Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Desemnarea ca premier poate fi o capcană pentru Marcel Ciolacu

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Desemnarea ca premier poate fi o capcană pentru Marcel Ciolacu”

  • si Natura are ‘propriile revolutii’.
    se manifesta ciclic, cind treci de la un anotimp la altul.

    Civilizatia, fiind o Antinatura, …vrea nu vrea are si ea nevoie de revolutii, clonindu le practic pe cele care se manifesta in Natura.
    faza e ca primele sint nonactiuni, iar celelalte se desavarsesc in Marea Revolutie, care e tot una cu trecerea de la Natural la Artificial, …adica fix ce se ntampla acusica p eplaneta asta:))

    eu cind am zis ca poporul asta nu e n stare sa faca revolutii am folosit ca referinta fix Civilizatia, …ca despre ea, nu despre Natura e vorba, …asa i?:)))
    deci daca referinta e Natura, poporul asta le are nativ cu revolutiile:))))

    mai altfel spus:
    nu mi as permite sa spun ca neamul nostru nu le are cu revolutiile, ca daca le are …aia e,
    insa …cum sa spun, domle, ca sintem un popor capabil de revolutii daca nu sintem?!
    :)))))))))

    • raspunsul, …deja clasic :))), la clasica intrebare este
      ‘A fi’ SI ‘a nu fi’
      :))))
      acuma daca noi ‘sintem Si nu sintem’ …aia e, ce sa i faci.

      • E invers.
        Cu SI: https://www.wolframalpha.com/input?i=ANF+a+AND+%28not+a%29+
        Pune OR in loc de AND si rezultatul va fi true.
        PS: daca te-ai intrebat vtredata cznd e ” niciodata”, sa stii ca ieri a fost. :)))

        • intoleranta se poate exprima jeler asa: eu ori tu.

          toleranta e cu si eu si tu.

          ‘ori eu ori tu’ e o caracteristica pina la urma a Mandriei,
          ‘si eu si tu’ e legata ombilical de Iubire.

          spre ex cind vine iarna peste neamul nostru el nu e.
          insa pentru ca seminte au fost insamantate in ;pamantul viitorului’ va rasari iar, cind o veni primavara

          ( cred ca in linck ul ala e ceva interesant,…insa nu si pentru mine, …n am simit ca e ceva interesant in spatele lui )

          Adevarul este SI

          • Primul „ori” din ‘ori eu ori tu’ nu a existat, l-ai pus tu. Initial era corect: „eu ori tu” (ori nefiind unar ci binar), asta fiind echivalent cu „oricare dintre noi, (nu conteaza care anume)”. Deci nu e nicio intoleranta acilisha, din contra, iarta-ma ca am lasat loc unei astfel de neintelegeri. :))) Daca nu ma crezi, revezi linkul, nu are doi operatori Si/Sau, nici nu e posibil, , i-ar fi trebuit 2+1 operanzi.

          • definim diferit SI ul si SAU ul, deci între logica ta și logica mea nu exista intersecție 🙂

          • … doar ca ce numesti tu ” a ta”, nu e a mea e si a ta, e a tuturor. Arunca tot ce are la baza aceasta logica, inclusiv calculatorul de la care scrii, fii consecvent 🙂 adevaratii propovaduitori de idei le traiesc pe acelea. 🙂 Glumesc , desigur.

          • cum ar fi putut ajunge Civilizația o Antinatura daca nu l întorcea pe dos și cu capul in jos pe SI ?:))

          • Ce e chiar frumos, e ca si cei care neaga Cunoasterea si o opun Recunoasterii, au aflat si mai ales au inteles Recunoasterea, ghici, tot prin …Cunoastere. Frumos, nu?

          • „cum ar fi putut ajunge Civilizația…”
            .
            Daca la inceput oamenii nu stiau decat de Natura si chiar traiau numai in armonie cu Natira, chiar… cum s-o fi ajuns….?. Ghici ciuperca :))))

          • nu prin cunoaștere ajungi la recunoaștere, ci cunoașterea e cea fata de care reacționezi, moment în care răsare recunoașterea.

            doar reacționând in fata Artificialului descătușezi Definiția Omului, însă nu Artificializarea te a dus la destinația asta, ci reacția manifestată in fata Artificializarii.

          • Natura împlinește dorințe. Chiar și dorința de Artificializare, chiar dacă pentru a o implini pe asta ea trebsa se dăruiască pe sine însăși 🙂
            Destinațiile sint doua, una dintre ele fiind oglindita chiar în Natura

          • împlinirea dorinței de Artificializare aduce cu sine indirect și desăvârșirea omului, plenară exprimare a omului.

            Artificializarea fiind ea însăși o exprimare plenară, însă a antiomului, a ‘ omului îmbunătățit’, a omului căruia i s a mai adăugat ceva la definitie…că era defect:)))

          • „nu prin cunoaștere ajungi la recunoaștere, ci cunoașterea e cea fata de care reacționezi, moment în care răsare recunoașterea.”
            Pentru cine are acest DAR din nastere, da. Daca nu el creste din cunoastere, bun simt si inteligenta si se transforma in recunoastere. Adica asa cred eu, doar o umila parere bazata doar pe modeste obsrvatii de viata.

          • Stii cumva in ce zi, luna,an va fi „niciodata”?

          • Daca nu el creste din cunoastere, bun simt si inteligenta si se transforma in recunoastere.

            bunul-simt si inteligenta e tot aia.

            toti oamenii se nasc cu acest dar. mai exact Cuoasterea se exprima prin superpozitii, una e cea obtinuta prin Acumulare si care e …cunoasterea clasica in cazul Civilizatiei
            si mai e cea Daruita.
            ambele superpozitii sint viabile in om, insa daca vei gradinari cunoasterea prin Acumulare, evident ca buruienile vor napadi ‘cunoasterea prin Daruire’, adica Recunoasterea.

            daca Recunoasterea si Cunoasterea sint superpozitiile CUNOASTERII atunci Cunoasterea te va lamuri la Infinit.( pe cind Recunoasterea te lumineaza instantaneu )
            Recunoasterea o primesti in dar armonizindu te cu CUNOASTEREA, in fapt cu Natura.

            bineinteles ca si Cunoasterea are ‘recunoasterea’ ei, caz in care mai intai cunosti iar mai api recunosti, insa asta e o afacere interna a Cunoasterii si n are treaba cu Recunoasterea, care are ca referinta chiar Natura

            la Recunoastere nu ajungi pe calea Cunoasterii, ci reactionind in fata ei ( caz in care ti spu: nu suna bine! )

          • Stii cumva in ce zi, luna,an va fi „niciodata”?

            nu, insa stiu cind se va manifesta: odata cu manifestarea lui ‘intotdeauna’ ( care l cuprinde si pe niciodata )

          • calapodul e ala clasic,
            poti fi Totul abia atunci cind esti SI Nimicul (asta fiind si motivul pentru care Infinit doar poate tinde catre Zero, neputind sa si fie Zero )

  • S_a vorbit mai sus ca „acest popor(roman)nu e in stare de o revolutie”Asa este!Ceausescu la o adunare cu taranii ii da sus si tarecu”trebuie sa facem o noua revolutie…”.Un taran batrin din primele rinduri ridica si el bastonul(bita)in semn ca vrea sa spuna ceva.Ceausescu ii spune sa vina pe podium si sa spuna ce are de spus.Sontic-sontic ajunge taranul la microfon si spune:”apai D-le Presedinte,de o revolutie nu sintem in stare,da de rascoala cit de buna”!

  • ‘Avem mult de muncă în următorul an și jumătate! ‘

    nus ce sa zic…
    mult de munca a fost in primii ani de dupa ’89, cind aveai ce vinde!:))), acuma …creca nu mai e de munca prea mult :)), daca ti pui mintea cu ce mai e de …’muncit’ …nici nu ti dai seama cind termini:))))

  • ‘VIZIUNEA PENTRU NAȚIUNE’
    -natiunea e legata ombilical de datini, traditii si obiceiuri. prin urmare ne paste o …noua viziune despre datini, traditii si obiceiuri? :))

    unul e mersul tarii si cu totul altul e mersul natiunii. deci si ‘viziunea pentru tara’ e una si ‘viziunea pentru natiune’ e cu totul alta treaba.

    ‘românii ne cer o schimbare majoră și curajoasă de ritm și de viziune.’
    adica o revolutie?:))))
    pai…din start nu suna bine pentru ca acest popor prin definitie e incapabil de revolutii, el poate pune, cel mult, de o rascoala, insa e greu si cu asta:))
    poporul creca simte invers, adica politicienii au cotit o pe aratura cu viziunile lor curajoase de pina acum, caz in care ‘schimbarea curajoasa de ritm si viziune’ inseamna fix…iesirea dupa aratura, deci intoarcerea la obarsie 🙂 :))

    • artificializarea bate la usa, degringolada anotimpurilor se va inteti, o destabilizare fundamentala e de asteptat in ‘dinamica naturii’, prin urmare poate ca ar fi de vreun folos o viziune mai degraba asupra felului cum poate fi ‘trecuta’ natia prin Marea Revolutie, prin Metamorfoza. asta e problema natiei. tara si locuitorii ei pot avea nevoie de o alta viziune, care, ce i drept, poate fi complementara cu aia care vizeaza natia…,

      insa mai intai natia si dupaia tara si locuitorii ei.
      asa i? sau…. :)))

  • ‘Este nevoie de un nou model economic și social.’

    e clar-cristal ca actualele sisteme sociale sint expirate si se mai misca doar din inertie. insa ‘o noua rinduiala’ oare nu cumva vine la pachet si cu ‘alti ochi’ ?:))
    oare nu cumva o fi nevoie de un nou model politic, economic si social? :)))

  • ‘Așa cum am spus încă de la început, accentul prioritar al politicilor noastre publice va fi pus pe serviciile educaționale și de sănătate.’

    ‘încă de la început’,…adica inca din ’89? :))
    daca Da, atunci procesul …chiar trebuie continuat?
    adica …e sigura treaba ca ‘accentul’ a fost un succes, prin urmare el trebuie perpetut? :))

  • Ei, acum începe scăderea PSD în sondaje. Banii s-au terminat, nu mai e nimic de împărțit bugetarilor și pensionarilor, UE a pus piciorul în prag. Urmează o pierdere de cel putin 10% pentru PSD. Cam tot atât va fi probabil scăderea puterii de cumpărare la români 😆

  • ‘poate fi o capcană pentru Marcel Ciolacu’

    asa…
    si?
    e de rau? …sau de bine! :)))

    deci avem politicieni care se plimba in lumea lor, in Lumea Politicienilor ( spre deosebire fundamentala de popor, care misuna intr o alta lume )
    si, …momentan nu se mai stie de ce, isi tot pun capcane unii altora

    pai …poporul, suflet nobil fiind, ce sa faca si el, in atari conditii,…
    altceva decit sa le ureze succes si unora insa si celorlalti, manifestindu se fata de Lumea Politicienilor …cu egala consideratie, ca sa nu fie cu suparare :)))))

  • PSD-ul cu ideea de a-l menține lui Grindeanu la transporturi și elaborarea unui nou program de guvernare a stricat mărețul protocol de colaborare. Parcă-i văd că aleargă singuri și ajung pe locul II.
    Chiar dacă ajung la guvernare, cu câțiva miniștri impuși de la Cotroceni, nu văd eu că se vor ține de vreo promisiune sau că poporul ăsta va trăi mai bine; răsplata va veni în toamna protestelor sărăciei. Dacă mai vin și alți nșpe mii de alți emigranți chiar va fi greu.
    Cseke Attila de la UDMR chiar este de lăudat. De ce vor să-l schimbe de la conducerea ministerului? N-am văzut prin județele în care a fost ales că s-au făcut favoritisme privind finanțarea.

  • Doamna Cora, va rog eu, din suflet, sa ii spuneti domnului Cristoiu ca aia cu emigranti e o mascarada, sa caute si sa citeasca. E un perete birocratic imens ce se pune si au o cota de emigranti ale caror cereri TREBUIE SOLUTIONATE ADICA NU APROBATE. Eu am citit schimbarile alea si nu au nici o treaba cu forrarea statelor de a prelua fara drept de apel emigranti ci pentru a tine fortat la granita pana la o solutionare a cererii care poate fi favorabila sau nu, in cazul in care e favorabila primesc foaarte putine drepturi si avantaje spre zero. E o politica UE de oprirea emigratiei necontrolate defapt cu care Erdogan si Putin ne ameninta,fiecare pe filiera sa, Grecia dinspre Orient, respectiv Italia si Grecia dinspre Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *