Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Democrații au tot interesul ca Donald Trump să fie desemnat candidat de Republicani

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Democrații au tot interesul ca Donald Trump să fie desemnat candidat de Republicani”

  • Domnule Ion Cristoiu
    Niste unii au inceput sa planga dupa bani…si fac asta de 1 an,Razboaiele si Femeile sunt cele mai costisitoare nebunii ale omului.
    Josep Borrell: UE îi plătește lui Putin 1 miliard de euro pe zi pentru importurile de energie 06.04.2022
    https: //www.digi24.ro/stiri/externe/josep-borrell-ue-ii-plateste-lui-putin-1-miliard-de-euro-pe-zi-pentru-importurile-de-energie-1896477
    Reputatul profesor ruso-american de economie Oleg Itskhoki spune că Europa și SUA au calculat greșit, lăsându-i lui Putin un miliard de euro pe zi Vineri, 31 martie 2023
    https://www.libertatea.ro/stiri/interviu-exclusiv-reputatul-profesor-ruso-american-de-economie-oleg-itskhoki-spune-ca-europa-si-sua-au-calculat-gresit-lasandu-i-lui-putin-un-miliard-de-euro-pe-zi-4495587
    Mai este un aspect…dupa Razboi…nici conducatorii invingatorilor nu sunt iubiti de popoare,nu doar cei ai invinsilor,a spus-o chiar unul care a patit-o…”We have no lasting friends, no lasting enemies, only lasting interests”.Winston Churchill…mai traieste si cel care a copiat „zicerea”…“America has no permanent friends or enemies, only interests” Henry Kissinger
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Cu ceva vreme în urmă, am dat peste un text care mi-a atras atenția. E vorba de o proză (datând din 1845) a lui Vasile Alecsandri numită „Iașii în 1844” și este dedicată lui M. Cogălniceanu.
    Descriind capitala Moldovei, Alecsandri citează părerea unui „bătrân onorat” (pe care nu-l numește) care „în îndelungata lui viață au făcut observarea aceasta”. Ce observase bătrânul fără nume? Aflăm de la Vasile Alecsandri. „Românii, zicea el, se fac turci cu turcii, francezi cu francezii, englezi cu englezii. Ei astăzi poartă frace strâmte și ciripesc bonjour și bonsoir, pentru că așa-i moda. În vremea turcilor ei purta cealmale și făcea temenele, zicând hojghioldum, safaghioldum. Sub domnii greci, ei își încărca capetele cu șlice și din țelebimu nu se scotea. Cine știe de-or veni hinezii în țară, dacă ei nu s-or face mandarini și dacă nu s-or numi Cing-ching-tung-fo?”
    Eu am apreciat ca interesante zicerile bătrânului. Și de actualitate. Poate (nu) știați, dar de câțiva anișori, pe „lista pentru mărțișoare” făcută în familiile cu copii de școală a apărut (cu modestia binecunoscută) și „doamna de chineză”. Vântul prin sălcii (care suflă prin curtea școlilor) șoptea chiar că au apărut cereri discrete și pentru prietena „doamnei de chineză”. Dar cum să crezi niște vorbe-n vânt?!
    P.S. Maestre, cu pachetu’ ăla jerpelit, ăla cu legile educației, cum rămâne?

  • Turnătorie de doi bani și acuzație hazlie în cazul lui Trump. S-au încăierat și acolo politicienii și au pus-o de mămăligă apelând la o persoană de moralitate îndoielnică care a făcut o turnătorie de o banalitate rară. Ăia chiar nu văd problemele interne din aproape continentul numit SUA?!
    Cred că singura grevă din învățământ a fost prin 2005. Ulterior grevei i-am văzut prin parlament pe vajnicii șefi de sindicat…Unitate între membrii de sindicat este doar la plătit cotizația care se reține direct din salariu…
    Deosebirea dintre Dragnea și Ciolacu este evidentă, al doilea fiind o persoană cu zero calități de lider în schimb de o slugărnicie remarcabilă.
    Cât despre Aurescu, după niște alegeri adevărate, mă îndoiesc că se va mai vorbi.

  • Am fost,sunt și voi fii,până la moarte trumpistă.Fiindcă el are sânge de neamț,jidanii care conduc lumea ,vor să-i creeze probleme,pt.că toți mai mulți americani,îl vor alege pe Trump.Sunt sondaje care în Europa nu sunt arătate,ca de altfel situația Americii actuale,nu este spusă aici,e dezastru.Când va apărea un trumpist la politica românească,(în Germania este Björn Höcke de la AFD,în Austria este Herbert Kickl de la FPÖ),atunci voi ieși în stradă.Lăsați-mă cu George Simion,Șoșoacă,Dragnea,Ponta,Rareș Bogdan!Nu vedeți ce fețe au,de marionete?Johannis este singurul bărbat prezentabil din România,din păcate face politica globaliștilor.Iar al 2 le-a bărbat prezentabil,(să-l urmeze pe Johannis),mi-aș dori să fie,Cozmin Gușă.Punct!

    • O urmaresc pe Sosoaca.Are pe cineva.Daca n-ar fi fost asa cîinii din paduri ar fi sfasiat-o.Cum sa ceri legal alipirea Tinutului Hertei,Bugeacului si Bucovinei la Patria-mama,cît curaj îti trebuie sa infrunti Ucraina cu al ei drogat in aceste vremuri?! Dupa aia cum sa-l asezi pe tiganul Simion,ala papusat de generalul-SRI bese-n cizme-Coldea,linga Sosoaca,cind toata ziua se „împung”??! Sfarsitul pomelnicului m-a lamurit definitiv pentru ca este dovada a faptului ca unele femei gindesc cu clitorisul (cer iertaciune).De acord cu prima parte a comentariului.Nu stiu ce se intimpla cu aceasta lume!! Evita sa spuna ca ovreimea e cauza acestei rzămirițe planetare

      • @vasile/Dar daca aceasta unire e dorita de amerloci? Odata unita Republica Moldova cu Romania membra NATO, amerlocii vor construi cateva baze militare pe malul drept al Niprului si in sudul granitei cu Ucraina? Ceeace ne baga in conflict automat cu rusii. In aceasta logica Sosoaca ar avea sprijinul amerloc. Urmareste-o in emisunea lui Luis Lazarus pe facebook si vezi ce micute osanale ridica Sosoaca vis-a-vis de USA si UE cand se refera la acest subiect. Eu cred ca Sosoaca este omul amerlocilor, sper sa ma insel dar tare mi-e teama ca e adevarat. Da, ma mira si pe mine ca nu spune adevarul despre Oculta Mondial Khazara. Dar avand in vedere ca insusi bisericile ortodocse din aceasta lume nu arata principalul vinovat al tuturor revolutiilor si razboaielor izbucnite in ultimii 233 de ani, dovedeste faptul ca Uciga-l toaca a penetrat aceste biserici la varful lor. Singura care spune acest lucru este biserica rusa.

  • Dl Gold/stein , berg, schmidt , blatt slujeste interesele Romaniei cu tot atata entuziasm precum predecesoarea sa de la Min Ext, Ana Pauker . Doar ca intre timp , Quibla s-a schimbat : pe vremea tovarasei Ana , era spre Uniunea Sovietica , azi spre Uniunea Sovietica Ailalta.

  • Spuneti-mi o manifestație care a avut rezultate. Asta una, a doua, permanent ii faceti pe români lași. Nimeni dintre voi ziariștii nu ii incurajeaza. Intotdeauna, concluzia este – la noi nu iese nimeni. Ba mai mult, unii spun că și dacă iese cineva – la noi nu se va intampla nimic… Cei de la conducere sunt aparati de concluziile voastre, care permanent accepta toate nenorocirile si induc in public ca orice s ar face, nu se va schimba nimic. Ascultati vă cum trageti mereu aceasta concluzie ca nu se va face nimic, nu se va rezolva nimic, nu va iesi nimeni etc. Chiar daca puneti problema pe tapet, dați si verdictul că nu se va întâmpla nimic si induceti ideea ca totul e inutil. Deci ii ajutati pe cei pe care vă faceți că sunteți revoltați.

  • O sa fiu foarte scurt.Lucram electrician la macarale-keu in portul Constanta (UMEX).Stau de vorba cu macaragii din tura mea ca sa o punem de o greva (impreuna cu docherii).Salariul negociat la inceputul anului (eram in 1993),dupa 6 luni a fost devalorizat la jumatate din cauza inflatiei.Administratia a refuzat sa mareasca salariile refuzind orice dialog.S-au dus,m-au turnat si mi s-a desfacut contractul de munca fara vreun preaviz.De la o zi la alta.Concluzie:romanii sunt niste jigodii in marea lor majoritate.Prezint scuze dar asta e concluzia si e sprijinita de fapte.Ce am scris aici e numai un fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *