Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De dragul lui Kuleba, ai noștri au compromis Armata Română

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „De dragul lui Kuleba, ai noștri au compromis Armata Română”

  • Dragi tovarăși ce face SRI-ul?!Procurorasii au deschis dosar penal lui Putin?!

  • Se pare ca asistam la o inscenare ,ucraienienii ne trimt drona si ne spun de ea ca e ruseasca si apoi astepta sa ripostam impreuna cu NATO impotriva rusilor.Joaca cu noi Pacalici.

  • „Ne pregătim de reinstituirea cenzurii. Invocând critica presei față de reacția lui Iohannis după căderea dronei rusești în România, deputatul liberal Pavel Popescu vrea „schimbări legislative rapide”, ca acest lucru să nu mai fie posibil de Matei Udrea – vineri, 8 septembrie 2023”
    ziaristii.com

  • Au trecut o cu barca!

  • Argatii Romaniei nici nu mai sunt la a doua mana, sua, ue sunt la a treia mana si a ucrainiienilor. Di daca pica drona, 1 exploda, 2 nu se detona si o vedea vreun localnic 3 aparea pe un radar, sau nici astea sunt la a treia mana!

  • „Noi avem control total asupra spatiului nostru national.” spunea KWI. S-a anuntat azi ca RO va cumpara radare ultraperformante.
    Iar bani aruncati pe tehnologii inutile. Nu avem operatori, service si…doar n-o sa blocam comertul ilegal transfrontalier ! ?
    Mai ales cand e la moda „caratul cu drona” peste granita.

  • Prostii de rusi nici nu știu ce s-a întâmplat cu România după căderea Tratatului de la Varșovia….
    Așa că dragi tovarăși să vă spun un secret care o să vă distrugă moralul de tot ROMANIA este singurul stat de pe această planeta cu cei mai mulți generali pe metrul pătrat și lopețile voastre ruginite pe care încă le mai aveți nu vă vor croi drumul spre victoria finală.

  • Constat cu stupoare că dragii noștri guvernanți sunt și slugile lui Kuleba. Incidentul a fost semnalat de un primar din Deltă, sat Plaur. Cercetarea la fața locului s-a făcut de militari și aliați la fel cum s-a făcut și la 2 Mai de către polițiști. Concluzia – suntem pe cont propriu.
    Confirmarea găsirii unor fierătanii prin pădure i-a făcut pe cei de peste ocean să trimită acum și avioane de luptă. Exact ce ne lipsea – tichia de mărgăritar!
    Dacă noi facem autostradă ca să deservim pe alții și nu pe cetățenii români înseamnă că unii au luat-o rău pe arătură. Ăștia-s cetățeni aleși de români?! Mă îndoiesc. Oricum la viteza de licitație, proiectare și execuție cu siguranță prin anul 2300 va fi gata și autostrada asta dacă nu cumva se vor mai cere derogări de termene.
    Dați-mi voie să vă contrazic – la calea ferată în sectoarele menționate de Dvs. se lucrează de multă vreme și cu spor la RK și modernizare..
    PS 1.La A3 nu mă mai uit de mult; impostorul vedetă nu-mi cade bine la stomac când îl văd/aud.
    Cât despre Odobescu și veșnicul proaspăt însurățel este o vorbă – de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.
    PS 2 Ați uitat să povestiți despre Geoană care a ieșit de la nuntă vesel încât ni se adresează cu dragă.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Nu de dragu’ lu’ Ku-laba, ci de dragu’ lu’ Monica Zelensky… 🙂

    PS. Parerea mea este ca toata comedia asta i se datoreaza lu’ domnu’ specialistu’ Trabucel, care l-a „educat” pe Klovnu’ Johannis cum sa-si deschida gurita mai tare fix cand situatia devine de-a dreptu’ „fluida” …!

  • Ce ma distreaza e ca maresalii au venit in echipament de razbel in studio, sa se dea fiorosi, manca-i-ar tata de invingatori ai popotei!

  • Armata militara romana. Asta e expresia. O folosea un toa-lent major cand eram la oaste dupa ce baga din greu la matz la popota + vreo doua ore de somn de frumusete dupa. Venea vesel sa ne frece la melodie si incepea cu expresia citata. Toata lumea radea si ala nu stia de ce!

  • Capitane raportez!(PARAZITII) DRONA CAZUTA era de fapt o drona UKRAINEANA plina cu tigari de contrabanda si da AMERICANII nu au fost niciodata pe LUNA!

  • Domnule Cristoiu,
    La fel cum pe vremea Impuscatului, cind faceai un comentariu literar, daca nu aveai un citat din ce spune partidul sau tovarasul, erai neglijat, la fel si astazi, daca politicienii nostri nu dau o limba acolo unde place Ukrainei, nu sint luati in serios. De aceea pe Iohanis si daca il duci la o cumetrie ori la un botez, el tot de Ukraina va vorbi. Ukraina e curul la moda care trebuie pupat. Si nu doar de catre el, oricine ocupa tronul de la Cotroceni va face la fel. Slugoi am fost / Si sintem inca / Asa e neamul romanesc!

  • Ce să-i ceri unui ofticat hitlerist,nostalgic și refulat,dornic sa obțină o funcție călduță pe la UE sau NATO ! Ii este lene să și gândească, vorbește în șabloane răsuflate,simtindu-si finalul aproape ! Cei doi bieți epigoni, care se foiesc dau semnalul de incepere a malacsarii lui WKI asemenea lui Băsecu in 2014 ! Va fi spectacol total !

    • @oscar a scris pe 08/09/2023 la 04:08
      Va fi pe Dracu.
      Cat traieste iliescu ion va fi acelasi mal in care se vor dormi toti somnii,ultimul Om Politic care a platit cu Viata a fost Ceausescu si acel lider de sindicat din Iasi in 2000,ieri s-au implinit 23 ani.
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Domnule Ion Cristoiu
    Felicitări pentru aceasta emisiune.
    E lămuritor,”ai noștri” sunt toți dronele americanilor iar cu armata română nu e nici o problema,e compromisă de acum 34 ani de când și-a tradat și executat pe Ministrul Apărării Milea și pe Comandantul Suprem Ceaușescu.
    Toată Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • ultima data cind a fost vazuta armata ‘la lucru’ a fost …pe strazile din Ro, pe vremea pandemiei.. aveau pusti, tot ce trebuie pentru astfel de cazuri …deosebite. pina una alta armata pare a fi …ultima carte care e jucata impotriva maselor de cetateni agitati, deci in loc sa priveasca dincolo de granite ea priveste …in sens invers.

      • @Online
        Ieri mergeam cu troleibus-ul spre centru pe la 11 si in fata la mstm la orizont in drumul taberei se busisera vreo 4 masini…carambol…Bunica avea o Vorba…Dumnezeu cu Mila si Dracu cu „Dramba”…Eu…nu cunosc cuvantul „iertare”…si nici „mila” nu-mi spune nimic…
        „Gușă: Statul român chiar este unul eșuat, ferească Dumnezeu de război sau revolte publice, că ne facem praf! Suntem în scenariul ”Dumnezeu cu mila sa!” By News Solid septembrie 7, 2023
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *