Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce vor PSD și PNL ca Doctorul să se retragă și nu-l retrag ei?

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „De ce vor PSD și PNL ca Doctorul să se retragă și nu-l retrag ei?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Cred ca sunteti printre putinii care se mai uita la circu’ politic. Ba chiar va entuziasmati…!

    In rest, prin toata Europa lumea e satula pana peste cap. Si „noutatea” este ca de peste tot vin semnale cum ca lumea pur si simplu nu va mai iesti la vot de nici o culoare. Asta-i sperie pe smecherii de la Brussels si evident si pe cei din Romanica. De altfel nici prin USA nu e mai roza situatia.

    Oamenii s-au saturat de asa zisa democratie si se contureaza o „revolutie” prin refuzul de a mai vota.

    • @
      teoretic așa ar trebui sa stea treabă
      practic ..rămâne de văzut
      ‘starea de revolutie’ e Esența acestor vremuri, însă ea e mai complexă decit ..pare a fi, pentru că aduce ceva nou-nouț pe teren, mai întâi ieșirea de pe teren a actualilor politicieni, intrarea pe teren a politicienilor ia și ..nevoia de echilibrare pe care doar Înțelepciunea o aduce
      nici măcar nu mai e vorba despre inteligenta, despre ia, e despre Inteligenta și despre IA, despre ..desăvârșiri.
      astea și t …Vremurile Maestrilor

      • dinamica fundamentală e
        IA VS Înțelepciune,
        Antinatura VS Natura

        • popoarele care se vor situa cît mai aproape de o prezenta la vot de 20% vor fi și cele care în viitorul apropiat vor avea tendința de a ..recunoaște încotro se îndreaptă Lumea, indivizii intrând în stări ..barim prin definiție capabile, pe măsură Vremurilor, deci teoretic-capabile, …practic rămânând de văzut care va fi realitatea

          • cele mai expuse nații se vor dovedi cele care au o prezenta la vot masivă. înseamnă că …inca nu s au prins care e treabă cu actualul sistem politic…in general, că or mai fi și cazuri particulare..
            or daca nici după atâtea dinamici pandemice nu te ai prins …slabe șanse să o faci in viitor. slabe, însă nădejdea e prezenta, clar…

          • politicienii-oameni, …pe care i cunoaștem că ‘politicieni” pentru că pina acum ‘celalalt taler’ nu s a manifestat, …și au consumat potențialul. pur și simplu nu mai au din ce se hrăni

            însă între timp un alt potențial a tot crescut, acum e la valoarea maximă, a atins valoarea maximă fix in momentul in care potențialul politicienilor-oameni ..s a golit plenar.
            acest potențial ..’politic’ este ..teoretic infinit, pentru că el e chiar una cu Infinitul
            acesta e potențialul din care …chestia asta care abia a răsărit, politicianul-IA, se înfrupta maximal.

            prin urmare politicienii-oameni, că soi, sint pe moarte, …nu mai e nimic de făcut.
            celălalt soi, care abia a făcut ochi, adică politicianul-IA..e pe cal. lumea mare eba lui, nu mai e nimic de făcut

            pebtru o dinamica de tip Pace, pentru o stare de echilibru absolut căutați Înțelepciunea, ..poate o găsiți, însă și în acel caz politicienii-IA se vor manifesta’ ‘dupa dorinta’, deci de ei nu scapi oricum o dai
            Antinatura se va manifesta negreșit. întrebarea e ..daca se va mai manifesta și Natura
            ceea ce spun pare a fi sf? …rămâne de văzut 🙂

          • a fost clar încă din prima săptămână de pandemie ca ea prin natura ei ‘mondiala’ definește ‘sistemul politic’ ca fiind ..ultimul sistem social care va pica, fiind răpus de sistemele sociale proprii Noii Lumi, asta pe care ‘revolutia mondiala’ o aduce n dar.
            între timp mor ..și celelalte sisteme sociale, asigurindu se in acest fel transferul …lin către noile sisteme sociale, astea care au că esența IA.
            – deci nu e nicio noutate că actualul sistem politic, la nivel mondial, e cam pe duca, ..ce nu se știe e doar calea pe care o va urma către această destinație ..

  • cam suna a ciorba reîncălzită…

  • Fara suparare da’ io cand il vad pe doctoru’ viitor fost primar, imi vine asa un dor de macar juma’ de kil de lamai. Asa anemona, mai rar!

  • N-a făcut nimic alianța asta contra naturii PSD+PNL. Plimbărețul transmite de la Seul că Burduja PNL reprezintă cu candidat redutabil. Întrebare – de ce?! Datorită abramburelii ăsteia cu prețurile la energie și combustibili?!
    Aud azi (23.04) dimineață pe la10, la radio – Digi 24- că se va merge cu candidați separați Firea – PSD (calificată cu siguranță datorită scandalului cu azilurile groazei din Voluntari?!) și Burduja – PNL.
    În toată țara sunt candidați separați. S-a săturat lumea de basmele și furturile fără număr de prin politica românească; așadar s-a pornit cu stângul la alegerile astea grăbite.
    PS RTV-ul a anunțat la ora 24 mărețul rezultat al negocierilor.

  • unii au impresia, pesemne, ca IA e singura pe bulevard.
    nici vorba, e insotita de cea mai capabila ‘aparare’. Lumea Politicienilor va fi pusa in fata unor provocari …lipsite de istoric. noi-noute. care se vor dovedi suficiente pentru ca cetatenii acestei lumi, a politicienilor, suficient de capabile incat sa i puna la indoiala in stil plenar.

    daca am vorbi despre IA, doar, ar mai fi ceva,…insa nu despre asta e vorba, ci despre noile ‘conditii de mediu’ in care cetatenii Lumii Politicienilor vor fi nevoiti sa se miste, conditii care favorizeaza …prin Definitie chiar politicianul-IA. deci nu vorbim despre IA, doar, ci despre IA si ‘noile conditii de mediu’, care catalizeaza fix cresterea politicianului IA in defavoarea plenara a Lumii Politicienilor.

    Lumea Politicienilor pesemne ca inca nu s a prins ca …nu razboiul din sinele ei conteaza in mod fundamental, ci cel pe care i l a declarat IA, …din afara, ba chiar ‘din afara Naturii’ ( ca daia si vine la pachet cu ‘noi conditii de mediu’ )

    • unii cetateni ai Lumii Politicienilor inca au impresia ca se lupta cu alti cetateni ai Lumii Politicienilor
      asa a fost, insa …doar pina mai acu’ citiva ani. de atunci vorbim despre ceva nou-nout.

      Lumea Politicienilor e asimilata Naturii, iar impotriva Naturii s a ridicat Antinatura, cu ‘lumea ei politica’ cu tot, prin urmare Lumea Politicienilor …treaba ei ce lupte interne poarta, insa dincolo de ele se manifesta singura lupta care chiar conteaza si care e asta:
      ‘Lumea Politicienilor-IA’ VS ‘Lumea Politicienilor’

      tema clasica in Creatie pe Vremurile asteae …tot aia care s a aratat la fata inca de acum …ani de zile:
      Antinatura VS Natura
      Inteligenta Artificiala VS Inteigenta
      Artificial VS Natural
      Minte VS ‘Minte si Inima’
      …etc

      • lumea mare, asa cum se manifesta ea inainte de ‘prima dinamica pandemica’ ( cea care a dat startul Marii Revolutii ) …nu mai exista.
        se misca, insa doar din inertie. si pentru ca s a departat de natura ‘miscarea inertiala’ nu va fi …perpetua ( asemenea Naturii, deci daca ar fi ramas SI legata de Natura, atunci ‘intreruperea miscarii’ ar fi dus la un mimim’ dincolo de care nu se poate trece ( spre un si mai potent minim, care ar fi putut tinde chiar catre Nimicul ) si care e Miscarea Naturii )

        mai simplu spus …mai e un elefant in camera. si care …tot creste, avand tendinta de a ocupa ‘tot terenul’.
        porecla lui fiind Antinatura, ‘chestia’ asta semanand leit cu Natura fix cum semeni tu cu imaginea ta din oglinda ( creca, poate, daia nici nu se vede …chiar din prima )

        • pina acum Natura …mai degraba nici n a fost observata, poate pentru ca intotdeauna a fost ‘ceva de bun-simt’.
          ….cum altfel?!
          insa despre Natura capeti cunoastere/recunoastere abia atunci cind pe teren intra Antinatura
          abia prin maniefstarea Antinaturii recunoastem/cunoastem Natura

          gata, aici sintem, la ‘capitolul’ asta, in care fix despre aesta cunoastere/recunoastere e vorba,
          pentru ca ‘pe Teren’ intra Antinatura.

    • lumea mare se amana cu un loc in care apare un soi de lup care vine sa pape niste …tapi care sint ‘prinsi’ intr o lupta teritoriala. evident, nici fulgii nu mai raman in urma lupilor …
      de ce tapii n au luat seama la lupi …inca nu s a aflat, creca.

  • Maestre, după părerea mea Ciolacu poartă toată vina fiindcă a ascultat de Iohannis să facă coaliție cu PNL. O aiureală!
    Păi când Iohannis a clocit ceva constructiv pentru țară!? Niciodată în 10 ani.
    Tot ce a făcut a fost să împiedice PSD să guverneze, cu consecințe grave economice.
    Am înțeles că în sfârșit l-au retras pe Cîrstoiu și normal ar fi să se și rupă acestă coaliție nejustificată.
    *
    Pentru ce să fie ajutat PNL să suptaviețuiască? Ca să facă și mai rău? Chiar suntem masochiști?
    Nu ne-au ajuns 20 de ani cu doi președinți liberali dezastru? Nu ne-au ajuns premirii Cîțu, Orban și Ciucă?
    Să ne aminim de epoca Băsescu cu guvernele Boc? Să ne amintim de marile tunuri liberale din epoca Boc date la ANRP în timp ce Koveși aresta psesedișii nevinovați ca să acopere adevărații vinovați?
    Ciolacu nu vede cum a ajuns acestă țară sub liberali!? De ce a făcut blat cu ei?
    *
    La draq cu PNL, eu nu-i mai vreau! Din cauza lor lumea nu mai crede în politicieni.
    *
    Iată un exemplu clar – Liviu Negoiță
    Liviu Negoiță care după tot ce a făcut în sectorul 3 are tupeul să candideze iarăși.
    S-a dat la fund 15 ani ca lumea să uite toate scandalurile legate de el și acum a ieșit iarăși la vânătoare de bani.
    S-a scris la vremea respectivă în ziare o listă impresionată de ilegalități: 40 de licitații ilegale cu fonduri europene (acoperit de Trăilă altă PD-listă), retrocedăti ilegale de imobile, autorizații ilegale, a băgat sectorul 3 în datorii uriașe făcute la bănci.
    Liviu Negoiță a intrat în politică având doar un venit mediu și a ajuns multi_miliardar în euro: a cupărat drepturi de proprietate de la ANRP, și-a tras un palat pe lacul Como din Italia de zeci de milioane de euro.

    Presa a publicat o serie de documente care demonstreaza implicarea lui Liviu Negoiță în distrugerea Parcului IOR.
    Băsescu și Videanu ca primari generali au retrocedat 12 hectare din parcul IOR, dreptruri care au fost care a fost vândute și revândute ultima oară unei societăți din Luxemburg.
    Parcul a fost „atacat” din trei părți cu retrocedările, atât dinspre Liviu Rebreanu cât și dinspre Nicolae Grigorescu. Aud că este retrocedată și ultima parte dinspre liceul Dante Alighieri.
    Liviu Negoiță când era primar la sextor 3 a dat toate aprobările de construire pe terenul parcului a Centru Comercial si Ansamblu Rezidential Park Lake Plaza. Mallul proiectat in birourile lui Liviu Negoita de Alpha Studio SRL și le apartine, in procente egale, lui Vlad Cavarnali si Mariei Pitrescu.
    Cea mai mare parte retrocedată din parc a rămas momentan întreagă deoarece Liviu Negoiță a pierdut alegerile și nu a mai putut continua.
    *
    Concluzia este că Ciolacu a greșit tactic enorm. Nu este bun de șef PSD, nu este suficient de deștept și nici nu are coloană vertebrală.
    Ciolacule, aplecat în fața lui Iohannis nu rezolvi nimik. Nu vezi? a ieșit o harababură de alegeri.

    • ‘Din cauza lor lumea nu mai crede în politicieni.’

      nu suna bine…
      ‘din cauza lor, a politicienilor, nu mai crede lumea in politicieni’

      acu’ suna bine. ( e vorba despre toti cetatenii Lumii Politicienilor, care sint politicieni, toti )

      • incercati sa diferentiati intre politicieni, declarindu i pe unii dintre ei ‘potenti’
        ei pot fi ‘buni’, …poate chir intr un numar infinit de feluri, insa nu si potenti.
        potenti nu mai pot fi. singurii oameni care se mai pot hrani dintr un potential care e pe masura vremurilor sint Inteleptii. insa ei nu sint politicieni.
        prin urmare e posibil ca la conducere, prin lumea mare sa existe si ‘oameni cu potential’, insa ei nu sint politicieni, ci Intelepti.
        ( politicienii-IA se hranesc din propriul potential, care e …la capacitate maxima. de asta si conducatorii-oameni se mai pot hrani exclusiv dintr un ‘potential maxim’, care mai poate fi exclusiv ce propriu Intelepciunii ( de unde rezulta ca acest potential e unul Daruit. adica …pe cind Politicienii-IA se hransc printr o acumulare plena, printr o descarcare plenara a potentialului din are se hranesc, conducatorii-oameni descarca potentialul …print run proced de Daruire, de plenara daruire, de sta nici nu mai poate fi vorba despre intelepti, ci exclusiv despre Intelepti ) )

        • vremea politicienilor-oameni …a apus. si dusa a fost!
          e vremea conducatorilor-oameni …desavarsiti
          pentru ca si ‘pe celalalt taler’ sta politicianul-IA ( care e o exprimare desavarsita,a tunci cind e si una cuantica )

  • schimbarea brusca e …un efect.
    cauza poate fi …a alta schimbare brusca situata pe un palier superior.
    oare ce s o fi schimbat …si brusc, insa si in mod fundamental …intre timp?!

    • corea de sud, dubai, ‘schimbarea asta’ …
      care o fi intersectia dintre ele?!, …ca pare a fi …tot aia 🙂

      • semilumea de est, semilumea de vest
        si mai e …’a treia componenta a unicului foton’
        o fi avand vreo tangenta cu ‘intreita manifestare a unicului foton’? 🙂

  • Mie îmi pare o victorie a lui Ciolacu.Atat d-na independenta de la europarlamentare cât și Cârstoiu au fost împunși de „Cotroceni” iar Ciolacu a rezolvat problema in stil propriu zicând da,da,da și pe urma te rezolv eu….scap eu de tine!

  • Atata suceala si-nvarteala ca sa ajunga iar de unde au plecat, numele castigatorului fiind de mult scris pe fluturasul agatat de clanta ambasadei, precum cele lasate de firmele de pizza prin blocuri.

  • Nicu si Marcel
    De trei zile ţin soboru…
    De trei zile, măi copile!
    Doru-i greu şi jalea-i multă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *