Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce vrea Marcel Ciolacu ca PSD-PNL să aibă candidat unic un membru asumat de PNL

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „De ce vrea Marcel Ciolacu ca PSD-PNL să aibă candidat unic un membru asumat de PNL”

  • Maestre esti simpatic rau de tot. Hotnews sunt tfl-istii matale, de ce nu-i suni? De cand te aia pe mataluta de Carstoiu? Iti spun eu de ce. Pleaca ala care-si mananca mucii in direct si cu damblagia de la sectorul 1. Ce vina are Ciolacu ca nu-l sprijina pe Nicusor mananca muci? Hai bre! Te faci de ras. Apropos, cand Tolontan l-a omorat pe Condrea ti-ai rupt camasa de pe tine in piata Victoriei? Cine a inventat murdaria presei daca nu pretenii matale Basescu zis Petrov si Codruta? Atunci sustineai ca-l sustii pe Basescu pt ca da lumea in el. Maestre intri in penibil. Sunt alegeri. Fiecare fave ce vrea si nu trebuie sa-ti faca matale pe plac.

  • De ce nu vorbiți de candidatură la președenție a lui Cozmin Gușă?Mulți români din străinătate vor vota cu el.Și eu îl voi vota.

    • Gusa nu candideaza. E Maskirovka. Dar deschide un front (ca rusii) in MSM si presa ca sa fie evident pentru toata lumea cine cu cine si care cu care. E esential pentru cei interesati, inainte de „alegeri” dar mai ales dupa. Si in special dupa nov 2024. Daca Trump ajunge la volan, sa stie exact cu cine defileaza prin colonie. E de manual.

  • hahahaha…..maestre….va minunati ca una a pastrat hartiile dupa tratamentul facut de dr Cirstoiu si platit la clinica nevestei…..pai Monica Lewinski a pastrat o rochita timp de 6 ani….asa ca, nu stii niciodata de ce sunt in stare oamenii…..si cu ce scop….

  • @Domnu’ Cristoiu,

    V-ati agitat la faza cu Cirstoiu atat de tare de parca-ar fi vorba de vreun Cristoiu…!

    Da’ pe smecheri ii doare-n cot de tot „dramatismul” pe care ni-l baga-n cap mass-media. Ei stiu ca ni se servesc vrajeli ca sa ne tina cu ochii-n tembelizoare zi si noaptea in timp ce ei se relaxeaza ba printr-o calatorie ca Ciolacu, ba printr-o partida de golv ca Johannis, ba printr-o miscare cu „baietii” la fotbal ca Macron. Pana si Biden se distreaza facandu-i zile fripte lu’ Trump.

    Doar noi ne zbatem pe-aici sa pricepem ceva din ce spune cand unu’ cand altu’ desi nici ei n-au habar ce spun si mai ales de ce.
    Parerea mea este ca daca oricum nu-i putem lua goana cu batele cum ar fi normal, cel putin sa facem haz de necaz si sa-i trimitem pe toti la plimbare mai ales atunci cand incearca ei sa ne convinga ca ei chiar vorbesc „serios”… !

    • @Paul
      In societatea romaneasca exista un paradox interesant de studiat dpdv sociologic. Toata lumea stie ca presedintele e stabilit si pus de americani prin intermediul padurenilor si in acelasi timp toata lumea face pronosticuri si analize savante asupra castigatorului de la urne, ca si cum ar avea vreo relevanta. Pe mine pur si simplu ma fascineaza acest paradox.

      • ..pesemne că e greu de distrus nădejdea în nația asta:))
        ea …tot mai nădăjduiește, barim la o minune, daca la altceva nu mai are la ce:)))

        daca nu se mai poate face nimic, atunci rămâne …’minunea’, care se poate întâmpla oticind:)

        • ‘putința unei minuni’ e vârâtă adînc în neamul asta 🙂

          • nu e chiar lipsit de sens ca…fix o minune să l ‘scape’ la un moment dat, că …ce cauți aia găsești, pina la urma, …nu?:))

      • @cib,

        Da. De parca „scrisoarea pierduta” a fost scrisa direct in ADN-ul nostru… !
        Sau o fi invers?… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *