Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De pe Facebook adunate: Update informatie „turista din Romania descoperita cu Covid in Grecia”

1. Am discutat acum cu proprietarii celor mai importanti tour-operatori de chartere din Romania: nu au avut charter spre Creta decat pe 1 Iulie, unde stim deja ca toti turistii au fost negativi. MAE precizeaza ca turista a ajuns pe 2 Iulie, deci din Romania putin probabil sa fi plecat.
2. In comunicatul MAE este fie o eroare, fie ceva care nu are legatura cu Romania. Scrie ca turista a fost intr-un charter care a zburat in Creta via Atena. Din Romania, insa, nu exista asa ceva.
3. Inclin sa cred ca romanca nu a venit in Creta din Romania, ci din alta tara UE. Chiar si din alta tara, in comunicatul MAE apare „cursa charter”, ori nu poate fi o cursa charter, ci o cursa de linie, daca a fost cu escala la Atena. Deci, mai multa atentie la cuvinte intr-un comunicat oficial!
4. Cred ca pentru cateva sute de mii de romani care se gandesc anual la destinatia Grecia este util ca un comunicat de la MAE sa contina informatii precise despre subiectul comunicatului, dar si sa nu aiba erorile de genul celor prezentate la punctul 3.
Informatia esentiala este daca acea turista de nationalitate română a venit sau nu din Romania, pentru ca daca nu, atunci subiectul stirilor dispare.
Dintr-o informatie pe surse pe care o am de la 2 persoane, dintre care un operator din Grecia, turista depistata pozitiv are nationalitate română, insa a sosit in Grecia de pe o cursa din Germania.
Cred ca MAE ne-ar putea ajuta cu o informatie exacta in acest sens. Multumim anticipat!
(Sursa: Pagina Razvan Pascu)

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „De pe Facebook adunate: Update informatie „turista din Romania descoperita cu Covid in Grecia””

  • Multi romani cred ca isi doresc sa fie depistati pozitiv in Grecia, sa poata sta 14 zile in vila de izolare. Haideti in Grecia, sa fim patrioti sa facem izolare pe banii grecilor, nu sa distrugem casa de sanatate din romania, prin furtul lui tataru si directorii de spitale aserviti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *