Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce n-a vrut Marcel Ciolacu încă de la început comasarea

Jurnalul meu video

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „De ce n-a vrut Marcel Ciolacu încă de la început comasarea”

  • cine este persoana din dreapta domnului ciolacu?

  • ‘ChatGPT trece la nivelul următor: Îşi va cunoaşte utilizatorul’ ( cotidianul Ro )

    vali, uite aici ceva mai interesant decit ‘ sistemul politic actual’ : ‘ noul sistem politic propriu noii lumi’
    cînd vine vorba despre actualul sistem politic, găunos pina dincolo de măduvă, lasă l sa moară liniștit.
    in curând pe ecrane ‘sistemul politic bazat pe IA’

    va fi coada urieseasca la votat politicieni-IA

    • @Online
      Te „cunoaste” din 2010(primavara araba cu „revolutia” social media)…aparuse de prin 2008…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

  • Nu există nici un motiv ca PSD să comaseze alegerile, iar PNL nu merită ajutat, merită să fie istorie la cât de mult rău a făcut României. Mă tefer doar la împrumuturile de 180 mld. făcute de Orban și Câțu și chiar la cele 20 mld. împrumutate de Băsescu.
    Problema PSD este AUR, trebuie să se concentreze pe AUR. Se pare că astăzi AUR astăzi este în top, peste PSD.
    Ce va face George Simion nu știm, însă o să aibă de toate – primari, parlamentari, europarlamentari – poate și președinte al României.
    AUR se va alia cu PNL sau USR? Nu știm, dar favorabil pentru România ar fi o alianță cu PSD.
    Oricum politicienii să înțeleagă că AUR e ca o cometă a venit – a pierit, dar consecințele rămân.
    Cel mai sinistru scenariu pentru România este AUR + USR.
    Maestre, ați amintit de PDL, acel PDL plin de prădători gen pirania. Au făcut o mare greșeală când s-a contopit cu PNL.
    PDL trebuia câțva ani să se dea la fund în liniște. Uite, acum era momentul să scoată capul, acum când PNL e pe cale de dispariție și lasă locul liber.

    • doamna Adriana sinteti deosebita! in sensul că pesemne că sunteți singura de pe planeta care mai credeți în alegeri libere:), iar daca ele nu sunt libere …cui ii pasa cine se adună și cu cine?!

    • dar stai!, ..nici dvs nu credeți, pentru că vorbiți despre o adunare artificiala, care ar putea fi posibilă, aur+usr=live
      deci a dispărut și singurul om care mai credea… of!

    • alegerile Sint o afacere proprie lumii politicienilor. …deci e treaba lor ce fac,…chiar n ar trebui deranjați.

  • @Online
    „Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a vândut acțiuni în valoare de peste 4 miliarde de dolari Afrodita Cicovschi Publicat: 14.02.2024 08:48”
    https://adevarul.ro/economie/fondatorul-amazon-jeff-bezos-a-vandut-actiuni-in-2339777.html
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

        • am înțeles că unii au făcut din energie, ca rezultat al creșterii artificiale a prețului, zeci de miliarde de lei, pe care le a acoperit statul subventionind prețul energiei. așa că ..sa ți bati capul cu ‘ cum sa fac bani, stat fiind’, în condițiile în care și dacă se fac ei …sint prăduiți pare a fi lipsit de sens. multi sau putini ei sunt praduiti, multi sau putini …oricum se fac împrumuturi cu toptanul.

          • @Online
            https://www.national.ro/0pp/avem-dovada-carbunele-in-energie-interzis-doar-in-romania-812398.html/
            https: //www.national.ro/social/nebunie-la-bloc-apartamentele-cu-centrale-vor-plati-si-50-caldura-centralizata-812342.html/
            https: //www.national.ro/economie/165-miliarde-de-lei-din-buget-costul-speculei-de-pe-piata-energiei-812313.html/
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • Maestre, Ciolacu nu avea cum sa conditioneze comasarea de votul la prezidentiale pt ca nu ai siguranta ca pnl isi va respecta promisiunea. Daca va uitati la cei care au sustinut bazaconia asta, Gorghiu, Rares Bogdan, Falca si mai nou Buldogul, toti sunt out. Ei au aruncat pe piata aceasta stire pt al demola pe Ciuca si nu Psd-ul pt ca si pe viitor fara Psd sunt morti, trebuie sa-si caute „servici”. Ciuca a actionat singur de buna credinta cerand comasarea pt a mai salva ceva dar nu cred ca nu a inteles refuzul. Pnl este intr-un mat total pt ca Johanis nu va permite ruperea coalitiei pt ca il iau de urechi si americanii si europenii. Latraii de care am vorbit sunt disperati si incearca orice. Nu-i vad bine. Toti vor fi istorie de la anul care vine si nu neaparat prin procentul pe care-l va lua pnl ci pt ca pnl este un partid cu mai multe bube in cap decat psd si bubele trebuue aruncate peste bord. Cat de prost pare Johanis dar cred ca in ultimii doi ani si-a aratat in sfarsit calitatea de neamt si prin toate miscarile cu Orban si Catzu a mai sanitizat un pic partidul, lucru care i-a permis sa ia controversata decizie de a face aceasta coalitie. Nu uitati ca este modelul aplicat in Germania de ani de zile pt a nu permite extremistilor sa ajunga la putere.

    • amazon e legat ombilical de china. daca sectionezi ombilicul …nu prea mi dau seama ce ramane, insa e clar ca ar fi jale. daca vine trump deficitele cu china vor fi spulberate, deci si amazon va avea tendinta sa sufere …poate chiar cumplit. amazon e un produs al globalizarii, al marelui flux, noi acum sintem in plin reflux, asa ca amazon tinde sa demonstreze ca e un produs expirat, care e ‘contra’ valului ( pe care se da trump, cu insularizarea lui cu tot )

      • trecem de la producem oriunde in lume e mai ieftin de produs ( si asa s au dezvoltat lanturile de distributie la nivel mondial) la oriunde altundeva e mai scump de produs decit loco ( care devine noua paradigma a ‘distributiei’ )

  • Da, e normal sa preferam un strain . Sunt mai culti . Am constatat-o la Paris : acolo pana si taximetristii stiu sa vorbeasca frantuzeste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *