ca n-a dat peste un fraier care nu stie cum merge treaba a devenit brusc amabil.L-am reclamat, si ? Asa ca domnule Adrian Mihai,luati aminte.Apropo, d-l Cristoiu probabil ca din delicatete n-a intrebat cam cate reclamatii justificate primiti si cum le rezolvati dar nici dv.nu ati facut vreo referire la acest subiect. Eu am auzit de o multime de oameni nemultumiti de ex., ora de livrare intre 9-17, il suni sa-l intrebi o ora aproximativa, nu stiu zice, pai si ce fac stau toata ziua in casa asteptandu-te ? Sau diverse obraznicii.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog