Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Domnul „comandant” Arafat, 3 noiembrie 2015, după Colectiv:

„Au fost adoptate două acte normative care ne vor permite să desfășurăm controalele care vor aplica modificările legislative ce au fost efectuate în cursul acestui an în luna iunie — iulie. (…) Au fost luate unele măsuri de către departament (Departamentul pentru Situații de Urgență — n.r.) și de către MAI, ca Legea 307 să fie modificată. (…) Modificările care au dus la înăsprirea amenzilor și la crearea condițiilor de a putea opri pe cineva dacă nu respectă regulamentele. Și, mai ales, de a nu permite să continue fără autorizație, transformând faptul că, dacă ai continuat fără autorizație sau după ce ți s-a retras autorizația de la Pompieri, atunci devine infracțiune”, a explicat Raed Arafat, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.

Cu o mare mențiune pe care am tot repetat-o și am scris-o de-a lungul timpului. Doar pentru comert, cultura, turism.
Nu se aplica la spitale.
Nu se aplica la scoli.
Nu se aplica la stadioane.
Nu se aplica la institutii publice etc, etc.
Nu se aplica la NIMIC orice altceva cu pericol iminent de incendiu pentru ca asa s-a gandit dl ARAFAT: comert, cultura, turism. Atat! In mod normal, in fata neregulilor grave constate de ISU spitalul trebuia inchis de mult. Daca ar fi fost legislatie cara sa permita asta. Dar dl Arafat a zis nu: fara spitale, fara scoli, fara institutii, fara nimic. Doar comert, cultura , turism.

https://www.capital.ro/nereguli-incredibile-gasite-la-spitalul-judetean-din-piatra-neamt-ce-scrie-in-raportul-isu.html
http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/172642

(Text de Emil Apostol)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Domnul „comandant” Arafat, 3 noiembrie 2015, după Colectiv:”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *