Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce candidez la Consiliul Baroului București?| Prin tribunale ca prin viață

Și avocații sunt oameni, oameni care nu de puține ori aduc acasă problemele oamenilor pe care îi apără, se zbat și caută soluții pentru clienții lor, dar care își doresc mai presus de orice ca Baroul din care fac parte să le asigure sprijin, protecție și siguranța unei familii.

În acest context este foarte important ca echipa de consilieri în frunte cu Decanul Baroului București să îi motiveze și împreună să construiască un Consiliu solid, funcțional, un Consiliu care să asigure avocaților o relație de lucru directă cu ei și cu ajutorul departamentelor/serviciilor create, să poată găsi soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Mai multe detalii o să găsiți în Programul meu electoral de candidat.

Îmi este greu să vorbesc despre mine, firesc este să vorbească faptele noastre, însă știu că atunci când am avut ocazia să derulez proiecte pentru avocați și pentru profesia noastră, am făcut-o din tot sufletul, cu dăruire, conștiinciozitate și cu respect pentru toți colegii noștri, atât în cadrul profesiei, prin proiectele de educație juridică în școli și familie, iar de câțiva ani buni (2019) și prin intermediul calității mele de realizator TV de emisiuni juridice și interviuri.

Pentru a putea să implementez proiectele care mă reprezintă și cu care mă identific este clar că o pot face în echipă cu oameni care au viziune, sunt buni profesioniști și îi recomandă tocmai activitățile și munca depusă de-a lungul anilor atât pentru avocați, cât si pentru profesia noastră. Vă mărturisesc că unul dintre oamenii în care cred că poate să sprijine programul meu electoral, pentru că avem obiective comune este Domnul Avocat Daniel Fenechiu.

Dragi colegi avocați, închei mica mea pledoarie cu gândul că ne va fi bine dacă votăm avocați potriviți să lupte pentru drepturile și interesele noastre. Va fi bine dacă cei pe care îi votați au competență profesională și probitate morală, sunt oameni pe care vă puteți baza oricând și mai ales, care au demonstrat până acum că au facut ceva în profesie, au spirt civic, se bucură de credibilitate, pot convinge și impune respect în relația cu avocații, cu toate profesiile juridice, cu instituțiile statului și care comunică bine atât în profesie cât și în afara ei.

Da, viitorul profesiei de avocat depinde de oameni care sunt preocupați de binele profesiei, se implică cu adevărat și căută soluții în acord cu nevoile și problemele cu care se confruntă avocații, oameni care luptă pentru prestigiul profesiei și apără imaginea și demnitatea profesională a avocatului.

 

Pentru mai multe detalii puteți urmării interviul: „Mihaela Olaru, avocat, Baroul București, candidat Consiliul Baroului București” – acordat la Universul Juridic, accesând următorul link:

 

https://fb.watch/mYnZqPwoiw/

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „De ce candidez la Consiliul Baroului București?| Prin tribunale ca prin viață”

  • Un sfat onest: dacă-i vorba de „Domnul Avocat Daniel Fenechiu” mai bine nu mai candidați.

  • DA…CRED CA D.VOASTYRA SUNTETI O PERSOANA ONESTA ….

    DAR…

    ALATURI DE dl. fenechiu…. ?

  • Buna dimineta! Înainte de a face astfel de afirmații, v-ati asigurat câ tot ce spuneti reflectă realitatea și că vă fac cinste aceste rânduri scrise? După 23 de ani de avocatură, vă spun ca eu oricând v-aș apăra drepturile si interesele cu demnitate și nu v-aș pune la îndoiala pregătirea profesională sau probitatea morală! Cu bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *