Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial | Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”

Marius Tucă Show (invitat Ion Cristoiu)

Marius Tucă Show, ediție specială: Publicistul Ion Cristoiu face o analiză completă, complexă și pertinentă despre tot ce mișcă-n lumea asta. De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial https://www.gandul.ro/

Publicată de Gandul pe Miercuri, 27 aprilie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De ce suntem, tehnic vorbind, în cel de-al Treilea Război Mondial | Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show””

  • la ‘razboi mondial’ se ajunge prin intrarea in armonie a tacanitilor, care pun cu talent la inceput paie pe foc, mai apoi lemne pe foc, mai apoi paduri pe foc si in final pe ei insisi pe foc.
    de ce fac asta? din spirit de gasca.
    ‘spiritul de gasca’ ne a adus la momentul in care sintem si tot el ne va duce la monentul in care ‘se trece pirleazul’, adica nu va mai fi cale de intors.
    ‘spiritul de gasca’, caz in care se manifesta acordul cu gasca indiferent ce face gasca, va purta gasca catre ‘dincolo de pirleaz.in cel mult sapte saptamani, adica pina cind alegerile din fr vor fi finalizate, se va trece dincolo de pirleaz, dupa care nu va mai exista cale de intors. lumea mare va deveni un bulgare de zapada care se va rostogoli… Demolind o!
    tintele gastii au evoluat in stil fibonacci. la inceput facerea era despre ceva, mai apoi ea a devenit despre altceva, mai apoi a devenit despre cum gasca vrea sa demoleze plenar rusia, iar peste o vreme povestea va vira inspre cum gasca se razboieste cu Natura. e vorba despre cum o samanta devine…fruct. tre doar sa i recunosti soiul, ca fructele alea vor fi, indiferent cum arata planta…intre timp.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog