Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial | Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”

Marius Tucă Show (invitat Ion Cristoiu)

Marius Tucă Show, ediție specială: Publicistul Ion Cristoiu face o analiză completă, complexă și pertinentă despre tot ce mișcă-n lumea asta. De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial https://www.gandul.ro/

Publicată de Gandul pe Miercuri, 27 aprilie 2022

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial | Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show””

  • la ‘razboi mondial’ se ajunge prin intrarea in armonie a tacanitilor, care pun cu talent la inceput paie pe foc, mai apoi lemne pe foc, mai apoi paduri pe foc si in final pe ei insisi pe foc.
    de ce fac asta? din spirit de gasca.
    ‘spiritul de gasca’ ne a adus la momentul in care sintem si tot el ne va duce la monentul in care ‘se trece pirleazul’, adica nu va mai fi cale de intors.
    ‘spiritul de gasca’, caz in care se manifesta acordul cu gasca indiferent ce face gasca, va purta gasca catre ‘dincolo de pirleaz.in cel mult sapte saptamani, adica pina cind alegerile din fr vor fi finalizate, se va trece dincolo de pirleaz, dupa care nu va mai exista cale de intors. lumea mare va deveni un bulgare de zapada care se va rostogoli… Demolind o!
    tintele gastii au evoluat in stil fibonacci. la inceput facerea era despre ceva, mai apoi ea a devenit despre altceva, mai apoi a devenit despre cum gasca vrea sa demoleze plenar rusia, iar peste o vreme povestea va vira inspre cum gasca se razboieste cu Natura. e vorba despre cum o samanta devine…fruct. tre doar sa i recunosti soiul, ca fructele alea vor fi, indiferent cum arata planta…intre timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *