Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Descoperitorul de talente: Maria Magdalena Tirchilă pictează pentru suflet și trup

Artiștii dedicați culorilor se adresează, în mod special, sensibilității, sufletului celor pasionați de armoniile cromatice. Un fapt aparte este că invitata de astăzi la rubrica „Descoperitorul de talente” face mai mult decât atât. Asta deoarece activează în nobilul domeniu care se preocupă atent de micșorarea, iar apoi înlăturare a afecțiunilor trupești. Chiar în domeniul medical. Aici, de multe ori se apelează la cromoterapie, care face bine efectiv.

– Vă rugăm să vă prezentați.
– Tirchilă Maria Magdalena este numele meu și sunt de profesie asistent medical generalist. M-am născut în Slatina, în toamna anului 1974. În copilărie am descoperit că îmi place să desenez, creionând pe o banca o iconiță pe care o aveam în camera mea de studiu și astfel am hotărât să caut pe cineva să mă îndrume în arta desenului. Am petrecut astfel o oră pe zi într-un atelier al unui pictor, până în momentul în care părinții au hotărât că școala este mai importantă, astfel desenul, pictura au devenit amintiri și dorințe.
La sfârșitul anului 2019, acest vis a început să prindă contur, am reînceput să pictez…nu făceam schițe, am trecut direct la culori, cu nerăbdarea omului de a recupera ceea ce a pierdut. Cu sprijinul dnei Mihaela Pandelescu-Prof Art Gallery, am participat la numeroase expoziții de grup organizate la Athene Palace Hilton, Hotel Crown, Hotel Caro și în Cotroceni. Prin dna Mihaela Johnny , artist, redactor la Editura Globart Universum, fondator la ,,Poezii pentru sufletul meu”, revista romanilor de pretutindeni, care apare în Canada, SUA, România, apar în paginile acestei minunate reviste cu lucrări de artă, care au fost și premiate, alături de alte tablouri ale unor pictori importanți.

– Cum a fost 2021 pentru dumneavoastră?
– A fost un an al provocărilor în care am diversificat tematica lucrărilor mele, am dorit să particip la cât mai multe expoziții pentru a face cunoscute creațiile mele.

– Ce va doriți pentru 2022?
– Sunt autodidactă. Îmi doresc să abordez portretistica, să ofer privitorilor viziunea mea, sentimentele, trăirile mele în raport cu natura, cu tot ceea ce ne înconjoară.
Vreau să transmit frumosul, perfecțiunea naturii, o frunză căzută, un copac căzut, imperfecțiunea copacilor, toate acestea sunt totuși perfecte, vreau ca ele să vibreze în sufletul nostru.

– Cum doriți să fie lumea?
– Îmi doresc să trăim, să ne bucuram de aerul pe care îl respirăm, de gingășia florilor, de bogăția culorilor care ne înconjoară, să trăim liberi, să fim creativi.
– Vă mulțumim și succes !

Îi informăm pe cititori că invitata noastră lucrează acum de zor la niște portrete. Astfel, peste puțin timp, vom avea ocazia să le vedem gata. Eu am avut șansa să văd ceva din timpul lucrului. Sunt frumoase, tot așa ca și lucrările inspirate din natură.
Acum să vedem câteva tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *