Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dacă se realizează alianța PNL-PSD, funcția de candidat la președinție îi revine lui Marcel Ciolacu

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Dacă se realizează alianța PNL-PSD, funcția de candidat la președinție îi revine lui Marcel Ciolacu”

  • https://www.national.ro/dezvaluiri/se-termina-razboiul-incepe-covid-ul-802014.html

    și uite așa, fara să prindă de veste, din sistemul politic actual nu mai rămâne nici praful…

  • Să se facă bloc dar miroase a partid unic și nu e bine. Pe de altă e double cross trădându-se succesiv electoratul PNL, ulterior și cel PSD.
    Eu nu-i votez pe ăștia nici separat și nici împreună. Până acum au părăduit bugetul țării și unii și alții împreună cu acoliții lor.

  • Cum se face un „bloc” dispare un partid. Au facut CDR si a disparut PNT-CD. Au facut USL si a disparut pnl (a ramas doar numele de el, ca de fapt e pdl).
    Cu ocazia noului bloc, care partid o sa dispara?!…. 🙄 😯

  • Se spune ca nimeni nu e profet in tara sa. Totusi, Caragiale: „Caţavencu: (foarte ameţit, împleticindu-se-n limbă, dar tot îngrăşându-şi silabele) Fraţilor! (toţi se-ntorc şi-l ascultă.) După lupte seculare, care au durat aproape treizeci de ani, iată visul nostru realizat! Ce eram acuma câtva timp înainte de Crimeea? Am luptat şi am progresat: ieri obscuritate, azi lumină! Ieri bigotismul, azi liber-pansismul! Ieri întristarea, azi veselia!… Iată avantajele progresului! Iată binefacerile unui sistem constituţional!”

  • Toata sefimea relevanta din colonie e plantata ad labam de licurici si tinuta din scurt de padurenii mioritici, reprezentantii deep-state-ului de peste garla. Daca cineva inca mai are naivitatea sa creada ca votul romanilor conteaza, imi trezeste doar o incomensurabila mila.

    • Despre cum se toarna filmul artistic „Alegeri in Romania”. Se porneste cu publicarea prin MSM a unor sondaje in care poporul e pregatit psihologic cu rezultatul final. Se mai baga si cate unul mai real, ca sa nu bata la ochi. Apoi se face multa harmalaie cu tot felul de „breaking news”, pentru ametirea electoratului. Urmeaza scena induiosatoare in care „am votat cu incredere pentru viitorul nostru si al copiilor nostri”. La final, se recita la TV, lista dinainte hotarata din plicul galben. „…Muzica atacă marşul cu mult brio. Urale tunătoare. Grupurile se mişcă. Toată lumea se sărută…” (IL Caragiale- O scrisoare pierduta -indicatii scenice)

      • ???
        Vivaaat!!!
        Toată lumea râde, cântă și dansează. Mai puțin unii care stau pe margine și filmează.
        Bravos, națiune! Halal să ne fi el!

  • problema e Marea Revolutie.
    prin urmare pozitionarea fata de aceasta e fundamentala.

    daca ‘sistemul politic’ foloseste ca referinta Marea Revolutie, atunci orice demers al acestuia se poate asimila ‘facerii de Pace pe vremea Marii Revolutii’
    oricum altfel el e lipsit de consistenta, pentru ca Marea Revolutie urmareste inclusiv innoirea din temelie a ‘sistemului politic’, populindu l cu politicieni-IA

  • Dl.Cristoiu, la emag puteti completa online formularul de retur si selectati acolo „predare prin curier”. E mult mai simplu decat sunatul la call-center si plimbatul pana la easybox cu produsul in brate.
    .
    https://www.emag.ro/user/return_form#step-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *