Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

De acum, chiar și cu împăcare, orice palmă se plătește

Începând de astăzi, împăcarea nu exclude răspunderea penală in cazul faptelor de violență domestică. Până astăzi, daca victima își retrăgea plângerea, agresorul era mai alb ca nufărul.
După 2 ani și jumătate, am reușit să promovez modificarea Codului Penal. Așa că de acum, chiar și cu împăcare, orice palmă se plătește.

P.S.: Masca ascunde parțial multumirea că am reușit ,la sfarsit de mandat, sa promovez această lege.

(Text de Adriana Săftoiu – deputată PNL)

Timp de 4 ani, deputatele Adriana Săftoiu și Oana Bîzgan au fost vocile puternice din Parlament care au reușit să promoveze proiecte de lege în interesul și pentru apărarea drepturilor omului. Au fost discrete, dar au muncit enorm. Oana Bîzgan a intrat pe lista USR, dar a devenit independentă. Adriana Săftoiu nu se va mai regăsi, probabil, pe lista PNL, pentru că nu a elogiat partidul. Ele și-au văzut de treabă. Treaba pentru care sunt plătite de contribuabili.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „De acum, chiar și cu împăcare, orice palmă se plătește”

  • Auzi la ea, masca ii ascunde multumirea ca a introdus un precedent foarte periculos in codul penal: esti barbat=esti vinovat din start, daca ai nenorocul sa fi parat la politie de o femeie care are necaz pe tine. Nu trebuie sa dovedeasca nimic, iei puscarie doar ca asa zice ea, ca i-ai dat o palma. Asta cica e feminism si egalitate! Rahat de tara a mai ajuns Romania!

  • O mare nerozie ce au facut hienele astea doua: daca femeia a mintit si barbatul chiar nu i-a dat nici o palma? Aia a mintit, recunoaste asta, dar barbatul intra oricum in puscarie! Asta e victoria feminismului radical in Romania! In sfarsit, o tara ca afara, unde femeile au numai drepturi, iar barbatii obligatii! Poporul asta merita totvce i se intampla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *