Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Dinamica barometrelor de opinie pentru alegerile prezidențiale din Franța (grafic interactiv)

Pozițiile se stabilizează între cei mai bine plasați doi candidați, potrivit barometrului cotidian ipsos-Sopra Steria pentru franceinfo și Le Parisien-Aujourd’hui en France, actualizat vineri, 8 aprilie, pentru ultima dată înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale din 2022. Emmanuel Macron rămâne stabil în frunte cu 26,5% (marja de eroare ± 2,8 puncte) din intențiile de vot, înaintea lui Marine Le Pen, de asemenea stabilă, de 23% (marja de eroare ± 2,6 puncte). Jean-Luc Mélenchon nu se deplasează de pe locul trei, cu 16,5% din intenții (marja de eroare ± 2,3 puncte).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog