Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De la Serbările kitsch ale Unirii la Țăranul kitsch al lui Marcel Ciolacu

Comentarii

40 comentarii pentru articolul „De la Serbările kitsch ale Unirii la Țăranul kitsch al lui Marcel Ciolacu”

  • Hai măi Maestre, cum ați crezut că Nicușor Dan ar fi un om serios și un un șmecheraș!? Adik ce anume din biografia lui va determinat să aveți încredere. Pe lângă faptul că l-am văzut toți în campanie cum minte, cum se scarpănă în nas în public, că este un ciudat care la 50 de ani era chiriaș fără familie și care nu a muncit nicăieri, ce anume v-a câștigat încredere!?
    Mai bine vă întrebați cum de Nicușor Dan născut într-un sat minuscul s-a gândit să facă un ONG care să salveze Bucureștiul el ncunoscând Bucureștiul și pe bucureșteni.
    Astălalt Ionuț Barbu care abia acum am aflat cum îl cheamă, e un personaj de Muppets, adik omul bolovan.
    Are cap de piatră, creier de piatră, limbă de piatră. Pur și simplu e un pieroi uitat pe o bancă din clasa întâi care nu a ajuns nici măcar la propozița simplă „Ana are mere” a rămas repetent la „Ana”. Cică e economist, haida-de, dacă și ASE-ul a ajuns în halul acesta ce să mai spun!
    *
    Apropos de uimiri. Mai nou emisiunea Ancăi Alexandrescu fiind an electoral se deschide cu un moment electoral.
    Aseară a fost invitat Sebastian Burduja. Bun regizorul care l-a încadrat semiprofil fiindcă am avut și eu o mare uimire.
    Adik dacă luat din față Burduja a făcut probabil exerciții în fața oglinzii să pară altfel decît e, ei din semiprofil se vede altfel.
    Impresia foarte proastă, nu insist fiindcă am auzit că le are cu procesele, dar omul ăsta are mari, mari slăbiciuni.
    Apropos de Anca Alexandrescu, absolut superbă, superbă ia pe care o purta, vreau și eu una. (îi stătea foarte foarte bine)
    *
    Este posibil ca domnul Năstase să fi primit cele două tablouri. Oricum va fi o anchetă a poliției pentru vinderea de falsuri dacă chiar sunt falsuri. Consider că este bine că dânsul nu a reacționat.
    Și apropos de Muzeul Național, se va mai deschide vreodată tot muzeul că acum accesul este la mai puțin de jumătate de săli.
    Mai există tablourile din muzeu? că nu le-a mai văzut nimeni de 30 de ani.

  • ‘Trebuie spus că acea comisie de control din parlament nu reprezintă nicio garanție, pentru că, de fapt, ea e subordonată SRI.’

    intariti o! cine nu va lasa s o intariti?

    deci ‘comisia’ nu reprezinta nicio garantie, insa ‘directorul civil’ …da? :))))

    ‘comisia de control din parlament’ va reprezenta garantie atunci si numai atunci cind ‘parlamentul’ va prezenta garantie
    dupa cum e ‘parlamentul’ asa si ‘comisia’ si asa sint si ‘serviciile’

    puneti serviciile secrete cu botul pe labe, cum se spune, intarind ‘comisia de control din parlament’, ca parca exemplul dat era o alta comisie, dintr un alt parlament, care ‘taie si spinzura’, fiind stiuta de jupin…

    nu ‘directorul civil’ echilibreaza un serviciu secret. serviciul insusi se echilibreaza!, creindu si balante structurale interdependente . ‘comisia de control parlamentara’ e doar o parte a acestui sistem de balante, partea care se preocupa in primul rind chiar cu sanatatea sistemului de balante, deci comisie de control sa fie, insa ea tre sa supervizeze in primul rind ‘sanatatea’ sistemului de balante.

    deci practic serviciile noastre de informatii, care sint militarizate, si …las’ asa cum a picat!, pot fi controlate pastrind in functiune un sistem de balante gandit intelept.
    atunci cind ‘serviciul’ se misca, spre ex …poate dupa cum are chef pe alocuri!, el nu va putea iesi din ‘dinamica sistemului de balante’, caz in care se va autoechilibra.

    rezumat
    practic pozitia de ‘director civil’ e …in plus
    cea care e ‘pe minus’ e ‘comisia de control’, insa mai cu seama ‘definitia comisiei de control’, care in fapt ar trebui sa fie garantul functionarii ‘sistemului de balante’ in toate serviciile de informatii
    ( deci pina la urma Esenta e asta: ‘Sistemul de Balante al Serviciilor de Informatii’ si abia apoi ‘comisia’, ca parte a ‘sistemului de balante’. ‘directorul civil’…ramane de vazut daca isi mai are rostul sau nu si l mai are, pe acest fond )

  • director civil…

    civil, insa …angajat politic?
    se poate si altfel? practic!, nu teoretic…

    pai …decit doua ‘conduceri’, una pe filiera generalilor si una pe filiera directorului civil, nu mai bine doar una, caz in care in picioare ramane doar filiera generalilor?! daca, presedinte fiind, vrei sa insanatosesti un serviciu, nu cumva chiar lasarea generalilor la butoane e o solutie?!, adica ‘lipsa directorului civil?

  • gandul.ro/financiar/bundesbank-decuplarea-de-china-ar-genera-efecte-grave-pentru-economia-germaniei-cu-impact-la-nivel-european-20136948

    avand in vedere ca Insularizarea Civilizatiei ( mare cit planeta ) e implacabila, ce rezulta e ca vor urma ‘efecte grave’

  • „80% din ceramica vândută la Horezu este din China” ( sibiuindependent ro )
    nu numai ceramica e chici, ci si ‘iile romanesti’, care si ele, multe dintre ele, sint tesute tot peste mari si tari. lista ‘produselor traditionale’ …produse n China e lunga. in principiu cam asta mai e povestea datinilor, traditiilor si obiceiurilor.
    costumele populare romanesti, daca ati urmarit concursurile de acest tip de pe vremea lui Ceausescu, sint in sine o poveste. unitara, armonioasa, inchegata. e multa filozofie varata n ele… nu e cazul taranului din imagine, e evidenta treaba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *