Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Dați-ne, frate, vaccinul, că ne descurcăm singuri și scutiți-ne de spectacolul ăsta comunist

Daca există un singur expert în marketing care sa spună ca Gheorghiță sau Arafat sunt persoane care pot face promovarea unei acțiuni, produs sau serviciu înseamnă că ne-am întors în epoca de piatră.
Ăștia enervează nu promovează!

Nu mai puneți habarnisti în comunicare in zone sensibile daca vreți sa obțineți rezultate de masă.
Cum, mă, sa il îmbraci pe ăla in combinezon de armată daca tu vrei sa creezi empatie si interes social? Iar el sa vorbeasca de mulțumiri pentru numire ca la Oscar?
Cum sa il aduci pe Arafat care are drept singur argument mimetismul european adică „si alții fac la fel”, un fel de copy-paste?

Iar pupitrul…..
Praf se alege și de campania asta! Din păcate!
Despre cum se omoară o campanie, partea a doua.

Gheorghiță spune ca nu stie cât durează imunitatea de la vaccin. Colonel „la 15 ani”, vorba lui Jules Vernes care totuși a avut echilibru si se oprise in poveste la gradul de capitan.

Baga capul în poza Cîțu și spune că vor veni 140 mii doze săptămânal, demonstrand câtă aritmetică stie.
140.000*52 săptămâni/2 = 3.640.000 persoane/an, adică 19% din populație.
Adică într-un an se va imuniza sub 20% din populație.?!?
Contrazicându-i astfel pe Gheorghiță și Arafat, care au spus ieri ca în 6 luni se va vaccina 60-70% din populație.
S-a muncit mult. Cred.

În general amatorii muncesc de zece ori mai mult ca profesioniștii și tot nu obțin rezultate decât de nivel mediu cel mult.
Dincolo de acest nivel extem de scăzut de incompetență in comunicare rămâne doar propaganda care o depășește pe cea făcută de Ceaușescu în trecut.

Eu va spun ceva: dați-ne, frate, vaccinul, că ne descurcăm singuri și scutiți-ne de spectacolul ăsta comunist în care doar ne jigniți inteligența. (Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dați-ne, frate, vaccinul, că ne descurcăm singuri și scutiți-ne de spectacolul ăsta comunist”

  • Totul este „normal”, de vaccinare se ocupa ministerul de interne si ministerul apararii.Ministerul sanatatii se va ocupa de siguranta publica. Totul este conform legii 152/2020,art. 6, vaccinarea este un act militar, trebuie sa ai instruire militara. Sa vedem mau bine legea 152/2020, cine coordoneaza activitatea de aparare a sanatatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *