Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Donald Trump a primit de la Curtea Supremă drum liber către președinție

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Donald Trump a primit de la Curtea Supremă drum liber către președinție”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Judecatorii de la Curtea Suprema din USA a facut ceea ce ar fi normal sa faca orice judecator cu capu’ pe umeri: sa lase electoratul sa decida in chestiunile politice.
    Faptul ca in asa numitele „democratii” institutiile statului se implica direct si lupta de-o parte ori de alta a politicului a distrus fix ideea de democratie.

  • Ha, haaahaaahaa! Sugacea Maggie Simpson eruroparlamentar?
    Râd și curcile! mă refer desigur la Sabina Iosub.
    Da aveți dreptate cu ochelarii ăia rotunzi e Maggie Simpson adik Simson cea mică cu suzetă și fără e Suzana Gâdea sau Alexandrina Gainușe (încă nu m-am hotîrât).
    Oricum stârnește râsul cu infatuarea ei, cum stă proțăpită la masă și citește din prompter.
    Pe asta n-o mișcă nimic, n-o deranjează nimik citește acolo fără intonație orice. Morții din războaie trec prin gura ei ca prin mașina de tocat carne, nici nu clipește.
    Cealaltă cu figură fomelnică și accent ardelenesc Lavinia Șandru nu-mi inspiră nimik nici nu știam că se pretinde jurnalist.

  • in povestea cu plagiatul s ar putea ca certaretii sa fie …in aceeasi echipa:)), caz in care ce rezulta ar fi ca totul a fost facut pentru ca povestea cu plagiatul sa fie folosita intr o negociere

  • chiar ca de la Curtea Suprema a primit ‘drum liber’ :))
    Trump transcede civilizatiile de pina acum, cite or fi fost. e ‘esenta’ lor. e cel care schimba paradigma in ‘dinamica civilizatiilor’,
    daia in ‘dinamica civilizatiilor’ vorbim despre ‘inainte de Trump si dupa Trump’.

    Lui Trump …n ai ce sa i mai faci, poate fi oprit intr un singur fel, altfel ajunge presedintele Americii fara doar si poate.
    insa chiar si daca va fi oprit el isi implineste merirea oricum, pentru ca Trump …transcede civilizatiile, el e referinta lor, e …dincolo de ele,
    el a ajuns ( acum citiva ani nu era clara ‘starea’ asta ) in pozitia de maxim potential, adica si a ocupat pe de a ntregul ‘masura’,
    mai simplu: privindu l e Trump vezi clar ca lumea mare se va schimba din temelii.
    schimbarea o va aduce prin prezenta …sau absenta, ori va schimba el lumea mare din temelii, ori …altii!, incercind calea cu ‘a nu fi’, vor schimba, indirect, lumea mare din temelii, pentru ca impotriva lui Trump mai poti sta daca si numai daca intorci lumea mare cu curu n sus si …o mai intorci si pe dos.
    deci oricum o dai Trump tot sinonim cu Schimbarea ramane.

    Trump e mai mult decit despre America, e despre Civilizatia mare cit planeta.
    Trump e mai mult decit Civilizatia mare cit planeta, e punct de cotitura i Dinamica Civilizatiilor.

    io n am zis si continui sa nu zic ca asta e …de bine sau de rau, i
    o zic ca asta e asa si altfel nu,
    ( pe de alta parte nici calea pe care ‘civilizatia’ a apucat nu mai poate fi schimbata, prin urmare si Artificializarea e implacabila.

    deci iata doua chestii de care planeta n are cum sa scape:
    -de zicerea ‘inainte de Trump si dupa Trump’ ( va fi asa si altfel nu va fi …indiferent ce faci. Trump e un ‘termen fibonacci’ in Dinamica Civilizatiilor, nu doar in dinamica acestei civilizatii )
    -de Artificializare

    • Trump s a aratat ca e un ‘termen fibonacci’ in Dinamica Civilizatiilor inca de acu 10 ani. intre timp aceasta postura …doar s a limpezit.

    • exista in lumea mare oameni care poarta in ei …inca din nastere o ecuatie de miscare Armonizata cu vremurile. unul dintre ei e Trump, altul e Putin, altul e Xi. acesti tip de oameni …prin definitie! nu pot fi marionete.
      ‘au solutii’ in buzunar …inca dinainte sa se nasca,
      sau …s au nascut deja! cu ele n buzunar.

  • Mare sfidare la adresa romanilor sa organizezi congres in România cu cei care isi bat joc cu întrarea in Schengen. Astia vin cu avionul, trebuiau obligati sa vina cu mijloc auto, sa stea la vama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *