Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Diversiunea anti-Firea sau stropii de pe rochiță

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Diversiunea anti-Firea sau stropii de pe rochiță”

  • „Sunt unii platiti si de Kiev, nu numai de Putin, sunt si putinisti, dar si unii..” – Aici sunt doua stiri.

  • Că tot pomeni cineva postarea cu stewardesele din suplimentul literar-artistic, ați strecurat o greșeală acolo: „De la pământ la lună” este un roman de Jules Verne, povestirea la care faceți referire se numește „La jumătatea drumului spre lună”.

  • O femeie „normala” cand observa stropi pe rochita nu-si pune poalele in cap. Se retrage discret, isi schimba rochia si apare
    zambitoare. In loc sa intre in „corul indignatilor”, Firea s-a comportat ca o mimoza pudica si a primit ce a meritat.
    N-o vait pe Firea; e muiere batrana si rezista la „tavaleala”.
    ––––––––––––––––––––––––––––
    Mare discutie cu empatia / vaicareala neproductiva, dar observ opusul ei, adica indiferenta specific romaneasca.
    ––––––––––––––––––––––––––––
    La mintea lui, romanul vrea o poveste, o iluzie..nu vrea sa stie realitatea. Se moare dramatic in spitale, camine batrani etc
    din: PROSTIE, LENE, TICALOSIE….tara jegului abject. Nu strainii au generat aceasta situatie; VOI SUNTETI DE VINA PENTRU CA
    NU FACETI NIMIC!
    ORBI,SURZI SI MUTI!

  • La Cultura. Cititi in ultima parte dupa „A venit momentul duty-free!”.
    https://www.ioncristoiu.ro/o-femeie-a-visurilor-barbatesti-stewardesa/

  • „sa facem o radiografie sa vedem cum a fost posibil” – Se stie cum a fost posibil, bine ca nu vreti o comisie sau mai multe, à la Caragiale.
    „ce masuri luam noi ca sa nu se mai repete?” – Acelea pe care le-a spus Ciolacu aratand cat e de grav. Chiar si cu emotia care va displace. Sau mai ales.

  • atunci cind ii pui pe unii romani sa munceasca mai multi ani pentru ca altii sa iasa mai devreme a pensie, adica atunci cind le iei zilele unor romani pentru a le darui altora, adica atunci cind faci trafic cu zilele oamenilor, …se cheama empatie? :)))

    ‘sper ca vremurile acelea s-au dus cu tot cu nazistii sau cu stalinistii’
    puteti spera, ca speratul e la liber, insa e fix pe dos, chiar spre politicieni-IA se indreapta civiliztia, Noua Lume, atunci cind se va naste,
    …cind se va naste ea!, nu conteaza cind, momentan e in chinurile facerii,
    va aduce cu sine un nou-nout sistem politic, unul care ii va pune pe celalalt taler-faras pe toti politicienii-oameni, tinta fiind doar una, sa i scoata plenar din joc.

    treaba merge ca unsa in acest sens, iar noi vom cinta dupa muzica horei in care politicienii nostri au ales sa jucam.
    ( „Mai mulţi roboţi umanoizi echipaţi cu inteligenţă artificială au luat cuvântul vineri, în timpul unei conferinţe organizate de ONU la Geneva, pentru a afirma că vor putea într-o bună zi să conducă lumea mai bine decât oamenii, informează AFP, potrivit Agerpres”
    o lume Antinaturala, cum a ajuns sa fie Civilizatia, poate fi condusa mai bine de catre antioameni decit de catre oameni, …e de bun-simt sa fie asa :)) )

    vi se pare ca atunci cind se digitalizeaza totul, de la oras la sat, …se da dovada barim de o farama de empatie? :)))
    daca da, atunci doar vi se pare.

    • atunci cind politicienii au inceput sa joace teatru, spectatorii fiind votanatii,
      ei au initiat un proces care se desavarsete prin manifestarea unui politician care poate juca teatru in mod desavarstit.
      acest exemplar de politician fiind, deja e evidenta treaba, politicianul-IA. va fi atat de abil incat nici …mai ca te vei jura ca nu joaca teatru, intr atat de bine joaca rolul Naturalului :))

      • lipsa empatiei se manifesta dincolo de nivelul sub care se manifesta empatia.
        chiar daca nivelul de manifestare al empatiei e …deosebit, peste acest nivel tot se manifesta lipsa empatiei.
        pe vremurile astea ori manifesti nivelul maxim posibil de empatie ( care, ce i drept, se prea poate sa fie greu de priceput ), ori nu ai capacitatea de a identifica toate dinamicile lipsite de empatie.

    • Chiar s-a marit varsta de pensionare, Online?

      • se mareste treptat. nu si in cazul meu, eu m am pensionat de cind am sosit pe lume, am pensie de urmas, traiesc de pe urma altor vieti, deci din inertie…

        • @online a scris pe 08/07/2023 la 16:01
          „se mareste treptat. nu si in cazul meu, eu m am pensionat de cind am sosit pe lume, am pensie de urmas, traiesc de pe urma altor vieti, deci din inertie…”
          si eu ma pot pensiona,am 22 ani vechime,mai cumpar inca 2 sau 3 ani si pe caz de boala…sunt „bolnav” in „urma altor vieti”…
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

        • alea, altele, tot viețile mele au fost, așa că pensia mea e stabilită fix în corelație cu contributivitatea :)))

        • daca ai știi cite anotimpuri am …te ai minuna, creca.
          oare ..de multe ce sint? sau …invers?!:))

      • Oricum, din pacate, prin crizele astea si pensiile penibil de mici pentru majoritatea oamenilor, nu prea vad cine se mai grabeste sa iasa la pensie…. Cei care sunt mai bolnaviori si cei cu munca fizica mai grea, banuiesc. Ceilalti, ori ies la pensie, dar isi gasesc si un job si cumuleaza, ori stau doar cu pensia aia si se ajunge la …. probleme. Am auzit pe unii, din contra, se plangeau acum mai multi ani ca nu mai sunt lasati in activitate dupa 65.

  • Oare niciun politician influent nu a știut nimic?! Cum altfel s-au obținut autorizări de funcționare după albume foto fără o inspecție inspecție inițială și desfășurarea ulterioară a unor inspecții periodice?! Numai șpăgi sunt peste tot. Nimeni din cei interesați de afacere nu e scos din spuma mării.
    Poate nu știți că o mulțime de specimene care au fost în parlament au astfel de stabilimente de unde se câștigă foarte mult.
    Cum s-au virat sume uriașe de bani de la buget fără nicio verificare la fața locului?! Ministrul Muncii și protecției sociale a dormit în front?!
    PS Nu toți oamenii sunt în zodia scorpion pentru fi mai puțin emoționali ?

  • „Erau tratamente inumane, hai sa-i spunem tortura, hai sa-i spunem nu numai tortura, sa spunem ca i-a omorat pe toti” – Adica un fel de treaca de la mine?
    .
    „Nu este mai emotionant, mai grav decat cazul unui elev din America cu pusca mitraliera si impuscandu-i pe toti din scoala…” – Interesanta gandire. Lipsa empatiei nu doare, e la fel ca la prostie.
    .
    Spuneti ca politicienii nu au voie sa aiba emotii, sper ca vremurile acelea s-au dus cu tot cu nazistii sau cu stalinistii.
    Doamne-fereste de asa ganditori! Ati vota numai roboti, cred.

  • „Erau tratamente inumane, hai sa-i spunem tortura, hai sa-i spunem nu numai tortura, ca i-a omorat pe toti” – Adica un fel de treaca de la mine?
    .
    „Nu este mai emotionant, mai grav decat cazul unui elev din America cu pusca mitraliera si impuscandu-i pe toti din scoala…” – Interesanta gandire. Lipsa empatiei nu doare, e la fel ca la prostie.
    .
    Spuneti ca politicienii nu au voie sa aiba emotii, sper ca vremurile acelea s-au dus cu tot cu nazistii sau cu stalinistii.
    Doamne-fereste de asa ganditori! Ati vota numai roboti, cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *