Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce n-a vrut Iulia Navalnaia să-i dea o lovitură lui Vladimir Putin

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „De ce n-a vrut Iulia Navalnaia să-i dea o lovitură lui Vladimir Putin”

  • Mama lui Navalni a vorbit, dar media acreditata din vest nu a publicat. A acuzat-o pe nevasta ca face fara rusine politica din moartea sotului ei pe care nu l-a vizitat deloc la inchisoare (avea viza ruseasca si permisiune sa il vada), a trait cu alti barbati intre timp, si ca ea a fost aceea care l-a convins sa se intoarca in Rusia dupa ce a iesit din spital in Germania.
    E o greseala sa spuneti ca Rusia urmareste un conflict inghetat; asta urmareste de fapt vestul care vrea liniste pana la alegerile din SUA, sa evite un nou Afganistan. Rusia inainteaza acum pe tot frontul, continuind sa isi atinga cele 3 obiective anuntate public pe 22 februarie 2022. Adica, in fine a reusit saptamana trecuta obiectivul #1 care era securizarea populatiei rusesti din Dombas: au distrus fortificatiile de langa Avdeevka de unde populatia civila din orasul Donetsk era bombardata zilnic de 10 ani. A atins si obiectivul #2-demilitarizarea; incet-incetisor a reusit sa distruga (1) 3 armate ucrainene (cea de la inceput, cea din vara trecuta si cea din timpul contraofensivei si Zele nu mai poate mobiliza ca nu are de unde). A distrus (2) aviatia Ucrainei (F16 vin tocmai in iunie) (3) sistemele de aparare Patriot, etc: avioanele rusesti bombardeaza nestingherit obiectivele militate, (4)tancurile (Leoparzii, Abraham-urile, etc) si (5) acum nu mai au munitii. Chiar daca Ucraina primeste cele 61 miliarde de la SUA, nu au de unde sa cumperea obuze de 155mm, tancuri, etc. A ramas obiectivul #3, denazificarea, care inseamna schimbarea regimului de la Kiev. Se pare ca aia se cearta la Kiev, ca armata a cerut repunerea lui Zaluzni in fruntea armatei, ca rusii inainteaza de cand e Sirsky comandant ca in branza. Au inceput fortificarea Kievului si a lui Harkov…..iar Micron vorbeste de trimiterea pe front de soldati din tarile NATO care au facut incelegeri bilaterale cu Ucraina (adica si Romania). Si Ursula vorbeste cum tarile EU vor cumpara „bonds” ca sa subventioneze Ucraina, ca asta e misiunea ei rincipala, sa ajune o tara care nu e in EU. Bond-urile astea care inseamna ca in curand o sa oblige tarile EU la o taxa noua EU ca sa le acopere (EU nu are venituri, decat din cotizatiile tarilor membre). Si stim ca UVL poate face orice vrea.

    • @
      pina la ‘noul zid al berlinului’, care e ‘zidul kievului’ …mai e ceva de mers.

      • probabil ca intre timp se vor folosi rachete cu raza lunga de actiune, caz in care tendinta va fi ca lungimea sa fie compensata cu o inaintare a rusilor spre nipru, unde pesemne ca se vor opri in mod natural, ca iti vine sa zici ca niprul a fost ‘trasat’ pe harta fix pentru a deveni cindva …granita

    • Indiferent cine castiga pe 5 nov, vom avea ww3. Pentru ca occidentalii nu vor si nu pot renunta la pozitia de hegemon, chiar daca realitatea le-a demonstrat ca nu mai sunt ce erau. Basca ca presedintele SUA nu conduce mai nimic pe acolo, el e doar o marioneta in mana MIC si a altor entitati. Ultima lor sansa pentru a opri pierderea de influenta globala plus resetarea economiilor lor care sunt azi in buda , ramane provocarea razboiului total (dupa mintea lor). Nici un imperiu nu a disparut decat dupa o conflagratie majora. Noi, ca de obicei, am ales prost si suntem in pom si pomul e in aer.

      • @
        ‘Nici un imperiu nu a disparut decat dupa o conflagratie majora.’
        Like!, insa de data asta imperiul e mare cit planeta. deci conflagratie majora va fi, insa in sens invers, caz in care vorbim despre o autodemolara majora, de fapt mondiala. insa ea deja se intimpla, atita tot ca se desfasoara …pas cu pas, deci statele care deja s au autodemolat o vor face cu si mai mare talent in curind
        ( insa am observat ca exista si paliere lasate pentru stabilizare,astfel incat oamenii sa aiba timp sa se nvete cu ‘starea vremurilor’ pentru a fi capabili sa rumege si urmatorul nivel al autodemolarii fara sa manifeste reactiuni )

        • pina acum autodemolarea a mers brici.

        • pentru a accede pe un nivel superior al autodemolarii e suficient sa intetesti insularizarea, despre care se tot vorbeste, dealtfel. care oricum e un proces natural, deci daca faci asta te dai pe val.

      • ‘vom avea ww3’

        pai deja avem, e clara treaba. insa ‘razboiul mondial’ …si a schimbat definitia, el e o ‘revolutie mondiala’. ‘razboiul mondial’ evolueaza si el, acum e de 1,6 ori mai capabil decit precedentul si se manifesta ca o ‘revolutie mondiala’, esenta acesteia fiind ‘autodemolarea’

        efectele acestui proces, plenar revolutionar, sint de 1,6 ori mai capabile decit cele generate de ‘razboiul mondial’, deci putem spune ca ‘razboiul mondial’ e mic copil pe linga ‘revolutia mondiala’
        diferenta fundamentala pe care o aduce ‘revolutia plenara’ e ca efectele se obtin ‘razboindu te cu tine insuti’, …da’ razboindu te bine bine!

        inca de la prima ‘pandemie de reactiuni plenar disproportionate’ a putut fi observat acest proces, de autodemolare, de ‘razboire cu tine insuti’. tarile au ajuns in starea, in halul in care sint …pentru ca asta a fost dorinta lor arzatoare! s-au autodemolat in mod patimas.

        • nici nu se mai poarta razboiul, e suficienta ‘aroma’ de razboi.
          daca in prezenta ‘gustului de razboi’ te manifesti ca si cum esti in razboi …de ce sa mai fie initiat vreun razboi!?
          sintem pe vremurile ‘caiului cu aroma de zmeura’, ‘a cartofilor cu gustului de cascaval’, insa si ‘aromei de razboi’, deci nu mai e necesar nici cascavalul, nici zmeura si nici razboiul, …parfumul pare a fi suficient
          si se va dovedi ca asa si e

      • ‘Pentru ca occidentalii nu vor si nu pot renunta la pozitia de hegemon’

        Like!, insa poti fi pol unic si intr o semilume, …daca altfel nu se mai poate.
        hegemonie sa fie, daca asta e dorinta, insa de putut, daca se doreste asta, se mai poate doar intr o juma de lume mare.
        o juma de lume ramane unipolara, cealalta semilume fiind multipolara.

  • ‘ ”În plus, încrederea multor investitori în bursele chineze a scăzut, iar investițiile directe au atins nivelul minim. Tensiunile geopolitice generează alte tipuri de provocări. Disputele cu Taiwanul și conflictele comerciale pe care China le are cu Uniunea Europeană și cu Statele Unite generează provocări suplimentare pentru economia chineză”, concluzionează publicația Handelsblatt.’ (gandul ro)

    • ‘ De asemenea, importurile sunt în scădere”, subliniază Oficiul pentru Analize Economice(bea .gov’) ‘
      ( gandul ro: ‘Creșterea economică a SUA, revizuită ÎN SCĂDERE /Activitățile economice par să încetinească’ )

  • ‘companiile de stat din România angajează prea mulți oameni și plătesc salarii mari’ (stiripesursero)

    barim atat sa faca, pe Vremurile astea.

    • asta suna cam asa: trebuia sa fim praf, insa …inca nu sintem, motiv pentru care s a cautat ‘vinovatul’ si …s a gasit:))

  • Cu totul de acord, maestre. Trucul cel mai de seama al diavolului este sa te convinga ca nu exista. Asa si cu serviciile noastre: toata lumea stie cum se numesc, dar nu iau in seama cum raspandesc ele intunericul cu viteza luminii prin mass-media electronica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *