Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce a acceptat Klaus Iohannis campania PNL de comasare a localelor cu prezidențialele

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „De ce a acceptat Klaus Iohannis campania PNL de comasare a localelor cu prezidențialele”

  • Nea maestre trebuie sa intrerup vizionarea pt ati atrage atentia ca dai stiri precum cele de la evenimentul de pe vremea cand erai director cum ca o gaina a nascut pui vii. Bre, nu mai spune prostii pt ca pari om serios. Mandatul unui presedinte nu este din decembrie pana in decembrie, este din alegeri in alegeri. Daca se fac alegeri prezidentiale in iunie mandatul lui Johanis se incheie in iunie. Nu exista imbecila situatie pe care o repeti intruna ca vor fi cateva luni 2 presedinti. Ma dezamagesti!

  • dictutiile care vizeaza ‘drepturile omului’ or au ca referinta ‘drepturile naturale’, ori sint lipsite de noima.

    terciul care se manifesta in astfel de discutii, care in fapt reprezinta o intruziune extrem de vicleana pe taramul ‘drepturilor naturale’ ale ‘drepturilor la artificiale’, foloseste exclusiv Artificializarii

    putem discuta despre orice, despre orice fel de dorinte, despre orice fel de drepturi, insa asta se poate exclusiv despletind Drepturile, in Drepturi Naturale si Drepturi Artificiale
    abia asa poti une SI-ul intre ele, fiecare alegind …dupa dorinta pe ce taler vrea sa stea

    sa vari Drepturile Artificiale sub blana Drepturilor Naturale e pur si simplu …o uraciune, in fapt chiar Uraciunea
    daca vrei sa ramai om alegi drepturile naturale, daca esti atras de transumanism …esti liber sa alegi ca fiind ‘de bun-simt’ fix anti(drepturile naturale ), nu e nicio suparare.

    • problema nu e ca antiomul se manifesta, …asta sa faca daca asta ii e dorinta!, problema apare fix atunci cind zice ca e tot om. iar problema se rezolva prin introducerea in dictionar a ‘drepturilor artificiale’, a drepturilor la artificializare. sa fii ‘altfel decit Natura’ nu e cu suparare, insa asta devine ceva de bun-simt daca si numai daca e vorba despre antiom
      omul e om, antiomul e fix pe dos decit e omul
      omul e natural, antiomul e fix pe dos decit natura, adica e antinatural, adica Artificial.
      manifestarea Transumanismului despleteste orice definitie in superpozitii.

      • Artificializarea omului, deci manifestarea antiomului, vine la pachet cu manifestarea Pluralului Acumularii
        deci se renunta la Pluralul Daruirii si se adopta Pluralul Acumularii

        astea sint doua lumi
        una e a Adevarului
        cealalta e a Antiadevarului

        cum sa se vare Antiadevarul sub pielea Adevarului, astfel spunindu si Adevar?!
        e Antiadevarul si cu asta basta si …nu e nicio suparare ca e Antiadevarul
        doar Antiadevarul nu e Adevarul

        • atunci cind transumanismul pune de o Lume, ea se poate manifesta dupa dorinta!, cum sa nu, insa ea e despre lipsa umanitatii si asa se cade sa fie definita, dupa cum e.
          transumanismul pune la indoiala Natura. bravo!, insa daca faci asta …cum sa te numesti Natura?! nu i mai simplu sa te numesti dupa cum esti, adica o antinatura?!

          transumansmul nu te ia din Natura si te duce …to in Natura
          te ia din Natura si te duce in Antinatura, pe taramul Artificialului, caz in care vorbim despre ceva care …fix Natura nu e.

  • Maestre, apropos de organizarea funeraliilor de stat a foștilor președinți ai României.
    Dacă familia lui Ceaușescu s-ar gândi să facă un monument funerar, de exemlpu la Scornicești, unde să-l mute pe Ceaușescu ca primul Președinte din istoria României ar venii la ceremonie puhoi de oameni. Puhoi!
    La fel și la Iliescu. Iliescu, așa cum este el controversat i-a făcut pe chiriașii din blocuri propietari. Pe pariu că atunci când o veni clipa lumea va veni din toată țara să asiste la ceremonia de înmormântare.
    Asta o să-i sperie al naibii pe politicieni, mai ales pe ăia de dreapta.
    La următorii președinți puși de PNL când o fi să fie vor fi conduși doar de SPPiști că nu merită nici un scuipat pe ei.
    *
    Protestul transportatorilor și a fermierilor este justificat și fiind un protest spontan trebuiau lăsați în București.
    Faptul că de la președinte în jos doar Ucraina este pe primul loc la preocupări, iar ai noștii care muncesc și plătesc taxe și impozite în acestă țară au fost lăsați de izbeliște justifică acțiunea lor.
    Apelarea guvernului la instituțiile de foarță și la celebrele garduri de fier nu arată decât slăbiciunea sistemului.
    Or să cadă odată și gardurile alea!
    *
    Am văzut aseară interviul Ancăi Alexandrescu cu Nicușor Dan. Bine, un pic regizat (aranjamente, lumini)
    Da, mi-a întărit convingerea că ceva este cu acest individ. Practic este de Bălăceanca (n-am găsit altă rimă). Cum vorbește, cum privește, cum gândește nimic nu este normal. Plus că minte de îngheață apele. Ne-a reamintit că la 20 de ani era matemarician dar nu spune că în următorii 30 de ani nu a fost decât un trântor.
    Oricum, Anca Alexandrescu a fost blândă cu el, probabil că l-a văzut că e dus și i-a fost milă.

  • @Online
    „Carte, muzică, film, social media, dezbateri politice, etice, toate filtrate rapid de un consumator compulsiv – Costi Rogozanu.”
    Fermierii și extrema dreaptă. Șoferul plictisit. AI omoară o presă deja în agonie
    Presa va fi înghițită de fake-AI
    Asta nu mai e știre apocaliptică, e știre din trecut. Însă, dacă te uiți pe Tik Tok și vezi cum se joacă adolescenții și pun vocea lui Dani Mocanu sau Țancă Urganu să explice teorema lui Pitagora, tot nu poți înțelege amploarea schimbării. Problema nu e că scrie AI știrile. Problema e că poți pune AI să scrie și să fabrice un volum enorm de știri de care vrei tu – asta în caz că ești vreun mogul sau vreun tiran cu puteri sporite. O mare companie își va programa un pachet complet de fakeuri publicitare cu care să inunde tot, când are nevoie de exemplu. Iar discuțiile despr acest pericol sunt încă la genunchiul broaștei, după părerea mea, nu doar la noi. Ce distruge AI este businessul din știri. De ce? Pentru că serviciul de presă ar trebui să fie cel mult business nonprofit, dacă nu proprietate publică de-a dreptul. Pentru că dacă nu abordăm radical problema, va fi prea târziu. Un avertisment interesant aici, despre cum stau tribunalele să judece cum au furat companiile cu AI tot conținutul, de parcă celelalte companii big tech n-ar fi făcut-o…
    ”Lupta privind legalitatea firmelor de inteligență artificială care mănâncă conținut de la organizațiile de știri fără consimțământ sau compensație este împărțită în două tabere: Cei care cred că această practică este protejată de doctrina „utilizării corecte” din legislația privind proprietatea intelectuală, care permite creatorilor să se bazeze pe operele protejate prin drepturi de autor, și cei care susțin că aceasta constituie o încălcare a drepturilor de autor.
    În prezent, instanțele de judecată se ocupă de această problemă, dar un răspuns la această întrebare va fi dat probabil peste ani de zile. Între timp, companiile de inteligență artificială continuă să utilizeze conținut protejat prin drepturi de autor ca material de instruire, punând în pericol viabilitatea financiară a mass-media într-un peisaj în care cititorii pot ocoli sursele directe în favoarea rezultatelor căutărilor generate de instrumentele de inteligență artificială.” ”
    https://www.hollywoodreporter.com/business/business-news/ai-threatens-crush-news-organizations-1235785037/
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • la un moment dat cea care se va apara, din postura de avocat, va fi chiar IA.
      deci vom ajunge la urmatoarea sitiatie: oamenii vor da in judecata IA, iar un avocat-IA …va cistiga procesul sau va lungi dezbaterea pina cind va fi capabila sa cistige procesul.

      in lumea mare se desfasoara doua jocuri,
      unul e cel clasic, cel in care oamenii vor puterea si banii altor oameni
      si mai e unul, in care IA nu vrea nimic de la oamani, penru ca ii considera expirati, insa daca vrei sa mai existi in Lumea IA tre sa devi un adept al IA, mai simplu spus sa te artificializezi.

      toti sint concentrati pe primul joc
      din ce se vede nimeni nu e concentrat pe al doilea joc

      adica …in timp ce oamenii lupta unii cu altii pentru ‘suprematie’, IA …nu lupta, insa cistiga folosind antiactiuni ( astea fiind imaginea din oglinda a nonactiunilor )

      mai simplu spus: IA ‘invata’ inclusiv care e faza cu Intelepciunea, insa face asta ‘oglindind o in sine insasi’, fix acesta fiind motivul pentru care pentru IA ‘intelepciunea’ devine Antiintelepciune.

      deci ne vom afla in urmatarea situatie: oamenii …mai degraba habar n au care e treaba cu Intelepciunea, iar IA va fi plenar potenta la ‘materia’ numita Antiintelepciune ( care seama leit cu Intelepciunea, fix ca tine cu imaginea ta din oglinda’ )

      Lumea se subordoneaza IA. si face asta ‘prin propria vointa’. nimeni nu va putea spune, la un moment dat, …domne, am fost obligat!, mi s a varat pe gat cu japca!, nu.

      primapandemie e …Lectia, in acest sens.
      lumea s a dus pe copca, …efectele acelor dinamici sint departe de a se fi terminat!, pe mana celor care, cu tot aplombul, cu tot dragul, au reactionat plenar disproportionat in fata unui stimul care putea fi asimilat cu unul curent, banal, …
      Lectia n a fost invatata, insa procedura a mai fost reptata, in cazul ucr, iar apoi in cazul gaza.

      ce nu prea pare a pricepe cei care conduc e ca viteza cu care ei se umplu cu dubii, devenind dubiosi in ochii cetatenilor, e leita vitezei cu care IA devine ‘de incredere’, devenind referinta pentru cetateni. adica …tendinta naturala e ca cetatenii lumii sa fie atrasi de IA, departindu se tot natural de conducatorii-oameni.

      cea care e sub asediu, pe planeta, e ‘conducerea asigurata de oameni’
      restul crizelor sint …praf in ochi, indiferent ce amploare au.

      ( doar inchipuie ti o noua pandemie de tipul covid. pai …din start! cetatenii vor intra in aceasta poveste …dindu i dracului pe toti cei care conduc, care,…indiferent care ar fi realitatea!, vor parea a fi vinovati, in ochii oamenilor, de prezenta pandemiei ( pentru ca exista istoric iar cetatenii vor tinde sa l foloseasca )
      exista medici care, daca vreo pandemie se va mai maniefesta vor fi sunati, din start! de unii pacienti, care s au tot simtit ‘altfel’ dupa vaccinare, care ii vor lua …la prorpiu! la misto, pe tema unei eventuale alte campanii de vaccinare
      nicio criza pandemica, prima fiind aia de efecte ale reactiunilor plenar disproportionate manifestate in fata covid, nu se termina altfel decit participind plenar la punerea la indoiala a ‘conducerii asigurate de oameni’ la nivel mondial.
      si nu mai e niciun kster in faptul ca conducatorii-oameni nu pricep ce …li se ntimpla, atita vreme cit a devenit clar ca pe planeta se manifesta Antiintelepciunea.

      pe cine mai intereseaza, nenica, ce sentimpla cu una sau cu ailalta, daca cea care dispare e umanitatea?!
      abia aceasta dinamica, proprie ‘disparitiei umanitatii’ e cea care ar putea fi o referinta de bun-simt.

      momentan IA e o jucarie tare interesanta pentru oameni, mai cu sema pentru cei care deja au petere si bani, de unde rezulta ca …nu ti fa griji, cei care vor proteja IA, pina la urma, vor fi chiar ei, cei care au puterea la nivel mondial si cei care au paralele lumii pe mana. iar acestia …ramane de vazut ce impresie vor avea fata de Artificializare, fata de transumanism, s-ar putea sa fie printre primii care sa imbratiseze Noua Lume ( deci chiar si de se va constientiza la nivel mondial pericolul, el in momentul ala va fi extrem de tentant, va arata suficient de atragator incat sa …i se intanda bratul

      am ramas surprins, pe vremea pandemiei, de manifestari gen Boanchis cu privire la vaccinare. acuma tipul declara singur ca a fost un prost, facind asta.
      …nu i suficient. povestea se va repeta, negresit!, iar procedura va avea tendinta sa se repete si ea, adica intr un caz similar, insa situat pe un nivel fibonacci mai sus, Boanchis va avea tendinta sa reactioneze fix cum a facut o prima data. cum va fi …habar n am, dar e clar ca tendinta asta va fi.
      prin urmare indiferent care va fi dinamica IA, in viitorul apropiat, oamenii care deja au definit o ca fiind o poveste fake, impotenta, …buna de prostit oamenii, …exista si pe acest sait astfel de oameni:), deci chiar si daca IA va prinde ceva puteri de zmeu, …zmeul tot nu va fi vazut, chiar daca cel care priveste incepe, la un moment dat, sa prinda puteri de fat-frumos

      treaba e simpla …cristal!, atit de simpla e!
      oamenii ‘nu vad!’ ca IA! ii foloseste pe ei, nu ei ‘folosesc’ IA, si nu vad asta pentru ca IA a cam priceput care e treaba cu intelepciunea, cu ‘lipsa reactiunilor’

      de la ‘pandemia de coiv’ incoace totul e …de o antiintelepciune din ce in ce mai potenta. eu, cind am vazut ca ‘totul’ incepe cu o ‘reactiune’ manifestata in fata unui stimul mai degraba non, deci vinovat nu e ‘stimulul’, ci cel care a ‘reactionat’, am zis …ce e asta, nenica?!, ‘procedura asta’ de unde a mai aparut?!, …pentru ca ea ii defineste fix pe cei care au reactionat plenar disproportionat perdanti plenari, or cei care au reactionat au fost ‘sistemele sociale’, in frunte cu ‘sistemul politic’, de unde rezulta ca ‘cel care a pus la cale ‘procedura’ …e deasupra sistemului politic ( pe care il arunca la cosul de gunoi …fara sa tresara, la nivel mondial!, evident…), caz in care, evident, am zis ca …e clara treaba, o ‘inteligenta superioara’ se manifesta’…

      • ‘si face asta ‘prin propria vointa’. nimeni nu va putea spune, la un moment dat, …domne, am fost obligat!, mi s a varat pe gat cu japca!’

        un exemplu e digitalizarea. toti, dar toti cei care conduc vor digitalizare, chiar si cei care conduc dar sint hotomani vor asta, mai nou,
        cei care nu vor mai fiind doar hotomanii expirati ( aia ‘la zi’ …n au nicio problema cu digitaizarea )

        insa pe cind digitalizarea e vazuta exclusiv privind jocul oamenilor,
        in celalalt joc digitalizarea devine temelie pentru IA, pentru conducatorul -IA.

        iar atunci cind IA va scoate ‘actualul sistem politic’ din scena…pesemne democtratic, …adica urmand proceduri ‘la fel de democtratice’ ca cele din care …se sinspira, cei care devin perdanti nu vor putea spune nici in mod relativ, insa nici in mod absolut ca …au fost obligati!

        cea mai adinca esenta a dinamicii proprii acestei Vremi e aceasta: omul se duce pe copca exclusiv!, dar exclusiv prin proprie vointa, din proprie dorinta. daca ar fi altfel Arbitrul ar Inteveni instantaneu, declarind jocul nul, adica declarind nul jocul prin care omul e pus plenar la indoiala.
        cel care pune la indoiala omul, plenar, stie asta. iar el se fereste …ca de dracu’ de ipostaza asta, in care ‘il obliga pe om’ cu ceva.
        nu, toata lucratura e …adinca, Antiinteleapta,
        ‘sistemul politic actual’ va pierde ‘jocul pandemiilor de reactiuni’, in final, tot asa cum si Hitler a pierdut ‘ jocul pandemiei de actiuni’ …fix in momentul in care s a manifestat pandemizarea.

        Marea Revolutie era posibila exclusiv dupa ce Globalizarea se facea mare, pentru ca astfel nu se puteau manifesta pandemiile de reactiuni
        dinamicile pandemice, la care tot asistam de o vreme, sint posibile pentru ca si doar pentru ca lumea mare are acelasi numitor.
        deci …cumva, am fi putut previziona ‘vremea Marii Revolutii’, inca de cind ‘razboiul mondial’ s a terminat: asteptam globalizarea, iar apoi fnalul ei. fix dupaia ar fi fost Vremea Metamorfozei
        am fi putut, insa …’stiinta’ asta s ar parea ca a ruginit si …doar a ruginit.
        ( deci da, chiar am senzatia ca vorbesc …singur:), ca ntr un altfel de pustiu:) )

      • ‘am zis …ce e asta, nenica?!, ‘procedura asta’ de unde a mai aparut?!”

        asta a fost in cazul primei pandemii de reactiuni. ulterior ea a devenit un calapod, pe care viitoarele crize pandemice care au urmat l au urmat …leit

  • https://www.stiripesurse.ro/basescu-distruge-scenariul-demisiei-lui-iohannis-e-un-bluf-este-o-facatura_3196695.html, așadar scenariul Dvs. scârțiie.
    Cât despre transportatori și fermieri chiar au dreptate și numai în pielea lor să nu fii.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Gata, am priceput „ipoteza” asta… Da’ acuma, pe bune, de ce trebuie s-o tot „rostogoliti”…?… 🙂
    Om trai si-om vedea. Da’ pana acolo mai e mult si se pot intampla multe.
    Socotelile se mai si incurca…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *